reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A u nas na osiedlu jest tyyyle śniegu że dziś się samochodem zakopałam i mnie wypychali...

Mnie wczoraj pchali - masakra normalnie :-D

Ja właśnie wrocilam. 3 facetow mnie wypychalo ale i tak nie dało rady. Dopiero jak traktor odśnieżyl to wyjechałam. Masakra. Godzine to trwalo...

Ja też idę w przyszły wtorek...

Wiecie co właśnie zrobiłam? Komórka mi wpadła do wanny i nie żyje :-:)-:)-(
Ja mam wizyte dopiero w przyszly piątek!!! A komorke, mam nadzieje uda sie uratowac.

A ja ciagle czuje w brzuszku coś dziwnego, czasem łaskocze, czasem tak puka... czyżby to już dzidziuś? nie za wcześnie?

Wielce prawdopodobne :tak::tak:

reklama
Ja właśnie wrocilam. 3 facetow mnie wypychalo ale i tak nie dało rady. Dopiero jak traktor odśnieżyl to wyjechałam. Masakra. Godzine to trwalo...

nieźle sie wpakowałaś!dobrze ze tak szybko traktor przyjechał.

heh ciekawe czy tylko kobiety mają takie przygody, a mi mąż rano mówił tylko przypadkiem pod blok nie podjeżdzaj bo nie wyjedziesz ale jednak lenistwo bylo silniejsze i spróbowałam,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ratunku !!! Właśnie zamiast obiadu wchłaniam dużą paczkę chipsów czosnkowych :zawstydzona/y: Zresztą od paru dni to bym czosnek całymi ząbkami jadła :-) Zdarzało mi się to też przed ciążą, zastanawiam się tylko jak teraz maluchowi smakują wody z czosnkowym aromatem :zawstydzona/y:

A ja ciagle czuje w brzuszku coś dziwnego, czasem łaskocze, czasem tak puka... czyżby to już dzidziuś? nie za wcześnie?
ja w 16 tygodniu według suwaczka(15+5) poczulam pierwsze stukania pukania od Srodka jak przykładałam rece do brzucha potem łaskotanie i chlupanie jakies

a w (17+5) poczułam juz wyraznego kopa i tak do dzisaj codziennie moja mała księzniczka daje znac ze ona tam jest:-D:-D:-D:-D

reklama
krakowianka- powodzenia na wizycie;-);-);-)

a ja sama nie wiem co bym zjadla najchetniej frytki ale ostatnio dwa dni pod rzad jadłam je i juz wystarczy caly dzien czuje sie dziisaj chyba glodna i pojde chyba sobie zrobie budyn czekoladowy cos mnie na słodkie bierze od 2 dni:-D:-D:-D

Do góry