reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ciekawe jak mi ten budyń bedzie smakowal dwa razy tylko jadłam budyn w ciazy i wiecej nie chcialam bo czulam jakbym metal jakis jadła:-D:-D:-D:-D

:-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cały czas ten sam smak myslalam ze chociaz czekoladowy bedzie smakowal dobrze:-:)-:)-:)-(

Witam wszystkie czerwcowe MAMY.
Dzisiaj byłam na USG, a jestem w 19 tyg.ciąży i jestem podłamana.Okazało się, że będziemy mieli drugiego Synka...tak bardzo chciałam mieć córeczkę...smutno mi. Wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe.
Nie mam komu się wyżalić:-( więc zaczęłam szukać czegoś na pocieszenie w internecie i trafiłam na tę świetna stronkę. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego sympatycznego grona, szczęśliwych Mam.​

Ja musze sie poskarzyc, ze ja za czesto ostatnio fast foody jem :( Dzisiaj znowu nie moglam sie powstrzymac i KFC wyszło :( Do tego popite colą :( Aż żal mi maluszka, ale co poradzić na chcicę :(

Witam wszystkie czerwcowe MAMY.​

Dzisiaj byłam na USG, a jestem w 19 tyg.ciąży i jestem podłamana.Okazało się, że będziemy mieli drugiego Synka...tak bardzo chciałam mieć córeczkę...smutno mi. Wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe.​

Nie mam komu się wyżalić:-( więc zaczęłam szukać czegoś na pocieszenie w internecie i trafiłam na tę świetna stronkę. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego sympatycznego grona, szczęśliwych Mam.​

Witamy
najwazniejsze ze jest zdrowe i chyba to sie tylko liczy zawsze córcia moze byc trzecia:-D:-D;-)

ciekawe czy zdec dziisaj wyjdzie do domku czy nie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
chyba dzisiaj taki "głodny" dzień, bo ja też bym coś non stop jadła:-p moze przez te śniegi organizm myśli, ze sroga zima będzie :-D:-D zaraz właśnie idę zrobić obiadek z surówką, a wcześniej w ramach "lunchu" jakieś parówki wciągnęłam - czuję, że waga już nie będzie tak stać w miejscu. Zresztą - po wizycie okazało się że w 3tyg 2 kilo do przodu, więc dobiłam do wagi przedciążowej :)

krakowianka79 - trzymamy kciuki za wizytę i dzieki za wieści od Agnieszki

coś zdec się nie odzywa - mam nadzieje, że wszystko w porządku - trzymam kciuki i wysyłam pozytywną energię!!!

Witam moje drogie

Właśnie nadrobiłam to co pisałyście przez ostatnie dni ( ja nie zawsze mam dostęp do kopa bo broni go dzielnie mój mąż-nawiedzony informatyk:-). Zresztą stwierdził, że trzeba chyba mi kupić laptopa bo raczej nie dojdziemy do porozumienia)

Cieszę się, że u zdec już lepiej, chociaż to co dzieje się u niej w szpitalu jest nie do pomyślenia i wydaje mi się, że chyba powinna narobić trochę szumu bo inaczej nikt się nie przejmie. Bardzo to smutne

Gratulacje dla dziewczyn z okazji ślubów ( ja też mam tylko cywilny bo tak bardzo chcieliśmy być małżeństwem, mąż mi jednak obiecał że weźmiemy kościelny razem z chrzcinami naszego maleństwa - zobaczymy:-))

Właśnie do mnie zadzwonili z przychodni genetycznej, że przełożyli wizytę z środy na jutro i strasznie się zdenerwowałam. Nie lubię tak zmieniać planów a i tak samo badanie jest dla mnie silnym przeżyciem- bo niby wiem, że jest z maleństwem wszystko w porządku a mimo to...po prostu się boję. Z drugiej strony może o jeden dzień wcześniej będziemy wiedzieli czy Gabryś czy Lenka :tak:

Pozdrawiam serdecznie

chyba dzisiaj taki "głodny" dzień, bo ja też bym coś non stop jadła:-p moze przez te śniegi organizm myśli, ze sroga zima będzie :-D:-D zaraz właśnie idę zrobić obiadek z surówką, a wcześniej w ramach "lunchu" jakieś parówki wciągnęłam - czuję, że waga już nie będzie tak stać w miejscu. Zresztą - po wizycie okazało się że w 3tyg 2 kilo do przodu, więc dobiłam do wagi przedciążowej :)

ooooooooooo ale mi ochote na parówki zrobilaś mnia mniam :-D:-D:-D bo ten budyn wogole mi nie smakuje:no::no::no:

a jeszcze zaraz jakis szlak mnie trafi bo na dole wierca i wala jak skonczylam prace i chciałam sie uczyc to niestety nie da rady bo wlasnych mysli człowiek nie słyszzy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry