reklama
P
paula24211
Gość
Witajcie moje myszkiJa właśnie wróciłam z pracy od 5 ranoUffffWidzę, że temat jedzenia sie pojawił ja właśnie robię sałateczkę z gyrosem, serniczek na zimno i zupka krupnik
widze ze serniczki czesto u Ciebie goszcza
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Idę zjeść coś pożywniejszego, w zasadzie to nie mam ochoty no ale chipsy były dla mnie a surówka dla malucha :-) a na kolacje pita
Ja ostatnio więcej jem ale to przez to siedzenie w domu. Zwykle poszłabym na spacer ale przy tak oblodzonych drogach to boje się przewrócić i siedzę w domu a raczej robię spacery do kuchni. Boję się co jutro pokaże waga u lekarza
Ja ostatnio więcej jem ale to przez to siedzenie w domu. Zwykle poszłabym na spacer ale przy tak oblodzonych drogach to boje się przewrócić i siedzę w domu a raczej robię spacery do kuchni. Boję się co jutro pokaże waga u lekarza
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Bo mój małż to sernikowy łasuchSerdecznie zapraszamdzisiaj taki na szybkowidze ze srniczki czesto u Ciebie goszcza
Witam wszystkie czerwcowe MAMY.
Dzisiaj byłam na USG, a jestem w 19 tyg.ciąży i jestem podłamana.Okazało się, że będziemy mieli drugiego Synka...tak bardzo chciałam mieć córeczkę...smutno mi. Wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe.
Nie mam komu się wyżalić:-( więc zaczęłam szukać czegoś na pocieszenie w internecie i trafiłam na tę świetna stronkę. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego sympatycznego grona, szczęśliwych Mam.
Jasne,ze przyjmiemy i to z otwartymi ramionami, zawsze w kupie raźniej:-)
Witaj wśród Nas.
A co do płci dziecka, nie załamuj się i nie smuć, ja tez marzę o córeczce, ale coraz częściej myślę,że to chłopak a jednego synka już mam, a w tej niewiedzy muszę żyć jeszcze przez miesiąc.
A ja właśnie wróciłam z synkiem z przedszkola, miałam wybór albo pojechać samochodem albo autobusem, oczywiście wybrałam wygodny samochód i zostałam ukarana, bo jak zaparkowałam pod przedszkolem to wjechać wjechałam, ale z wyjazdem już było gorzej, ale sposób troszkę w przód troszkę w tył odniósł skutek i ku uciesze mojego synka jakoś wyjechaliśmy:-):-)
najgorsze było to,że specjalnie pojechałam wcześniej,żeby ominąć korki i tłok na ulicach i przez to pod przedszkolem nie było nikogo,żeby mi pomóc :--D
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja też jechałam autemKrajowa 5 w najlepszym porządku ale miasto zasypane po pasMasakra zastanawiam sie na co idą podatki w moim mieściePewnie na diety dla tych nierobówAle i tak jest lepiej, niż za poprzedniej władzyJasne,ze przyjmiemy i to z otwartymi ramionami, zawsze w kupie raźniej:-)
Witaj wśród Nas.
A co do płci dziecka, nie załamuj się i nie smuć, ja tez marzę o córeczce, ale coraz częściej myślę,że to chłopak a jednego synka już mam, a w tej niewiedzy muszę żyć jeszcze przez miesiąc.
A ja właśnie wróciłam z synkiem z przedszkola, miałam wybór albo pojechać samochodem albo autobusem, oczywiście wybrałam wygodny samochód i zostałam ukarana, bo jak zaparkowałam pod przedszkolem to wjechać wjechałam, ale z wyjazdem już było gorzej, ale sposób troszkę w przód troszkę w tył odniósł skutek i ku uciesze mojego synka jakoś wyjechaliśmy:-):-)
najgorsze było to,że specjalnie pojechałam wcześniej,żeby ominąć korki i tłok na ulicach i przez to pod przedszkolem nie było nikogo,żeby mi pomóc :--D
Gosia***
Fanka BB :)
Witajcie.
Wreszcie wrócilam. Rano pogoda była ładna a potem jak zaczął padać śnieg!!!! W nocy też padał więc zaspy straszne A ja musialam wyjechaćRano nie mogłam wyjechać spod przedszkola więc mnie przeraziła perspektywa dalszej trasyale na szczęście zadzwonił mąż że już z pracy wraca i pojedziemy razem:-) No więc przeszłam wszystkie banki w celu poznania ofert kredytowych i głowe mam kwadratową
Gratulujçe udanych wizyt:-)i witam nową czerwcóweczkę
Uciekam bo zaległości w domu mam.
Wreszcie wrócilam. Rano pogoda była ładna a potem jak zaczął padać śnieg!!!! W nocy też padał więc zaspy straszne A ja musialam wyjechaćRano nie mogłam wyjechać spod przedszkola więc mnie przeraziła perspektywa dalszej trasyale na szczęście zadzwonił mąż że już z pracy wraca i pojedziemy razem:-) No więc przeszłam wszystkie banki w celu poznania ofert kredytowych i głowe mam kwadratową
Gratulujçe udanych wizyt:-)i witam nową czerwcóweczkę
Uciekam bo zaległości w domu mam.
emalia82
Fanka BB :)
Witam nową mamusie
reklama
P
paula24211
Gość
a ja to chyba pojde zrobic pizze
to lece po drożdże mniam mniam juz si enie moge doczekac i tak sie nie naucze nic dopoki nie przestana wiercic
wiec moj i meza zołądek skorzysta hi hi
to lece po drożdże mniam mniam juz si enie moge doczekac i tak sie nie naucze nic dopoki nie przestana wiercic
wiec moj i meza zołądek skorzysta hi hi