reklama
Klementinka
Fanka BB :)
Kaski tak No obecnie mieszkam troszke dalej, jakies 1000km w lewo, ale Torunianka sie zostaje przez cale zycie Milo cie poznac!
Koriander to zupelnie jak ja
tylko ze ja obecnie mieszkam 500 km w lewo ale Torunianka w sercu
Kartoteks to strasznie gratuluję jeszcze raz bliźniaków!!
Spróbujesz tylko jeszcze raz nas tak wystraszyć!!
Wczoraj wszystkich nastraszyłaś, a dzisiaj pół dnia się nie odzywałaś!!
Oj niedobra... niedobra.
Ja już po wizycie:-) Strach ma jednak wielkie oczy, jest pęcherzyk i ma zawartość Fasolinka ma już 29mm:-):-)
Kartoteks coś pisałaś o pozostałości po poprzedniej ciąży, o co ci dokładnie chodziło?
Bo u mnie niby na USG jest wszystko w porządku, ale lekarz oprócz pęcherzyka znalazł jeszcze jakąś otwartą przestrzeń. Mówi że to nie ciąża bliźniacza i że on coś takiego pierwszy raz widzi No i w sumie nie wiem co o tym myśleć
Czy któraś z was miała podobnie? Jak wrzucę zdjęcie to wam pokażę o co dokładnie mi chodzi.
Zaraz może uda mi się jakoś zrobić zdjęcie zdjęcia z USG i wrzucić:-)
Spróbujesz tylko jeszcze raz nas tak wystraszyć!!
Wczoraj wszystkich nastraszyłaś, a dzisiaj pół dnia się nie odzywałaś!!
Oj niedobra... niedobra.
Ja już po wizycie:-) Strach ma jednak wielkie oczy, jest pęcherzyk i ma zawartość Fasolinka ma już 29mm:-):-)
Kartoteks coś pisałaś o pozostałości po poprzedniej ciąży, o co ci dokładnie chodziło?
Bo u mnie niby na USG jest wszystko w porządku, ale lekarz oprócz pęcherzyka znalazł jeszcze jakąś otwartą przestrzeń. Mówi że to nie ciąża bliźniacza i że on coś takiego pierwszy raz widzi No i w sumie nie wiem co o tym myśleć
Czy któraś z was miała podobnie? Jak wrzucę zdjęcie to wam pokażę o co dokładnie mi chodzi.
Zaraz może uda mi się jakoś zrobić zdjęcie zdjęcia z USG i wrzucić:-)
Kobietki, czy wam też już za ciasno w staniku? Bo mój na mnie jest już powoli ciasny w obwodzie. No i piersi duze mi się zrobiły. Mój TŻ mówi, że mam bisut Paneli.
zdec, przepraszam, że was tak s nastraszylam, już nie będę.
Z początku mu powiedizałam, ze krew jest czerwona a później zrobiła się bardziej brązowa i na podstawie tego stwierdził, ze to pozostałości po @. No i nic nie wskazywało by na to, że grozi mi poronienie, bo z dzieciakami było wszystko ok.
zdec, przepraszam, że was tak s nastraszylam, już nie będę.
Z początku mu powiedizałam, ze krew jest czerwona a później zrobiła się bardziej brązowa i na podstawie tego stwierdził, ze to pozostałości po @. No i nic nie wskazywało by na to, że grozi mi poronienie, bo z dzieciakami było wszystko ok.
Ostatnia edycja:
reklama
liliti
Fanka BB :)
kartoteks pewnie w jednym pecherzyku bedzie jaedna dzicia, to bezpieczniejsze, bo ciaza jednokosmówkowa wiaze sie z bardzo duzym ryzykiem niestety, twoje maluchy maja osobne domki co jest dla nich najlepsze;-)
co do persi i stanika to jak nie osze juz bo nie moge wytrzymac tak mnie sciska hehe stawiam na luz :-)
co do persi i stanika to jak nie osze juz bo nie moge wytrzymac tak mnie sciska hehe stawiam na luz :-)