reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja tez chyba moge oddac swoje kiszonki ;/ Dzwinie jest. Odrzuca mnie od tego co strasznie lubilam niedawno. Dzis pierwszy raz od tygodnia zjadlam sniadanie bez obrzydzenia. Malutie takie kromeczki chlebka z serkiem topionym. I dzisiaj pierwszy raz od kilku tygodni zachcialo mi sie czegos slodkiego i wlasnie wpalaszowalam drozdzowke z makiem i melczkiem popilam.Mniam :)

reklama
witam....
ja jestem po nagłej wizycie u lekarza.
Chlusnęło krwią....
dzidzia żyje....widać już nóżki i rączki i główkę...taki mały ludzik....
jest krwiak ok 1,5cm/1cm
krwawienie z krwiaka....
mam leżeć dalej...

Agnieszka z jakiego krwiaka?? Jeju :( Wczesnie bylo cos nie tak,czy teraz sie dowiedzialas? :(

Witam,

chciałam się przyłączyć do grona mam Czerwcowych. Aktualnie jestem w 6 tygodniu ciąży i wczoraj widziałam fasolkę i podobno bijące serduszko - tak powiedziała położna ja tam nie mogłam się dopatrzyć tego serduszka. Ale wierzę w profesjonalizm położnej.
Termin mam na 26.06
Poza tym jestem mamą 5 letniego Mateusza i generalnie udzielam się równiez na wątku Pażdziernik 2004

Serdecznie pozdrawiam

Jeju,jakie te niektore strony internetowe sa glupie!! Jakie tam bzdury sa wypiswane. Nie warto chyba skakac tak ze stronki na stronke!
Dziewczyny pobolewa Wam dolna czesc brzucha? jak przy okresie? mi tak, ale to chyba nie jest powod do zmartwien,prawda? a uplawy? macie? Wczoraj mialam koszmarne mdlosci;/ zadna pozycja nie dawala mi ulgi;/ dzis jest dobrze,tylko brzuch pobolewa. A jak u Was?

Siaba witamy w gronie mamusiek czerwcowych!!:-)

Agnieszko biedulko ale się najadłaś strachu. Ale najważniejsze że z dzidzią wszystko ok:tak:

Coś Karoteks się od rana nie odzywa. NIe wiem czy nie odzywanie się oznacza złe czy dobre wiadomości:no:

Ja za 50 minut mam wizytę u lekarza, nie mogę już wysiedzieć na d*** kręcę się i kręcę, i modlę się tylko żeby wszystko było w porządku.
A trzęsę portkami że masakra......:-( Żeby już było po wszystkim i żebym zobaczyła malutką istotkę:-(

Agnieszka-- leż odpoczywaj będzie dobrze:tak:jak widzialaś dzidzia ok:-)

zdec powodzenia życzę na wizycie:-D

AniaCh83 mnie podbrzusze też boli, szczególnie wieczorami:tak::szok:

SIABA witaj:-)gratuluję fasolki

Karoteks matko czemu Ty się nie odzywasz??? mam nadzieję że odpoczywasz tylko...:confused:

reklama
Gosiagro bardzo sie ciesze ze mamy ten sam termin :tak::tak: Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy!
Zdec kciuki za wizyte!!!
Siaba witaj w gronie, jejku naprawde duzo dzieci bedzie sie rodzilo w czerwcu :-D
Agnieszka uwazaj na siebie, byc moze teraz krwiak sie bedzie wchlanial, najwazniejsze ze dzidzia ma sie dobrze. Slyszalam o podobnych przypadkach i wszystkie zakonczyly sie dobrze ;-)
Karina czy mozna juz wychodzic na ulice czy nadal masz jazdy? :-p:-p

Poprosze od kochanych kolezanek jakis pomysl na obiad, najlepiej bezzapachowy:sorry2: .. nie wiem co wymyslic...

Do góry