reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
cudownie;-) ja mialam nadzieje na blizniaki ale mam jeden pecherzyk, lekarz powiedzial ze to jeszcze nic nie znaczy bo czasem sa w jednym pecherzyku i poki nie zobaczymy na usg nic nie wiadomo hehe,jutro sie okaze:-)

liliti,lekarz powiedział, że za wczesnie nie można też wykryć ciąży jednoowodniowej jednokosmowkowej (dzieci są w jedym pęcherzyku). Więc moze to właśnie taka ciąża. :-) Trzymam kcuiki. :tak:;-)

Kartoteks to strasznie gratuluję jeszcze raz bliźniaków!!
Spróbujesz tylko jeszcze raz nas tak wystraszyć!!:dry:
Wczoraj wszystkich nastraszyłaś, a dzisiaj pół dnia się nie odzywałaś!!
Oj niedobra... niedobra.

Ja już po wizycie:-) Strach ma jednak wielkie oczy, jest pęcherzyk i ma zawartość:-D Fasolinka ma już 29mm:-):-)
Kartoteks coś pisałaś o pozostałości po poprzedniej ciąży, o co ci dokładnie chodziło?
Bo u mnie niby na USG jest wszystko w porządku, ale lekarz oprócz pęcherzyka znalazł jeszcze jakąś otwartą przestrzeń. Mówi że to nie ciąża bliźniacza i że on coś takiego pierwszy raz widzi:no: No i w sumie nie wiem co o tym myśleć:no:
Czy któraś z was miała podobnie? Jak wrzucę zdjęcie to wam pokażę o co dokładnie mi chodzi.

Zaraz może uda mi się jakoś zrobić zdjęcie zdjęcia z USG i wrzucić:-)

Kobietki, czy wam też już za ciasno w staniku? Bo mój na mnie jest już powoli ciasny w obwodzie. :szok: No i piersi duze mi się zrobiły. Mój TŻ mówi, że mam bisut Paneli. :cool2: :-D
zdec, przepraszam, że was tak s nastraszylam, już nie będę. :tak:
Z początku mu powiedizałam, ze krew jest czerwona a później zrobiła się bardziej brązowa i na podstawie tego stwierdził, ze to pozostałości po @. No i nic nie wskazywało by na to, że grozi mi poronienie, bo z dzieciakami było wszystko ok. :tak: :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
kartoteks pewnie w jednym pecherzyku bedzie jaedna dzicia, to bezpieczniejsze, bo ciaza jednokosmówkowa wiaze sie z bardzo duzym ryzykiem niestety, twoje maluchy maja osobne domki co jest dla nich najlepsze;-)
co do persi i stanika to jak nie osze juz bo nie moge wytrzymac tak mnie sciska hehe stawiam na luz :-)

Do góry