reklama
annajak
Fanka BB :)
Średnia do L4 jest wyliczana raz, i potem ta sama jest dla macierzyńskiego (jeśli zwolnienie jest w ciągłości a potem macierzyńskie). Ewentualne różnice wynikają jedynie z ilości dni w miesiącach kalendarzowych.Nowa wyliczana co miesiąc - niestety
Średnią wylicza się ponownie jeśli przez 3 miesiące kalendarzowe nie było zwolnienia L4. Czyli jak ja na przykład teraz w październiku jestem na L4, to żeby mi na nowo przeliczyła się średnia to nie mogę mieć żadnego L4 w listopadzie, grudniu i styczniu. Czego sobie życzę ;-)
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny, czy Wy też wymiotujecie wieczorami?
Bo ja właśnie zwróciłam zawartość żołądka. Jestem wykończona
Wspólczuje mi się jeszcze nie zdarzyło tak późno.
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Ja mam z tym problemy i rano i wieczorem, tylko popołudniami jest lepiej
Gosia***
Fanka BB :)
Kochane z tymi zwolnieniami i praca to ja już wogóle mam pokręcone i niczego nie jestem pewnaJestem na stażu z urzędu pracy ale właśnie wczoraj dostałam od szefa papiery znaczy zatrudni mnieto już dobrze jest...no ale teraz nie wiem jak to będzie ...czy cokolwiek mi się należy??? Szef mówi ze jak coś to mam lecieć na chorobowe bo nie ma co ryzykować, że niby po miesiącu przepracowanym już muszą mi chorobowe wyplacić.Nie wiem jak z macierzyńskim??? A wlaśnie kto płaci zus na macierzyńskim i wychowawczym???? Z tego co wiem to budżet państwa??? Bo kurcze nie chciałabym żeby szef musiał placić za mniei tak wykazał się...dobrocią hihi bo nie mial obowiązku mnie zatrudnić.
Jeśli któraś potrafi- rozwiejcie proszę moje wątpliwości
Kartoteks jak u Ciebie???
Jeśli któraś potrafi- rozwiejcie proszę moje wątpliwości
Kartoteks jak u Ciebie???
Witam się!
Wpadłam tylko na chwilę, bo zaraz mam jazdy, pochwalić się, że chyba jakieś mdłości mnie dopadły. Nie wymiotuję, ale czuję, że wszystko mam prawie na wylocie... i jak tu uczyć się jeździć z taką świadomością?
Jak tam u was dziewczyny?
Wpadłam tylko na chwilę, bo zaraz mam jazdy, pochwalić się, że chyba jakieś mdłości mnie dopadły. Nie wymiotuję, ale czuję, że wszystko mam prawie na wylocie... i jak tu uczyć się jeździć z taką świadomością?
Jak tam u was dziewczyny?
reklama
Witam czerwcóweczki:-)
witam serdecznie nowe czerwcówki...katagorka20, marion78....i inne
Agi78...mamy termin na ten sam dzien 30 czerwca- super:-) Ja się urodziłam 1 lipca
Ja sobie jeszcze leżę w łóżeczku...bo mój M na anginę i chyba mnie trochę zaraził :-( Zła jestem okropnie na niego- wykopałam go do salonu spać :-)
Aby uspokoić moją niepewność zrobiłam kolejny raz betkę- 1800...( robiła wczoraj) a w niedzielę był 800 także rośnie...chociaż tyle Mam dziś wolne ale ze względu na męża chyba wyniose się z domu...
Miłego dnia kochane
witam serdecznie nowe czerwcówki...katagorka20, marion78....i inne
Agi78...mamy termin na ten sam dzien 30 czerwca- super:-) Ja się urodziłam 1 lipca
Ja sobie jeszcze leżę w łóżeczku...bo mój M na anginę i chyba mnie trochę zaraził :-( Zła jestem okropnie na niego- wykopałam go do salonu spać :-)
Aby uspokoić moją niepewność zrobiłam kolejny raz betkę- 1800...( robiła wczoraj) a w niedzielę był 800 także rośnie...chociaż tyle Mam dziś wolne ale ze względu na męża chyba wyniose się z domu...
Miłego dnia kochane