reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie moje myszki:)Ja właśnie wróciłam z pracy od 5 rano:)Uffff;)Widzę, że temat jedzenia sie pojawił ja właśnie robię sałateczkę z gyrosem, serniczek na zimno i zupka krupnik:)

reklama
Idę zjeść coś pożywniejszego, w zasadzie to nie mam ochoty no ale chipsy były dla mnie a surówka dla malucha :-) a na kolacje pita :zawstydzona/y:
Ja ostatnio więcej jem ale to przez to siedzenie w domu. Zwykle poszłabym na spacer ale przy tak oblodzonych drogach to boje się przewrócić i siedzę w domu a raczej robię spacery do kuchni. Boję się co jutro pokaże waga u lekarza :zawstydzona/y: :-D

Witam wszystkie czerwcowe MAMY.
Dzisiaj byłam na USG, a jestem w 19 tyg.ciąży i jestem podłamana.Okazało się, że będziemy mieli drugiego Synka...tak bardzo chciałam mieć córeczkę...smutno mi. Wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe.
Nie mam komu się wyżalić:-( więc zaczęłam szukać czegoś na pocieszenie w internecie i trafiłam na tę świetna stronkę. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego sympatycznego grona, szczęśliwych Mam.​

Jasne,ze przyjmiemy i to z otwartymi ramionami, zawsze w kupie raźniej:-):-D
Witaj wśród Nas.
A co do płci dziecka, nie załamuj się i nie smuć, ja tez marzę o córeczce, ale coraz częściej myślę,że to chłopak a jednego synka już mam, a w tej niewiedzy muszę żyć jeszcze przez miesiąc.

A ja właśnie wróciłam z synkiem z przedszkola, miałam wybór albo pojechać samochodem albo autobusem, oczywiście wybrałam wygodny samochód i zostałam ukarana, bo jak zaparkowałam pod przedszkolem to wjechać wjechałam, ale z wyjazdem już było gorzej, ale sposób troszkę w przód troszkę w tył odniósł skutek i ku uciesze mojego synka jakoś wyjechaliśmy:-):-)
najgorsze było to,że specjalnie pojechałam wcześniej,żeby ominąć korki i tłok na ulicach i przez to pod przedszkolem nie było nikogo,żeby mi pomóc :-:)-D

Jasne,ze przyjmiemy i to z otwartymi ramionami, zawsze w kupie raźniej:-):-D
Witaj wśród Nas.
A co do płci dziecka, nie załamuj się i nie smuć, ja tez marzę o córeczce, ale coraz częściej myślę,że to chłopak a jednego synka już mam, a w tej niewiedzy muszę żyć jeszcze przez miesiąc.

A ja właśnie wróciłam z synkiem z przedszkola, miałam wybór albo pojechać samochodem albo autobusem, oczywiście wybrałam wygodny samochód i zostałam ukarana, bo jak zaparkowałam pod przedszkolem to wjechać wjechałam, ale z wyjazdem już było gorzej, ale sposób troszkę w przód troszkę w tył odniósł skutek i ku uciesze mojego synka jakoś wyjechaliśmy:-):-)
najgorsze było to,że specjalnie pojechałam wcześniej,żeby ominąć korki i tłok na ulicach i przez to pod przedszkolem nie było nikogo,żeby mi pomóc :-:)-D
Ja też jechałam autem:)Krajowa 5 w najlepszym porządku ale miasto zasypane po pas:)Masakra zastanawiam sie na co idą podatki w moim mieście:)Pewnie na diety dla tych nierobów:)Ale i tak jest lepiej, niż za poprzedniej władzy:)

Witajcie.
Wreszcie wrócilam. Rano pogoda była ładna a potem jak zaczął padać śnieg!!!! W nocy też padał więc zaspy straszne:szok: A ja musialam wyjechać:szok:Rano nie mogłam wyjechać spod przedszkola:wściekła/y::baffled: więc mnie przeraziła perspektywa dalszej trasy:no:ale na szczęście zadzwonił mąż że już z pracy wraca i pojedziemy razem:tak::-) No więc przeszłam wszystkie banki w celu poznania ofert kredytowych i głowe mam kwadratową:baffled:

Gratulujçe udanych wizyt:-)i witam nową czerwcóweczkę:tak:

Uciekam bo zaległości w domu mam.

reklama
:tak::tak::tak:a ja to chyba pojde zrobic pizze:tak::tak::tak:

to lece po drożdże mniam mniam juz si enie moge doczekac i tak sie nie naucze nic dopoki nie przestana wiercic:no::no::no::no:

wiec moj i meza zołądek skorzysta hi hi

Do góry