reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja już normalnie 4 testy zrobiłam i nadal nie wierze może dlatego ze nie mam żadnych objawów tylko ból piersi i oczywiście brak @.

u mnie to samo ,piersi bola ale nie az tak mooocno no i brak @
apetyt jeszcze spoko ,nie mam jeszcze zachcianek itd
aha no i biegam siku czesciej

reklama
Witajcie,

przepraszam, ze dzis nikomu nic nie odpisuje, ale nie mam siły fatalny dzień:-( od rana wymioty, głowa mnie boli, za 2 godziny wizyta u lekarza, mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze, bo nie chce słyszeć złych wieści we własne urodziny!

aha witam wszystkie nowe czercóweczki!

...własne urodziny!
No to STO LAT i samych dobrych wieści :-)

sto_lat.jpg

Witajcie,

przepraszam, ze dzis nikomu nic nie odpisuje, ale nie mam siły fatalny dzień:-( od rana wymioty, głowa mnie boli, za 2 godziny wizyta u lekarza, mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze, bo nie chce słyszeć złych wieści we własne urodziny!

No to wszystkiego najlepszego Kochana :-D

Wszystko będzie dobrze. Daj nam potem znać

gosiagro wszystkiego najlepszego samych dobrych wiesci :-)
ja dzis mam najgorszy dzień, tak mnie mdli i kreci sie w głowie ze nie wyszlam z łóżka, dobrze ze połowe dnia przespalam:-( oby jutro było lepiej.. pozdrawiam wszystkie czerwcówki a szczególnie te ktore licza od 12.09 woj najszczesliwszy czas;-)

Witajcie,

Wszystkiego najlepsiejszego :)

Dzisiaj idę do lekarza :) Już nie mogę się doczekać hihih

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie wiem jak to u mnie z tymi objawami...:-(Jak już ustąpią trochę, to potem atakują ze zdwojona mocą:szok: Dziś podbrzusze boli mnie okropnie:no::baffled:do tego jakieś dziwne rwanie w pachwinach mam promieniujące na całą nogę:szok: Poza tym ból krzyża i w pośladku:baffled::no:no masakra jakaś!!! Też tak macie? Połamana jestem taka że szok:szok::baffled::sorry2:

Do góry