reklama
tuchna
Zaciekawiona BB
witam wszystkie czerwcoweczki,z przyjemnoscia do was dolaczam,po dwoch testach i wizycie u ginekologa,moge potwierdzic termin na 14go czerwca
pozdrawiam
Witamy ;-)
Gosia***
Fanka BB :)
Maja25 witaj:-)
Dziewczyny ja dzis zdycham po prostu!!!!!!!!:-(Wszystko wróciłomdłości ze zdwojoną siłą, strasznie mnie głowa boli i brzuch i piersi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Masakra jakaś. Mąż wrócił własnie jak mnie zobaczył to był przerażony:-(
Dziewczyny ja dzis zdycham po prostu!!!!!!!!:-(Wszystko wróciłomdłości ze zdwojoną siłą, strasznie mnie głowa boli i brzuch i piersi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Masakra jakaś. Mąż wrócił własnie jak mnie zobaczył to był przerażony:-(
natucha11
Witaj Maja !!:-) widze ze z deutschlandu jesteś , z nieba mi spadłaś bo bede miała pare pytanek do Ciebie jak bedzie można oczywiściewitam wszystkie czerwcoweczki,z przyjemnoscia do was dolaczam,po dwoch testach i wizycie u ginekologa,moge potwierdzic termin na 14go czerwca
pozdrawiam
mama mikolaja
witam
ja niestety caly wekend przepracowalam i dobrze sie czuje wiec chyba dobrze...
ja niestety caly wekend przepracowalam i dobrze sie czuje wiec chyba dobrze...
Witaj Gosiagro! No ja o moich piersiach już nic nie mówię. Strasznie mnie bolą. Powiększyły się tak, że mąż nie może się napatrzeć i się tylko szczerzy. A ja nawet dotknąć ich nie mogę...
Tak na marginesie jak się dodaje te suwaczki?
Tak na marginesie jak się dodaje te suwaczki?
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ale suwaczek musisz wkleić w ustawienia...
reklama
megida
Zaangażowana w BB
witam
dwa testy pozytywne cieszę się bardzo
Byłam już u ginekologa, ale niestety wizyta nic nowego nie wniosła, . Gin nie mogła jeszcze stwierdzić ciąży, bo jak stwierdziła jeszcze za wcześnie, a usg też nie zrobiła. Więc nadal w niepewności lekkiej ...
dwa testy pozytywne cieszę się bardzo
Byłam już u ginekologa, ale niestety wizyta nic nowego nie wniosła, . Gin nie mogła jeszcze stwierdzić ciąży, bo jak stwierdziła jeszcze za wcześnie, a usg też nie zrobiła. Więc nadal w niepewności lekkiej ...