reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Jeju,jakie te niektore strony internetowe sa glupie!! Jakie tam bzdury sa wypiswane. Nie warto chyba skakac tak ze stronki na stronke!
Dziewczyny pobolewa Wam dolna czesc brzucha? jak przy okresie? mi tak, ale to chyba nie jest powod do zmartwien,prawda? a uplawy? macie? Wczoraj mialam koszmarne mdlosci;/ zadna pozycja nie dawala mi ulgi;/ dzis jest dobrze,tylko brzuch pobolewa. A jak u Was?

oj nie warto niektorych stron czytac, ja np. niedawno wyczytałam ze nei wolno twarzy smarowac kremem bo cos tam moze przeniknąc, wiele jest takich głupot, jak bym w nei wiezyła to chyba bym musiala sie przestac myc :-) bo przeciez zel do mycia to chemia :-):-)
a co do bolu brzucha to tez go amm, a wieczotem to nieraz łapie mnie skurcz, i sa to bole jak miesiaczkowe tylko prawie wogole nie bola, sa takie zblizone do meisiaczki.. nie wiem jak je opisac, ale ogolnie podobno to normalka ! jak nei sa to jakies silne skurcze dlugo trwajace oczywiscie

reklama
Witam Was dziewczyny. Zrobiłam 2 testy ciążowe dwóch różnych firm, nie z pierwszego moczu, wyszły 2 wyraźne kreski i na jednym i na drugim. Bety nie mam szans zrobić w tym tygodniu, byłam u ginekolożki i stwierdziła tylko zasinienie pochwy i spulchnioną macicę. Mówi, że to jeszcze za wcześnie, żeby jednoznacznie dać jakąś odpowiedź. A ja w sumie, cieszę się i zamartwiam, czy czasem testy się nie pomyliły. Co jakiś czas mam bóle, jakby zaraz miała przyjść @, ale wciąż jej nie ma, tylko jakieś mleczne upławy... nie wiem sama co myśleć ...

Witam popołudniowo.Życzę owocnych wizyt u gin. Powiedzcie czy was pobolewa w dole pleców? Bo mnie często.w pierwszej ciąży nie miałam czegoś takiego.

Byłam w szpitalu, z bobasami wszystk ok. To były "pozostałości" po poprzedniej @. Nie mam się przemeczac i zbytnio nie denerwować. :blink:
Cieszę się, ze to nic poważnego. :-)

Witam się na wątku Czerwcowych Mam. Ja również (mam nadzieję) dołączę do tego grona w czerwcu:tak: Wstępny termin porodu był 05.06. ale po usg - ciąża jest o tydzień młodsza - więc mam termin wyznaczony na 12.06.2010.
Trochę o sobie - to moja druga ciąża - pierwsza niestety obumarła w 10 tygodniu (w grudniu 2 lata temu) - dlaczego - nikt nie wie. Prawdopodobnie miała na to wpływ moja chora tarczyca. Teraz trafiłam do kompetentnego lekarza, który od początku przepisał mi leki i mam nadzieję, że efekt będzie pozytywny. Podczytywałam Wasz wątek, ale nie pisałam nic, bo nie chciałam zapeszyć. Tydzień temu widziałam już bijące serduszko, więc powoli oswajam się z myślą, że to jednak prawda:tak:

hej dziewczynki;-) odebrałam wyniki krwi z rana: progesteron na stalym poziomie ponad 21, a beta hcg juz 53300 :tak:wiec juz wiem czemu tak wymiotuje;-) ale dzis jest lepiej, mam nawet mały apetycik hehe,zaraz zrobie sobie bułeczke z twarożkiem;-) jutro o 11 usg;-) pozdrawiam

reklama
Do góry