reklama
natucha11
Fanka BB :)
Dacie rade kobitki!!!!!!!!!!!!! ja dzis po raz kolejny sie przekonałam ze musze skonczyc z mlekiem , jogurtem no nie moge jesc i tyle, kupiłam aktivie dzis to wyrzuciłam bo mi skisłym mlekiem zajechało, nawet ust nie zamoczyłam
mam pytanei gdzie sa zdjecia tych waszych fasolek bo chciala bym sobie poogladac dajcie linka
mam pytanei gdzie sa zdjecia tych waszych fasolek bo chciala bym sobie poogladac dajcie linka
Ostatnia edycja:
lasposa
Zaangażowana w BB
Bez mdłości jakoś dziwnie się czuję, bo nie wiem zupełnie o jakich męczarniach piszecie
Ale nie zazdroszczę:-)
Mi się zaczęły te mdłości równo w 6 tygodniu, więc wszystko przed Tobą, ale Ci nie życze, ja nie jestem w stanie funkcjonować normalnie :-(
Oby Cię to ominęło...
Gosia***
lasposa ja Cię nieśmiało pocieszęod jakiegoś tygodnia spokój mam z mdłościami:-)piszę że nieśmiało bo ostatnio jak się pochwalilam to po 2 dniach wrócily ze zdwojoną siłąteraz zanikły tak łagodnie- znaczy były coraz słabsze i narazie spokój...no chyba że jakiś zapach mi się nie spodobaale nie jest źle. Trzymaj się Kochana już niedługo
lasposa
Zaangażowana w BB
Gosia*** - dziękuję, od dzisiaj żyję nadzieją, że to szybciutko minie...
Gosia***
No ja wlaśnie skończyłam obiadek robić dziś pulpety w sosie koperkowym (jeśli dziewczyny z mdłościami przyprawiłam teraz o większe dolegliwości to przepraszam najmocniej). Na weekend chcę zrobić sałatkę z kurczakiem, kukurydzą i ananasem i ryżem...miała być zwykła ale odrzuca mnie od kiszonych ogórkówa tyyyyyyyyyyle ich zrobilam w tym roku, bo ogólnie uwielbiam... Teraz mąz się zajada, a ja tylko mu powtarzam żeby zęby umył bo mi śmierdzą te ogórki...
koriander
Gosia** mi tylko narobilas smaku i na ogorki i na pulpety
Co do mdlosci, u mnie zaczely sie w 6 tygodniu i nadal sie pojawiaja, ale rzeczywiscie organizm chyba sie powolutku przyzwyczaja do hormonow bo latwiej mi je opanowac (chociaz jak zaleci z klatki schodowej jakims smazonkiem to bardzo mi sie skraca droga do mieszkania )
Dziewczyny, juz wkrotce to minie, ja sobie nic innego nie wyobrazam..
Co do mdlosci, u mnie zaczely sie w 6 tygodniu i nadal sie pojawiaja, ale rzeczywiscie organizm chyba sie powolutku przyzwyczaja do hormonow bo latwiej mi je opanowac (chociaz jak zaleci z klatki schodowej jakims smazonkiem to bardzo mi sie skraca droga do mieszkania )
Dziewczyny, juz wkrotce to minie, ja sobie nic innego nie wyobrazam..
Gosia***
Gosiu- ja chce ogórka kiszonego!!!!!!!!!
Chętnie oddambyle bym ich wąchać nie musiała
reklama
Agnieszka--
Aktywna w BB
witam....
ja jestem po nagłej wizycie u lekarza.
Chlusnęło krwią....
dzidzia żyje....widać już nóżki i rączki i główkę...taki mały ludzik....
jest krwiak ok 1,5cm/1cm
krwawienie z krwiaka....
mam leżeć dalej...
ja jestem po nagłej wizycie u lekarza.
Chlusnęło krwią....
dzidzia żyje....widać już nóżki i rączki i główkę...taki mały ludzik....
jest krwiak ok 1,5cm/1cm
krwawienie z krwiaka....
mam leżeć dalej...