reklama
Co do mdłości - powiem coś, co być może wyda się Wam dziwne - ja wolałabym je mieć. W pierwszej ciąży miałam takie lekkie, a jak ciąża obumarła to mi wszystkie objawy przeszły - więc teraz się martwię, że ich nie mam - tzn. odbija mi się często, budzę się w nocy itp. ale w ciągu dnia nie mam mdłości, a wolałabym mieć, bo wtedy miałabym pewność, że z fasolką wszystko w porządku - tzn. że nadal ze mną jest. Ale ja to jestem przewrażliwiona i "chucham i dmucham" teraz;-)
Dzięki Kartoteks:-)
Dzięki Kartoteks:-)
Mysza1984
lalllalalala ;-)
hehe, dziękuję, mam nadzieję, że to jest to, wydaje mi się, że na USG to jeszcze za wcześnie, bo dziś 4,6tc. Mam nadzieję, że jakoś wytrzymam jeszcze te 2 tygodnie. Jeśli się uda mam termin na 4-ego lipca. Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamusie. ;-)
moniSkaBe
Fanka BB :)
ojj.. Witam Was Czerwcowki :-)
ja tez niedawno dowiedzialam sie o ciazy, a tu juz polowa ahhhh
pozdrawiam Monika marcowa mama
ja tez niedawno dowiedzialam sie o ciazy, a tu juz polowa ahhhh
pozdrawiam Monika marcowa mama
Gosia***
Fanka BB :)
Witam nowe mamusie i gratuluję:-)
Kartoteks no wreszcie się odezwałaścieszę się że wszystko dobrze i co??? Jednak bliżniaki?;-)
A ja się naczytalam w necie na temet kontroli ZUSmuszę wiedzieć na co mam się przygotowaćbo jak znam życie to mnie to nie ominieale co tam...będę walczyć
Kartoteks no wreszcie się odezwałaścieszę się że wszystko dobrze i co??? Jednak bliżniaki?;-)
A ja się naczytalam w necie na temet kontroli ZUSmuszę wiedzieć na co mam się przygotowaćbo jak znam życie to mnie to nie ominieale co tam...będę walczyć
Jej, Kartoteks, a możesz wkleić fotkę? Strasznie fajnie, że bliźniaki i że wszystko z nimi ok ;-)
Tak, można już wyjść na ulicę, już skończyłam jazdy.
A dziś, do mdłości, dołączył nowy objaw ciążowy. Krzyż mnie boli jak diabli! Tylko jak leżę na plecach jest ok. Ale niestety nie mogę leżeć, bo ciągle coś mam do roboty. Chyba będę musiała odpuścić korepetycje, bo nie wyrabiam.
Tak, można już wyjść na ulicę, już skończyłam jazdy.
A dziś, do mdłości, dołączył nowy objaw ciążowy. Krzyż mnie boli jak diabli! Tylko jak leżę na plecach jest ok. Ale niestety nie mogę leżeć, bo ciągle coś mam do roboty. Chyba będę musiała odpuścić korepetycje, bo nie wyrabiam.
reklama