reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny w którym tygodniu robi się przezierność karkową?
Muszę się w piątek już na nią umówić a nie pamiętam czy w 11 czy 13, z gin się dopiero zobaczę 27 więc za późno na zapisy.

reklama
Cześć dziewczyny
Wróciłam nareszcie z pracy, czuję się o dziwo całkiem dobrze, chyba zwalczyłam chorobę groźnymi myślami :wściekła/y:;-) Z mdłościami też nie najgorzej- może idzie ku dobremu :-)
Dziś czekają mnie jeszcze porządki w garderobie- chcę większość ciuchów wynieśc już do piwnicy, a zostawić same ciążowe, albo ciążowo- podobne, bo tylko takie już noszę, na szczęście moje dwie przyjaciółki mnie zaopatrzyły w ciuszki po swojej ciąży :-):-) A jak Was z garderobą?
Calineczkazbajki- witaj wśród nas
koriander- a ja czekam cały czas a fotkę mieszkańca Twojego brzuszka :-)
Gosia***- ale miałaś przygodę z policyją:eek: Ja bym zawału dostała, bo zupełnie nie wiem co jest w moim bagażniku, a nie mogę sprawdzić, bo się nie da otworzyć :sorry: Chyba czas się za to zabrać :sorry:
lasposa- cudowne wiadomości! Gratuluję! A gdzie zdjęcie Twojej kruszynki? ;-)
hefi- ale masz kochanego męża :-)
paulka82-Mówisz, że u Was Myszka-Miki na topie? Bo u mojego trzylatka od kilku miesięcy liczy się tylko to co związane z filmem Auta- mamy 5 książek, puzzle, domino, samochodziki i jeszcze jakiś milion gadżetów :shocked2:;-) Nasze chłopaki są w bardzo podobnym wieku :-)

Co dziś leci ciekawego w TV, poza Szymonem?

paulka82-Mówisz, że u Was Myszka-Miki na topie? Bo u mojego trzylatka od kilku miesięcy liczy się tylko to co związane z filmem Auta- mamy 5 książek, puzzle, domino, samochodziki i jeszcze jakiś milion gadżetów :shocked2:;-) Nasze chłopaki są w bardzo podobnym wieku :-)

Co dziś leci ciekawego w TV, poza Szymonem?

:-):-)Autka też, ale najlepszy jest Spiderman i Klub Przyjaciół Myszki Miki, zresztą mój Patryk uwielbia wszystkie bajki jakie mu się czyta, dziś do poduszki był Piotruś Pan, a poza tym jak każde dziecko jak coś zobaczy w reklamie w telewizji to zaraz musi to mieć: Mamusiu a kupisz mi to???i słodkie oczka przy tym:-D:-D

reklama
Dziś czekają mnie jeszcze porządki w garderobie- chcę większość ciuchów wynieśc już do piwnicy, a zostawić same ciążowe, albo ciążowo- podobne, bo tylko takie już noszę, na szczęście moje dwie przyjaciółki mnie zaopatrzyły w ciuszki po swojej ciąży :-):-) A jak Was z garderobą?

moja garderoba ostatnio to dresy
a jak trzeba gdzies do ludzi to mam jedna spodniczke ciazowa i nadaje sie super do ginia zeby z golym tylkiem nie paradowac po gabinecie

Do góry