reklama
Witajcie. Zaraz idę do pracy, wrócę dopiero ok 20, na samą myśl robię się taaaaaka zmęczona ;-)
teresalucyna- trudno czasem zrozumieć facetów- życzę Ci, żeby Twój partner jednak wyszedł z tego szoku i wrócił po rozum do głowy...
Kasiek1983-witaj wśród nas
Gosia***- jak u dentysty, koniec leczenia?
zdec- nie daj się chorobie, uważaj na siebie
lasposa- mój mąż też się jakoś nie ekscytuje naszą ciążą, owszem- jest dla mnie dobry i mi bardzo teraz pomaga, ale czasem mi brakuje, żeby tak "poskakał" wokół mojego brzuszka. No, tylko, że ja wiem, że jako tata sprawdza się później cudownie :-)
mamamikołaja- rzeczywiście była już tu kiedyś rozmowa o naszym wieku, ja w listopadzie skończę 33 :-)
Miłego dnia wszystkim
teresalucyna- trudno czasem zrozumieć facetów- życzę Ci, żeby Twój partner jednak wyszedł z tego szoku i wrócił po rozum do głowy...
Kasiek1983-witaj wśród nas
Gosia***- jak u dentysty, koniec leczenia?
zdec- nie daj się chorobie, uważaj na siebie
lasposa- mój mąż też się jakoś nie ekscytuje naszą ciążą, owszem- jest dla mnie dobry i mi bardzo teraz pomaga, ale czasem mi brakuje, żeby tak "poskakał" wokół mojego brzuszka. No, tylko, że ja wiem, że jako tata sprawdza się później cudownie :-)
mamamikołaja- rzeczywiście była już tu kiedyś rozmowa o naszym wieku, ja w listopadzie skończę 33 :-)
Miłego dnia wszystkim
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
co najgorsze to cały czas się czuję jak bym miała dostać @, ból brzucha i piersi nabrzmiałe... pragnę mieć już fasolkę i dołączyć do Was, Czerwcowych Mam!
Ja się też czułam, jakbym miała dostać okres.
Idź zrobić badanie krwi Hcg beta - będziesz wtedy bardziej pewna
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
moge zadac pytanie do zafasolkowanych?? ile macie lat ?? bo ja chyba najstarsza tutaj a tak z ciekawosci pytam moze jest jeszcze mamusia po 30 ?!
Ja mam 29
Hej zastanawiałam się nad tym żeby chodzić do lekarza na NFZ i prywatnie tylko się zastanawiam czy to oby nie zaszkodzi maluchowi bo oznacza to dwa razy częściej usg. Jak myślicie?? albo prywatnie zacznę chodzić dopiero po 20 tygodniu sama nie wiem. Niestety taka jest rzeczywistość że jeśli chcesz być dobrze przebadana a potem też dobrze traktowana w szpitalu to lepiej chodzić prywatnie do lekarza który tam pracuje no a na NFZ to wyniki można przynajmniej na kasę zrobić.
Kasiek1983
Fanka BB :)
zdec i kasiek 1983 a my to widzę tak w ciąży ja byśmy się umówiły i nie bój się bo maleństwo czuje przecież Twój stres
Hehe... tak wygląda!
Dziewczynki, jeszcze jedno... czytam sobie taki artykuł na internecie "Ciąża, tydzień po tygodniu"... Jak by nie patrzył, to jeśli jestem w ciąży to dopiero zapłodnienie nastąpiło jakieś dwa tygodnie temu, więc do mnie się odnosi drugi czy czwarty tydzień?
hej! wiem ze musze byc silna ale nie wie jak dam rade( ON wyprowadzil sie mowiac ze nie chce tego dziecka ,podobno jest u mamy sama nie wiem czy powiedziec jego mamie i straszej siostzre czy poprostu odczekac ...Jak to jest możliwe? Tak po prostu Was zostawił? Rozmawiałaś z nim? Może był chłopak w szoku... bardzo mi przykro, ale jeszcze się nie poddawaj, może przemyśli i wróci Głowa do góry, musisz być teraz silna dla Twojej fasolki i dla Twoich dzieciaczków
reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
hej! wiem ze musze byc silna ale nie wie jak dam rade( ON wyprowadzil sie mowiac ze nie chce tego dziecka ,podobno jest u mamy sama nie wiem czy powiedziec jego mamie i straszej siostzre czy poprostu odczekac ...
Wiesz co? Poczekaj jeszcze chwilkę... tzn. ile czasu już minęło jak odszedł? Daj mu jeszcze dzień lub dwa... a później idź do jego mamy i powiedz co jest grane... Ja bym tak zrobiła