reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Też się pochwalę :)
Słyszałam serduszko i widziałam malutką fasolkę CRL 8,0 :)

Matko taka duża fasolka:szok:u mnie w tym czasie było 0,8cm. Chyba że to wymiar całego pęcherzyka ciążowego...:confused:zglupiałam:-p

A ja dzis na poprawę humoru zaczęłam przeglądać zabawki na allegro:tak::-)w końcu święta idą...dzieci już mają swoje typy na prezenty hihi

reklama
witajcie mamusie:)
Byłam na formu staraczek 2009 ale od kilku miesięcy wycofałam się, bo to mnie przygnębiało, a nie wychodziło... a gdy już o tym zapomniałam to co????.......................fasolka :-) wedłu obliczeń to dopiero 4 tydzień ale cieszę się okropnie. Tylko boję się czy będzie dobrze.... jakoś zawsze panikuję...

Witajcie!!!!
karo85 - gratulacje, czasami jednak trzeba wyzluzować od forów i są rezultaty:-), to chyba juz bedziesz miała termin lipcowy

Sayuri - Gratulacje i witaj, daj znać po usg:-)

Utworzyłam grupę społecznościową Forum BabyBoom - Czerwcówki 2010 sprawdźcie czy możecie wysłać do mnie prośbę o zapisanie do grupy, jeśli nie, to dajcie znać a ja was zaproszę. Tam nasze dane będą bezpieczniejsze.
Tam też mogłybyśmy zrobić osobny wątek i wstawiać fotki brzuszków (bez ucinania glów :-)) a potem dzieciaczków. Co wy na to?

jestem ZA. Proszę o przyjęcie mnie do grupy :-)

reklama
pati1159 nie deneruj się, na pewno wszystko jest w porządku!!

karo85 i Sayuri witamy!! Też z podobnych względów co ty (karo5) wycofałam się z tamtego wątku:tak:

Nie długo będą pojawiać się mamuśki lipcowe:tak::tak:
Co dla nas oznacza, że jesteśmy już coraz dalej:tak::tak::-D

Do góry