reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

:-)Cześć Dziewczyny:-)
chciałabym się przywitać i do Was przyłączyć...
ostatni okres miałam 12.09, po drodze 3 testy i każdy pozytywny....i teraz czekam na wizytę u gin. (dopiero 27.10)...

Simmona witaj
To masz identycznie jak ja też ostatni okres miałam 12.09 wiec termin mamy ten sam:) Ja do Gina idę w piątek:)

reklama
Cześć dziewczynki, ale chmurzasty dziś dzień :-(
meg- mi też włosy się mniej przetłuszczają :-) A z tym Twoim szefem to kompletna porażka- no co za facet:crazy:
Kasiulka- ten brzuszek rzeczywiście mógł być od wody, bo teraz już takiego nie mam :-)
liliti, simonna, meg82- witajcie
anusia- już po wizycie? Wszystko w porządku? My będziemy chcieli znać płeć, po cichu marzy mi się córunia, ale czuję , że będzie chłop :-)
gosiagro- biedna jesteś z tymi zastrzykami :-(Daj znać po wizycie
Agnieszka-- 9 mm - no to już spora istotka! Współczuję tych historii szpitalnych, ale jestem pewna, że teraz jak już masz założoną kartę ciąży to wszystko będzie dobrze!
anecznik- super, że widziałaś już Wasze maleństwo!

Piotruś znów zakatarzony, kaszlący do tego płacze, że brzuch go boli :-(Chyba trzeba będzie dzis do lekarza skoczyć

Czesc dziewczyny :-)
wczoraj wyszly mi dwie kreseczki na tescie :-)
z wyliczen wychodzi ,ze to koniec czerwca bedzie :-)
wiec chyba dobrze trafilam :-)
Jeszcze jakos nie moge uwierzyc ....;-)

Ja już normalnie 4 testy zrobiłam i nadal nie wierze może dlatego ze nie mam żadnych objawów tylko ból piersi i oczywiście brak @.

reklama
Ja bylam wczoraj u gina bo zlozylo sie tak ,ze jestem chora i biore leki -bralam ..!
i to dosc silne leki wiec jak zobaczylam dwie kreski wczoraj odrazu pomyslalam o dzidziusiu i o tych lekach ...poszlam na konsultacje ,leki na ok no i zrobil mi usg ...ale pecherzyk jeszcze malusi .mam przyjsc za 2 tyg.:-)

Do góry