reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie wieczorkiem, przespałam prawie cały dzień i nadal ziewam :-) Jutro niestety cały dzień znów w pracy, więc nie będzie tak dobrze :-(
gosiagro- sto lat sto lat, dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki! Twoja fasolka jest przepiękna i jaka wielka :shocked2: Jeśli chodzi o te mniej pomyślne wiadomości to na pewno lekarstwo zadziała i będzie ok!
zdec- witaj, gratulacje! Na pewno teraz będzie wszystko dobrze, kiedy idziesz do lekarza?
anusia- cudowne wieści, gratuluję serduszka :-)
tuchna- widziałam Twoje zdjęcie fasolki- jest śliczna, gratuluję! W sobotę masz ślub?:szok: Ale super!!! Będziemy myśleć o Tobie!
Kasiulka- mnie niby nie mdli, ale też zupełnie zniknął mi apetyt...
anecznik- współczuję tego kłucia w podbrzuszu- a ja bym przed facetem nie zgrywała twardzielki :tak: a, co, niech skaczą przy nas, w końcu to wspólna ciąża
;-)
Gosia***- trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u dentysty, oby to była ostatnia!

My o Piotrusia staraliśmy się prawie rok, a teraz to ponad rok... dziewczyny, które od razu zaszłyście w ciążę- zagrajcie w totolotka ;-)
Tyle z Was już widziało fasolki i bijące serduszka- ale Wam zazdroszczę... Ja muszę poczekać jeszcze równo tydzień.
Trzymajcie się. Dobranoc wszystkim

reklama
witam! mam 36 lat i mam juz 2 wspaniale coreczki a w sobote (tylko przez test) dowiedzialam sie ze znowu bede mama niestety gdy moj partner sie dowiedzial zostawil nas mimo ze przez ostatnie 6 lat wychowywal ze mna moje corki...
jednym slowem rece mi opadly i nie wiem co dalej ozdrawiam czerwcowe mamy

Witam Czerwcowe Mamusie! Jestem na tym forum po raz pierwszy... tzn. czytam od kilku dni ale pierwszy raz piszę. Ostatni raz miałam @ 21.09.2009, cykl ZAWSZE 28 dni... zatem 3 dni opóźnienia... robiłam już 3 testy i każdy z nich wyszedł niby pozytywnie, tzn. ta najważniejsza kreska była bardzo blada ale widoczna... Była by to moja pierwsza ciąża więc już dziś byłam u lekarza, który powiedział że trochę się pośpieszyłam z wizytą bo na razie nie jest w stanie nic wykryć. Mówił żebym się raczej sugerowała wynikami testu, i dbała o siebie bo skoro testy tak wykazały to na 99,99% jestem w ciąży... kazał mi przyjść za 3 tygodnie... ale ja nie wytrzymam!!! nie wiem czy mam wierzyć w te testy domowe.... staramy się o dzidzie dopiero 4 cykle, tak naprawdę w ten miesiąc sobie odpuściliśmy i wcale się nie staraliśmy... a tu już by wyszło??? Nie wiem sama co o tym myśleć... co najgorsze to cały czas się czuję jak bym miała dostać @, ból brzucha i piersi nabrzmiałe... pragnę mieć już fasolkę i dołączyć do Was, Czerwcowych Mam!

witam! mam 36 lat i mam juz 2 wspaniale coreczki a w sobote (tylko przez test) dowiedzialam sie ze znowu bede mama niestety gdy moj partner sie dowiedzial zostawil nas mimo ze przez ostatnie 6 lat wychowywal ze mna moje corki...

Jak to jest możliwe? Tak po prostu Was zostawił? Rozmawiałaś z nim? Może był chłopak w szoku... bardzo mi przykro, ale jeszcze się nie poddawaj, może przemyśli i wróci :) Głowa do góry, musisz być teraz silna dla Twojej fasolki i dla Twoich dzieciaczków

teresalucyna trzymaj się dzielnie Kochana:tak::-)może przemysli i wróci:sorry:a jeśli nie to napewno dasz sobie radę. Trzymam kciuki i gratuluje fasolki;-)

Kasiek1983 gratuluję ! Myślę, że trzem testom można wierzyć:-) Będziesz musiała uzbroic sie w cierpliwość, bo lekarz może jeszcze rzeczywiście nic nie widzieć:tak:A z tym staraniem tak zwykle bywa...im mniej myślisz, tym szybciej sie uda...wiem po sobie- staraliśmy się o dzidzię ponad rok(leczyłam się) a zaszłam w czasie przedświątecznej krzątaniny, gdy na nic nie miałam czasu hihi

kajdusia tydzień to już nie tak długo, jeszcze troszkę i zobaczysz swoje maleństwo i oczywiście jego wspaniałe serduszko:-)

Ja powoli szykuję się do dentysty.
Miłego dnia kochane:-)

Będzie dobrze. Może przemyśli i wróci, dla faceta dziecko to zawsze szok. Trzymaj się i pamiętaj że robisz to wszystko dla swojej fasolinki.

