reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam ja tylko na chwilkę napisać że po wizycie wszystko OK.Serduszko bije,badania super,najprawdopodobniej będę mieć cesarkę:tak: termin na 24 czerwca.Dzidziuś duży i jego "wzrost" jest zgodny z terminem OM ale zdjęcia nie mam:-(

Witajcie:-)
Wczoraj tak szybko zasnęłam że nawet nie zdążyłam sie pożegnać:-p:sorry:ale przynajmniej trochę się wyspałam:tak::-)tyle że u nas jakoś tak pochmurno i znów mi się spać chce:eek:
Ciekawa jestem jakie są moje wyniki badań, ale odbiorę je dopiero jak pojadę na wizytę, bo nie chce mi się jechac specjalnie, a poza tym jakby były nie najlepsze(tfu, tfu,tfu) to będę się tylko martwić:szok:więc lepiej odbiorę później. No chyba że nie wytrzymam:sorry:

Życzę miłego dnia.

Iwka super wiadomości:-)
Mnie też nie udało się z wami wczoraj pożegnać, bo komputer zaczął mi zamulać i się na niego wkurzyłam.:wściekła/y:
Ale wyspałam się jak nigdy, tzn czyt. jak zawsze ostatnio:-D
Życzę wszystkim miłego dnia.:-D
Ja czekam na jajecznicę którą mężulek robi i zaraz zawozi mnie do pracy.;-)

Myślałam ze będę pierwsza a tu proszę jakie ranne ptaszki:-D:-D:-D
Zapomniałam napisać że pytałam się lekarza o to zaświadczenie do becikowego i powiedział mi że jak urodzę to wtedy dostane zaświadczenie:tak:
Dzisiaj czuję się dobrze.Nawet się wyspałam:-D:-DZnowu sami z Kacperkiem siedzimy bo m mam służbę;-):-(
Zdjęć narazie nie będę mieć bo ginek nie ma drukarki:-(

Cieszę się, e wasze maluszki urosły i wszystko jest dobrze.
Ja niestety się z wami żegnam i tym razem się nie udało serduszko przestało bić, fasolka jet o 2 tyg za mała. W sumie umówiłam się jeszcze za tydzień, ale pójdę jeszcze w tym tyg do innego lekarza potwierdzić i na zabieg niestety.
Uprzedzając wasze pytania, nic złego się nie działo przez te 2 tyg, były mdłości, czułam się tak jak inne tutaj dziewczyny, a nie poroniłam tylko dlatego, że brałam duphaston i on podtrzymał tę ciążę.
I wcale się nie trzymam i niewiem co dalej.
Obym była już ostatnia.

reklama
Cieszę się, e wasze maluszki urosły i wszystko jest dobrze.
Ja niestety się z wami żegnam i tym razem się nie udało serduszko przestało bić, fasolka jet o 2 tyg za mała. W sumie umówiłam się jeszcze za tydzień, ale pójdę jeszcze w tym tyg do innego lekarza potwierdzić i na zabieg niestety.
Uprzedzając wasze pytania, nic złego się nie działo przez te 2 tyg, były mdłości, czułam się tak jak inne tutaj dziewczyny, a nie poroniłam tylko dlatego, że brałam duphaston i on podtrzymał tę ciążę.
I wcale się nie trzymam i niewiem co dalej.
Obym była już ostatnia.

przykro mi i oby kolejny raz byl juz szczesliwy..:-:)-:)-(

Pozatym dziewczyny bralyscie jakies antybiotyki w ciazy kiedys??? ja wczoraj na wlasne ryzyko zaczelam brac wlasnie AUGMENTIN zaden lekarz nie moze nic dac a ja juz nie moge oddychac nie moge dojsc do wc,jest mi slabo bola mnie wszystkie kosci,przedewszystkim mam taki kaszel ze zaczynam wymiotowac kaszlajac a plecy i klatka piersiowa tak boli ze obled wiec to pewnie dobra decyzja z mojej strony,niewyleczona grypa ma rowniez grozne skutki przeciez a ja juz 2 tydzien chodze jak cien i nadal nic nie moge jejsc.
Mam nadzieje ze nic nam nie bedzie.....a do lekarza pojde jak sie wylecze i po polsku powiem mu kilka slow i trzesne drzwiami a potem zmienie na innego!!

Do góry