reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Co do mdłości - powiem coś, co być może wyda się Wam dziwne - ja wolałabym je mieć. W pierwszej ciąży miałam takie lekkie, a jak ciąża obumarła to mi wszystkie objawy przeszły - więc teraz się martwię, że ich nie mam - tzn. odbija mi się często, budzę się w nocy itp. ale w ciągu dnia nie mam mdłości, a wolałabym mieć, bo wtedy miałabym pewność, że z fasolką wszystko w porządku - tzn. że nadal ze mną jest. Ale ja to jestem przewrażliwiona i "chucham i dmucham" teraz;-):tak:
Dzięki Kartoteks:-)

hehe, dziękuję, mam nadzieję, że to jest to, wydaje mi się, że na USG to jeszcze za wcześnie, bo dziś 4,6tc. Mam nadzieję, że jakoś wytrzymam jeszcze te 2 tygodnie. Jeśli się uda mam termin na 4-ego lipca. Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamusie. ;-)

Witam nowe mamusie i gratuluję:tak::-)

Kartoteks no wreszcie się odezwałaś:tak:cieszę się że wszystko dobrze:tak::-D i co??? Jednak bliżniaki?;-)

A ja się naczytalam w necie na temet kontroli ZUS:szok::-Dmuszę wiedzieć na co mam się przygotować:eek:bo jak znam życie to mnie to nie ominie:no::szok:ale co tam...będę walczyć:cool2:

Jej, Kartoteks, a możesz wkleić fotkę? Strasznie fajnie, że bliźniaki i że wszystko z nimi ok ;-)
Tak, można już wyjść na ulicę, już skończyłam jazdy.
A dziś, do mdłości, dołączył nowy objaw ciążowy. Krzyż mnie boli jak diabli! Tylko jak leżę na plecach jest ok. Ale niestety nie mogę leżeć, bo ciągle coś mam do roboty. Chyba będę musiała odpuścić korepetycje, bo nie wyrabiam.

reklama
Wkleje fotke jak TŻ przyjedzie do domu, bo jest w trakcie pokazywania maluchów prawie całje rodzinie. :) (specialnie zwolinił się wcześniej z pracy! :-D)
Ja nie mam już praktycznie mdłości, same przeszły. :tak:

Do góry