reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
A tak co do tej tabeli.
To jak dziewczyny to liczycie?
Wiek, taki jaki w momencie zafasolkowania czy porodu?
Bo mi wg zafasolkowania to wychodzi syn a była córka, jednak według porodu to wychodzi prawidłowo córka.
Ale tym razem jakkolwiek nie patrzyć na zafasolkowanie czy na poród to i tak wychodzi córeczka:tak::tak:

Gosia*** - płacić ci będa, tylko uważaj bo możesz mieć kontrolę z ZUS-u, bo słyszałam, ze często kontolują kobietki które pracują krótko i od razu zachodzą w ciąze i sa na zwolnieniu, czy nie jest to zatrudnienie fikcyjne, zebyś dostawala kasę od państwa, najlepiej żebys na zwolnieniu miala kod, że mozesz chodzić, w razie kontroli a by ciebie nie było łatwiej to wybronic.
Kartoteks jak u Ciebie???
karo85 - nie daj się mężowi:-), piękna betka:tak:
koriander - mamy ten sam termin:-)
Kasiulka i zdec - czekamy na zdjecia fasoleczek i wiesci:tak::tak:

Dziewczyny a ja dostałam wypłate i o dziwo dostałam o 113 zl więcej niż wynosi moja obecna pensja:-D:-D

Miłego dnia:-)

A tak co do tej tabeli.
To jak dziewczyny to liczycie?
Wiek, taki jaki w momencie zafasolkowania czy porodu?
Bo mi wg zafasolkowania to wychodzi syn a była córka, jednak według porodu to wychodzi prawidłowo córka.
Ale tym razem jakkolwiek nie patrzyć na zafasolkowanie czy na poród to i tak wychodzi córeczka:tak::tak:

musi byc ukonczony wiek i miesiac zafasolkowania ( czyli ile lat masz ukonczone )

reklama
Do góry