reklama
Witam
Agnieszka trzymaj się, zobaczysz juz niedługo to minie (tez się tak męczyłam w pierwszej ciąży, przeszło z początkiem 4 miesiąca), a nagrodą będzie mały ktoś.
Gosia jak na razie nie mam, więc nie poradzę.
Kasiulka ładnie pospałaś, odpoczywaj kiedy tylko możesz.
Idę oglądać mam talent.
Agnieszka trzymaj się, zobaczysz juz niedługo to minie (tez się tak męczyłam w pierwszej ciąży, przeszło z początkiem 4 miesiąca), a nagrodą będzie mały ktoś.
Gosia jak na razie nie mam, więc nie poradzę.
Idę oglądać mam talent.
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Idę oglądać mam talent.
Ja się teraz wyspałam, a Wy spać poszłyście hihi
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Nie wszyscy Kasiulka :-) Ty całą noc i cały dzień spalaś, czy ta pobudka była z popłudniowej drzemki?
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Nie wszyscy Kasiulka :-) Ty całą noc i cały dzień spalaś, czy ta pobudka była z popłudniowej drzemki?
Całą noc spałam, potem zjadłam śniadanko i poszłam spać dalej
Potem obiadek i znowu drzemka
Witam przyszłe mamy. W tym tygodniu upewniłam się na 100%, że jestem w ciąży. Wcześniej - tydzień wcześniej robiłam dwa testy - oba wyszły identycznie - jedna kreseczka bardzo widoczna, druga ledwo ledwo - ale widać ją było Po tych testach ja już wiedziałam. Zaczęłam się źle czuć - już od 4 tygodnia zaczęły mnie męczyć nudności, ale nie wymiotowałam. No chyba taki los przyszłych mam, że muszą się trochę namęczyć, zanim dzieciątko przyjdzie na świat. A jak już przyjdzie to się podobno dopiero zacznie.
Witaj Gosia*** U mnie jeszcze bardzo bardzo wcześnie - bo dopiero 5 tydzień. Suwaczek ustawię, ale muszę się zorientować co gdzie na tym forum, bo to moje początki. Właśnie zmusiłam się do zjedzenia śniadania - jakoś ostatnio mi nie idzie - wszystko przez te mdłości... A teraz muszę uciekać, bo zaczęłam kurs na prawo jazdy i dzisiaj druga jazda. Pozdrawiam serdecznie.
paulinakrk84
http://www.suwaczki.com/t
A ja dziś wstałam z ogromnym bólem piersi ( nie pierwszy raz ale wyjątkowo najbardziej bolesny ) tak jakby były potłuczone :/ ale po chwili od wstania przestały boleć - i tak za każdym razem jak wstaję z łóżka - z różną ich intensywnością. Dziś dodatkowo wstałam z bólem pleców ;/ chyba źle leżałam. W związku z tym mam pytanie: czy w I trymestrze są zalecane jakieś specjalne pozycje leżenia czy jest to obojętne ????
reklama
tuchna
Zaciekawiona BB
moje piersi bolą czasami tak bardzo,że w nocy jak się przewracam to budzę się z bólem więc teraz śpię na boku z jaśkiem przy piersiach,żeby je przytrzymaćA ja dziś wstałam z ogromnym bólem piersi ( nie pierwszy raz ale wyjątkowo najbardziej bolesny ) tak jakby były potłuczone :/ ale po chwili od wstania przestały boleć - i tak za każdym razem jak wstaję z łóżka - z różną ich intensywnością. Dziś dodatkowo wstałam z bólem pleców ;/ chyba źle leżałam. W związku z tym mam pytanie: czy w I trymestrze są zalecane jakieś specjalne pozycje leżenia czy jest to obojętne ????