reklama
P
paula24211
Gość
miedzy 11 a 14 tygodniem ciazy:-)Dziewczyny w którym tygodniu robi się przezierność karkową?
Muszę się w piątek już na nią umówić a nie pamiętam czy w 11 czy 13, z gin się dopiero zobaczę 27 więc za późno na zapisy.
P
paula24211
Gość
ja ogladam NA WSPÓLNEJCzyżby wszystkie poszły na wieczorny film :-) Ja sobie właśnie oglądam "Pojutrze"
P
paula24211
Gość
no i standardowo jem kolacyjke
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Czyżby wszystkie poszły na wieczorny film :-) Ja sobie właśnie oglądam "Pojutrze"
Ja też zaczęłam oglądać. Tylko wkurzają mnie te reklamy na polsacie
Cześć dziewczyny
Wróciłam nareszcie z pracy, czuję się o dziwo całkiem dobrze, chyba zwalczyłam chorobę groźnymi myślami ;-) Z mdłościami też nie najgorzej- może idzie ku dobremu :-)
Dziś czekają mnie jeszcze porządki w garderobie- chcę większość ciuchów wynieśc już do piwnicy, a zostawić same ciążowe, albo ciążowo- podobne, bo tylko takie już noszę, na szczęście moje dwie przyjaciółki mnie zaopatrzyły w ciuszki po swojej ciąży :-):-) A jak Was z garderobą?
Calineczkazbajki- witaj wśród nas
koriander- a ja czekam cały czas a fotkę mieszkańca Twojego brzuszka :-)
Gosia***- ale miałaś przygodę z policyją Ja bym zawału dostała, bo zupełnie nie wiem co jest w moim bagażniku, a nie mogę sprawdzić, bo się nie da otworzyć Chyba czas się za to zabrać
lasposa- cudowne wiadomości! Gratuluję! A gdzie zdjęcie Twojej kruszynki? ;-)
hefi- ale masz kochanego męża :-)
paulka82-Mówisz, że u Was Myszka-Miki na topie? Bo u mojego trzylatka od kilku miesięcy liczy się tylko to co związane z filmem Auta- mamy 5 książek, puzzle, domino, samochodziki i jeszcze jakiś milion gadżetów ;-) Nasze chłopaki są w bardzo podobnym wieku :-)
Co dziś leci ciekawego w TV, poza Szymonem?
Wróciłam nareszcie z pracy, czuję się o dziwo całkiem dobrze, chyba zwalczyłam chorobę groźnymi myślami ;-) Z mdłościami też nie najgorzej- może idzie ku dobremu :-)
Dziś czekają mnie jeszcze porządki w garderobie- chcę większość ciuchów wynieśc już do piwnicy, a zostawić same ciążowe, albo ciążowo- podobne, bo tylko takie już noszę, na szczęście moje dwie przyjaciółki mnie zaopatrzyły w ciuszki po swojej ciąży :-):-) A jak Was z garderobą?
Calineczkazbajki- witaj wśród nas
koriander- a ja czekam cały czas a fotkę mieszkańca Twojego brzuszka :-)
Gosia***- ale miałaś przygodę z policyją Ja bym zawału dostała, bo zupełnie nie wiem co jest w moim bagażniku, a nie mogę sprawdzić, bo się nie da otworzyć Chyba czas się za to zabrać
lasposa- cudowne wiadomości! Gratuluję! A gdzie zdjęcie Twojej kruszynki? ;-)
hefi- ale masz kochanego męża :-)
paulka82-Mówisz, że u Was Myszka-Miki na topie? Bo u mojego trzylatka od kilku miesięcy liczy się tylko to co związane z filmem Auta- mamy 5 książek, puzzle, domino, samochodziki i jeszcze jakiś milion gadżetów ;-) Nasze chłopaki są w bardzo podobnym wieku :-)
P
paula24211
Gość
zycze Wam slodkich snów;-);-);-)
:-):-)Autka też, ale najlepszy jest Spiderman i Klub Przyjaciół Myszki Miki, zresztą mój Patryk uwielbia wszystkie bajki jakie mu się czyta, dziś do poduszki był Piotruś Pan, a poza tym jak każde dziecko jak coś zobaczy w reklamie w telewizji to zaraz musi to mieć: Mamusiu a kupisz mi to???i słodkie oczka przy tym
reklama
Klementinka
Fanka BB :)
moja garderoba ostatnio to dresy
a jak trzeba gdzies do ludzi to mam jedna spodniczke ciazowa i nadaje sie super do ginia zeby z golym tylkiem nie paradowac po gabinecie