reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam ja tylko na chwilkę napisać że po wizycie wszystko OK.Serduszko bije,badania super,najprawdopodobniej będę mieć cesarkę:tak: termin na 24 czerwca.Dzidziuś duży i jego "wzrost" jest zgodny z terminem OM ale zdjęcia nie mam:-(

Witajcie:-)
Wczoraj tak szybko zasnęłam że nawet nie zdążyłam sie pożegnać:-p:sorry:ale przynajmniej trochę się wyspałam:tak::-)tyle że u nas jakoś tak pochmurno i znów mi się spać chce:eek:
Ciekawa jestem jakie są moje wyniki badań, ale odbiorę je dopiero jak pojadę na wizytę, bo nie chce mi się jechac specjalnie, a poza tym jakby były nie najlepsze(tfu, tfu,tfu) to będę się tylko martwić:szok:więc lepiej odbiorę później. No chyba że nie wytrzymam:sorry:

Życzę miłego dnia.

Iwka super wiadomości:-)
Mnie też nie udało się z wami wczoraj pożegnać, bo komputer zaczął mi zamulać i się na niego wkurzyłam.:wściekła/y:
Ale wyspałam się jak nigdy, tzn czyt. jak zawsze ostatnio:-D
Życzę wszystkim miłego dnia.:-D
Ja czekam na jajecznicę którą mężulek robi i zaraz zawozi mnie do pracy.;-)

Myślałam ze będę pierwsza a tu proszę jakie ranne ptaszki:-D:-D:-D
Zapomniałam napisać że pytałam się lekarza o to zaświadczenie do becikowego i powiedział mi że jak urodzę to wtedy dostane zaświadczenie:tak:
Dzisiaj czuję się dobrze.Nawet się wyspałam:-D:-DZnowu sami z Kacperkiem siedzimy bo m mam służbę;-):-(
Zdjęć narazie nie będę mieć bo ginek nie ma drukarki:-(

Cieszę się, e wasze maluszki urosły i wszystko jest dobrze.
Ja niestety się z wami żegnam i tym razem się nie udało serduszko przestało bić, fasolka jet o 2 tyg za mała. W sumie umówiłam się jeszcze za tydzień, ale pójdę jeszcze w tym tyg do innego lekarza potwierdzić i na zabieg niestety.
Uprzedzając wasze pytania, nic złego się nie działo przez te 2 tyg, były mdłości, czułam się tak jak inne tutaj dziewczyny, a nie poroniłam tylko dlatego, że brałam duphaston i on podtrzymał tę ciążę.
I wcale się nie trzymam i niewiem co dalej.
Obym była już ostatnia.

reklama
Cieszę się, e wasze maluszki urosły i wszystko jest dobrze.
Ja niestety się z wami żegnam i tym razem się nie udało serduszko przestało bić, fasolka jet o 2 tyg za mała. W sumie umówiłam się jeszcze za tydzień, ale pójdę jeszcze w tym tyg do innego lekarza potwierdzić i na zabieg niestety.
Uprzedzając wasze pytania, nic złego się nie działo przez te 2 tyg, były mdłości, czułam się tak jak inne tutaj dziewczyny, a nie poroniłam tylko dlatego, że brałam duphaston i on podtrzymał tę ciążę.
I wcale się nie trzymam i niewiem co dalej.
Obym była już ostatnia.

przykro mi i oby kolejny raz byl juz szczesliwy..:-:)-:)-(

Pozatym dziewczyny bralyscie jakies antybiotyki w ciazy kiedys??? ja wczoraj na wlasne ryzyko zaczelam brac wlasnie AUGMENTIN zaden lekarz nie moze nic dac a ja juz nie moge oddychac nie moge dojsc do wc,jest mi slabo bola mnie wszystkie kosci,przedewszystkim mam taki kaszel ze zaczynam wymiotowac kaszlajac a plecy i klatka piersiowa tak boli ze obled wiec to pewnie dobra decyzja z mojej strony,niewyleczona grypa ma rowniez grozne skutki przeciez a ja juz 2 tydzien chodze jak cien i nadal nic nie moge jejsc.
Mam nadzieje ze nic nam nie bedzie.....a do lekarza pojde jak sie wylecze i po polsku powiem mu kilka slow i trzesne drzwiami a potem zmienie na innego!!

Do góry