reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ty to bidulko się masz z tymi lekarzami:wściekła/y::zawstydzona/y:, a ten twój to już na Brochowie nie przyjmuje, a pracuje w jakimś innym szpitalu teraz?

A czort o tam wie... Już więcej się do niego nie wybieram. I zamierzam oscentacyjnie mu to pokazać, nie odwołując zaplanowanej na poniedziałek wizyty.
Niestety już na prawdę pozostaje mi mało szpitali we Wrocławiu:-(
Nie wiem czy ostatecznie nie skończę w Trzebnicy, ale znając moje szczęście to pewnie i tam będzie coś nie tak....
Może to ja jestem za bardzo wymagającym pacjentem, chociaż nie wiem dlaczego, przecież dzwonka na pielęgniarkę nawet ani razu nie przycisnęłam:-p:-p

mama mikołaja - gratuluje córeczki:-)

krakowaianka79, Agnieszka - cały czas wierzę że wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za wyniki amino:-)

zdec - wiesz jak czytałam twoje wypowiedzi na temat szpitala to tez w pierwszej chwili przyszło mi do głowy ze chyba bym się wypisała ze szpitala i poszła gdzieś prywatnie na usg, wiadomo tylko że łatwo mi teraz tak pisać a sama nie wiem co by było gdyby

myślałam że przesadzam chodząc jednocześnie do dwóch lekarzy, ale szczerze mówiąc tyle sie o nich teraz słyszy że wolę dmuchac na zimne. do lekarza w przychodni nie mam wogóle zaufania, chodze do niego tylko po zwolnienie i skierowanie na badania bym nie musiała płacic a resztę i tak konsultuje prywatnie.

Miłego wieczorku i spokojnej nocki zyczę ja po tym spacerku padam. małemu chyba się tez spodobałao bo szalał przed chwilą:-)

Miłego wieczorku dziewczyny życzę:-)
Pora wracać do łóżka (szkoda że z niego w ogóle nie wstałam) i trzeba gdzieś zbunkrować komputer.:-)

Niestety już na prawdę pozostaje mi mało szpitali we Wrocławiu:-(
Nie wiem czy ostatecznie nie skończę w Trzebnicy, ale znając moje szczęście to pewnie i tam będzie coś nie tak....
:-p:-p

Kochanie mam nadzieje ,że wszystko sie ułoży. Powiem Ci ,że podczas ostatnich dwóch pobytów W trzebnicy ( w grudniu i styczniu ) to nie mogę na nic narzekać. Opieka jest super , a nawet jak ma sie jakieś zastrzeżenia to robią to co od nich wymagasz. Posiew z szyjki za każdym razem miałam pobierany przy przyjęciu, więc się dziwię:no:,że o coś takiego musiałaś sie prosić. Całuje Cię mocno I trzymaj się dzielnie.

Anecznik- to było niezłe , ale jakoś mi ciężko się śmiać, patrząc na naszą zdenerwowaną koleżankę - Zdec.:-(

witam ponownie po przerwie ale sie nsakrobało tych stron znowu:tak::tak:

zdec Kochana trzymam kciuki za Was i walcz o to co Ci sie nalezy bedzie wszystko dobrze

mama mikolaja- gratuluje córeczki

dziewczyny ale sie najadłam pizza:szok::szok::szok:
a moja wiercipiętka taka dzisija ruchliwa jest :tak::tak::tak: teraz to wogole jaks ie rowzniez najadla

jedyny minus tego obżarstwa to taki ze teraz odechciało mi sie uczyc i nie mam sily i chyba zasne zaraz:-:)-:)-(

reklama
Do góry