hehe, smacznego.
Ważne, że masz apetyt
Może i tak, ale pewnie lepszy byłby jakiś pożywny obiad z surówką a nie chipsy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe, smacznego.
Ważne, że masz apetyt
Witam wszystkie czerwcowe MAMY.
Dzisiaj byłam na USG, a jestem w 19 tyg.ciąży i jestem podłamana.Okazało się, że będziemy mieli drugiego Synka...tak bardzo chciałam mieć córeczkę...smutno mi. Wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe.
Nie mam komu się wyżalić:-( więc zaczęłam szukać czegoś na pocieszenie w internecie i trafiłam na tę świetna stronkę. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego sympatycznego grona, szczęśliwych Mam.
chyba dzisiaj taki "głodny" dzień, bo ja też bym coś non stop jadła moze przez te śniegi organizm myśli, ze sroga zima będzie zaraz właśnie idę zrobić obiadek z surówką, a wcześniej w ramach "lunchu" jakieś parówki wciągnęłam - czuję, że waga już nie będzie tak stać w miejscu. Zresztą - po wizycie okazało się że w 3tyg 2 kilo do przodu, więc dobiłam do wagi przedciążowej
ciekawe jak mi ten budyń bedzie smakowal dwa razy tylko jadłam budyn w ciazy i wiecej nie chcialam bo czulam jakbym metal jakis jadła
ciekawe jak mi ten budyń bedzie smakowal dwa razy tylko jadłam budyn w ciazy i wiecej nie chcialam bo czulam jakbym metal jakis jadła
To smacznego tym razem :-) Oby smakował jak budyń czekoladowy :-)
:---( okropny