reklama
I
iiwka
Gość
Witam ja tylko na chwilkę napisać że po wizycie wszystko OK.Serduszko bije,badania super,najprawdopodobniej będę mieć cesarkę termin na 24 czerwca.Dzidziuś duży i jego "wzrost" jest zgodny z terminem OM ale zdjęcia nie mam:-(
Gosia***
Fanka BB :)
Witajcie:-)
Wczoraj tak szybko zasnęłam że nawet nie zdążyłam sie pożegnaćale przynajmniej trochę się wyspałam:-)tyle że u nas jakoś tak pochmurno i znów mi się spać chce
Ciekawa jestem jakie są moje wyniki badań, ale odbiorę je dopiero jak pojadę na wizytę, bo nie chce mi się jechac specjalnie, a poza tym jakby były nie najlepsze(tfu, tfu,tfu) to będę się tylko martwićwięc lepiej odbiorę później. No chyba że nie wytrzymam
Życzę miłego dnia.
Wczoraj tak szybko zasnęłam że nawet nie zdążyłam sie pożegnaćale przynajmniej trochę się wyspałam:-)tyle że u nas jakoś tak pochmurno i znów mi się spać chce
Ciekawa jestem jakie są moje wyniki badań, ale odbiorę je dopiero jak pojadę na wizytę, bo nie chce mi się jechac specjalnie, a poza tym jakby były nie najlepsze(tfu, tfu,tfu) to będę się tylko martwićwięc lepiej odbiorę później. No chyba że nie wytrzymam
Życzę miłego dnia.
Iwka super wiadomości:-)
Mnie też nie udało się z wami wczoraj pożegnać, bo komputer zaczął mi zamulać i się na niego wkurzyłam.
Ale wyspałam się jak nigdy, tzn czyt. jak zawsze ostatnio
Życzę wszystkim miłego dnia.
Ja czekam na jajecznicę którą mężulek robi i zaraz zawozi mnie do pracy.;-)
Mnie też nie udało się z wami wczoraj pożegnać, bo komputer zaczął mi zamulać i się na niego wkurzyłam.
Ale wyspałam się jak nigdy, tzn czyt. jak zawsze ostatnio
Życzę wszystkim miłego dnia.
Ja czekam na jajecznicę którą mężulek robi i zaraz zawozi mnie do pracy.;-)
I
iiwka
Gość
Myślałam ze będę pierwsza a tu proszę jakie ranne ptaszki
Zapomniałam napisać że pytałam się lekarza o to zaświadczenie do becikowego i powiedział mi że jak urodzę to wtedy dostane zaświadczenie
Dzisiaj czuję się dobrze.Nawet się wyspałamZnowu sami z Kacperkiem siedzimy bo m mam służbę;-):-(
Zdjęć narazie nie będę mieć bo ginek nie ma drukarki:-(
Zapomniałam napisać że pytałam się lekarza o to zaświadczenie do becikowego i powiedział mi że jak urodzę to wtedy dostane zaświadczenie
Dzisiaj czuję się dobrze.Nawet się wyspałamZnowu sami z Kacperkiem siedzimy bo m mam służbę;-):-(
Zdjęć narazie nie będę mieć bo ginek nie ma drukarki:-(
moniabir
Cieszę się, e wasze maluszki urosły i wszystko jest dobrze.
Ja niestety się z wami żegnam i tym razem się nie udało serduszko przestało bić, fasolka jet o 2 tyg za mała. W sumie umówiłam się jeszcze za tydzień, ale pójdę jeszcze w tym tyg do innego lekarza potwierdzić i na zabieg niestety.
Uprzedzając wasze pytania, nic złego się nie działo przez te 2 tyg, były mdłości, czułam się tak jak inne tutaj dziewczyny, a nie poroniłam tylko dlatego, że brałam duphaston i on podtrzymał tę ciążę.
I wcale się nie trzymam i niewiem co dalej.
Obym była już ostatnia.
Ja niestety się z wami żegnam i tym razem się nie udało serduszko przestało bić, fasolka jet o 2 tyg za mała. W sumie umówiłam się jeszcze za tydzień, ale pójdę jeszcze w tym tyg do innego lekarza potwierdzić i na zabieg niestety.
Uprzedzając wasze pytania, nic złego się nie działo przez te 2 tyg, były mdłości, czułam się tak jak inne tutaj dziewczyny, a nie poroniłam tylko dlatego, że brałam duphaston i on podtrzymał tę ciążę.
Obym była już ostatnia.
I
iiwka
Gość
Moniabir tulam Cię mocno:---(
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
reklama
mama mikolaja
Cieszę się, e wasze maluszki urosły i wszystko jest dobrze.
Obym była już ostatnia.
przykro mi i oby kolejny raz byl juz szczesliwy..:---(
Pozatym dziewczyny bralyscie jakies antybiotyki w ciazy kiedys??? ja wczoraj na wlasne ryzyko zaczelam brac wlasnie AUGMENTIN zaden lekarz nie moze nic dac a ja juz nie moge oddychac nie moge dojsc do wc,jest mi slabo bola mnie wszystkie kosci,przedewszystkim mam taki kaszel ze zaczynam wymiotowac kaszlajac a plecy i klatka piersiowa tak boli ze obled wiec to pewnie dobra decyzja z mojej strony,niewyleczona grypa ma rowniez grozne skutki przeciez a ja juz 2 tydzien chodze jak cien i nadal nic nie moge jejsc.
Mam nadzieje ze nic nam nie bedzie.....a do lekarza pojde jak sie wylecze i po polsku powiem mu kilka slow i trzesne drzwiami a potem zmienie na innego!!