reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wpadłam w odwiedziny. Bardzo serdecznie Wam gratuluję fasolek. :tak::tak:
Jeszcze pamiętam jakie to cudowne uczucie, choć minął prawie rok, Ja swoje dwie II zobaczyłam 27 października. Jestem lipcową Mamą 2009.
Wiem,że jeszcze Wam nie w głowie wyprawka, ale chciałabym zostawić namiary do siebie. Dzieci będziecie miały letnie a Ja mam baaaardzooo dużo ubranek po Magdusi (trochę przesadziłam:zawstydzona/y:). Zacznę je sprzedawać na wiosnę, bo teraz na allegro nikt mi ich nie kupi. Kto myśli o lecie? Jestem z Wrocławia. Zdjęcia mozliwe tylko na maila. Niektóre ubranka są dla chłopców, np dresiki, jeansowe ogrodniczki..
Jak już będziecie znały płeć i pomyslicie o wyprawce, nie nowych , ale super zadbanych ubrankach, zapraszam.
Życzę radości z ciąży.:tak::-)

Co do testów, któraś z Was napisała, że musi czekać 3 tygodnie, nie musisz. Zrób badanie z krwi, jest wiarygodne, pokaże ciążę już po 10 dniach od zapłodnienia. Kosztuje około 30 zł, przynajmniej u mnie, wynik może być tego samego dnia.

A forumowiczce 36 letniej z dwiema córkami życzę powodzenia. Może sie ułoży jeszcze, wróci.. dziecko w tym wieku jest samą radością, wiem, bo mam 36 lat. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
reklama
Współczuję wam dziewczyny z tymi mdłościami, mnie na razie nie mdli (odpukać :-p) Ale poprzednią ciążę przeszłam również bez mdłości, tylko gdzieś koło 20tygodnia dopadła mnie zgaga:-D:-D
A co do wieku, to coś mi się wydaje że będę tu jedną z najmłodszych, mam oczko - 21 latek:tak::tak:

Ja mam 26 lat.

Dziewczynki, wszyscy mówią że jak kobieta jest w ciąży to jest senna, ja natomiast w dzień bym mogła spać a na przykład przez ostatnie kilka nocy siedzę przed telewizorem do 2:00 bo nie mogę znaleźć dobrej pozycji i nie mogę zasnąć... nie wiem jak to jest:no:

Witam w ten ponury brzydki czwartek!!!!
Ja już jutro do Gina na 9.50 i nie mogę się doczekać . Tylko od wieczora mam ból po prawej stronie w podbrzuszu mam nadzieje ,że to nic złego ale od wczoraj chodzę skołowana żeby było wszystko ok.

Kasiek1983 z tą sennością to jest różnie.
W zeszłej ciąży to mogłabym spać 24h na dobę, a teraz odwrotnie również spać nie mogę.
Może to dlatego że bardzo boję się wizyty u lekarza, że powie że coś z fasolinką nie w porządku.

reklama
zdec i kasiek 1983 a my to widzę tak w ciąży ja byśmy się umówiły i nie bój się bo maleństwo czuje przecież Twój stres

Do góry