Kajdusia nie wiem kiedy idę do lekarza. Na razie nie chcę żeby za dużo namieszał. Może w następnym tygodniu, to będzie dopiero 5 tydzień. A teraz coś mnie choroba bierze. Siedzę w pracy, ale zaraz uciekam do domu bo inaczej się tu zakicham...:)

Ostatnia edycja:
tuchna - ależ Wam się fajnie ułożyło, ale uważaj na siebie na weselu :-) no i moje gratulacje, ja w sobotę też idę na wesele ale nie na swoje, ja idę do pracy ;-)
Kasiulka1980 - jak w poniedziałek pojawiły się u mnie mdłości to nie odstępują mnie nawet w nocy :-( na jedzenie nie mogę patrzeć, na myśl o tym że mam coś zjeść albo przygotować do jedzenia to wszystko mi się cofa, teraz siedzę w pracy i strasznie chce mi się pić, ale nie wiem co, najlepiej to chyba pepsi, na myśl o herbacie albo wodzie znów bierze mnie na wymioty :-(
Kasiek1983 - witaj kolejna czerwcowa mamusiu, może, jeśli chcesz zrób sobie betę, dwa razy aby zobaczyć czy wynik rośnie, ale nie sądzę aby test się mylił, ja od zrobienia testy odczekałam jeszcze 2 tygodnie i dopiero poszłam do lekarza

teresalucyna - przykro mi bardzo, ale wiesz faceci są dziwni, mój małż postanowił, że też chce być tatą, ogóle do dzieci ma super podejście, a gdy dałam mu w prezencie test z dwiema mocno czerwonymi kreskami (nasz pierwszy test) wraz z książką "Jak zostać super tatą" to zapytał czy to test na cholesterol, a książkę odłożył, w ogóle od tego dnia zachowywał się jakby nic się nie stało, nie zbliżał się do mnie, na moje słowa, że mnie "mdli" odpowiadał "mówiłaś już" - takie miałam wsparcie, dopiero od paru dni, może to po wizycie lekarza, może to po tym jak się popłakałam i wszystko mu wygarnęła, zaczął głaskać brzuch, pytać mnie jak się czuję... ech... faceci ;-)
Teraz musisz być silna, dla całej czwórki (siebie, fasolki i córeczek)

Miłego Dnia Mamusie i Fasolki :-) Oby ten dzień był bez mdłości!

witajcie dziewczyny nowo zafaslokowane :-);-):tak::-D !!!
czy ktos moze zliczyc ile nas jest? chyba mnostwo..

GOSIAGRO ja caly czas czytam u ciebie poniewaz jestesmy od poczatku prawie i rowno idziemy ha ha no i gratuluje fasolki jaka juz duza:szok::szok: ja moja dopiero we wtorek zobacze pierwszy raz :-:)-( musze jeszcze poczekac a czekam z niecierpliwoscia straszna bo martwie sie o pozostale moje sprawy zdrowotne ,czekam az ktos powie ze wszystko bedzie ok!!!!

Pozostale mamusie GRATULUJE I TRZYMAJCIE SIE ZDROWO I SPOKOJNIE DO KONCA!!

moge zadac pytanie do zafasolkowanych?? ile macie lat ?? bo ja chyba najstarsza tutaj a tak z ciekawosci pytam moze jest jeszcze mamusia po 30 ?!:tak::tak:

teresalucyna- współczuję Tobie bardzo pierwszy mąż zostawił mnie z dzieckiem po porodzie ale mam na szczęście drugiego męża najwspanialszego dla którego @jest cudem, więc ułożysz sobie wszystko tylko się nie załamuj bo masz dla kogo żyć
mamamikołaja-ten wątek pojawiał się ok 30 stron wstecz i wyszło na jaw że po 30 jest nas troche a ja to chyba wszystkie przebijam m36
Kochane odczekałam dziś ze śniadankiem i zjadłam całą bułkę :-)jutro też tak zrobię i robiłam badania krwi a za 2 tyg do gina - już nie mogę się doczekać

reklama
Do góry