reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam wszystkie czerwcoweczki,z przyjemnoscia do was dolaczam,po dwoch testach i wizycie u ginekologa,moge potwierdzic termin na 14go czerwca
pozdrawiam

reklama
Maja25 witaj:-)

Dziewczyny ja dzis zdycham po prostu!!!!!!!!:-(Wszystko wróciło:wściekła/y:mdłości ze zdwojoną siłą, strasznie mnie głowa boli i brzuch i piersi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Masakra jakaś. Mąż wrócił własnie jak mnie zobaczył to był przerażony:-(

Witam dziewczynki:-D:-D

Anusia004 i Maja25 Witajcie

u mnie jakoś od kilku dni wymioty ustały, nie wiem czy mam się tym martwić?

Miłej niedzieli kobietki:-)

witam wszystkie czerwcoweczki,z przyjemnoscia do was dolaczam,po dwoch testach i wizycie u ginekologa,moge potwierdzic termin na 14go czerwca
pozdrawiam
Witaj Maja !!:-) widze ze z deutschlandu jesteś , z nieba mi spadłaś bo bede miała pare pytanek do Ciebie jak bedzie można oczywiście :-D

Witaj Gosiagro! No ja o moich piersiach już nic nie mówię. Strasznie mnie bolą. Powiększyły się tak, że mąż nie może się napatrzeć i się tylko szczerzy. A ja nawet dotknąć ich nie mogę...
Tak na marginesie jak się dodaje te suwaczki? ;)

reklama
witam
dwa testy pozytywne ;) cieszę się bardzo ;)
Byłam już u ginekologa, ale niestety wizyta nic nowego nie wniosła, . Gin nie mogła jeszcze stwierdzić ciąży, bo jak stwierdziła jeszcze za wcześnie, a usg też nie zrobiła. Więc nadal w niepewności lekkiej ...

Do góry