zyrraffka
Szczęśliwa mama
Też planowałam zakupy na mieście, ale jest tak zimno w Świnoujściu że chyba sobie odpuszczę, tym bardziej że jeszcze mnie strasznie kaszel męczy, nic nie pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hi hi tak czytam i kurcze mysle jakiego synka i tak po chwili wpadlam ze pewnie chodzi o paulka82 he hepaulka24211 - świetnego macie synka ... nie wpadłabym na takie pytanie hahahahaha
)
moj brat ma urodziny 25 wiec pewnie bedzie cos kolo tego, i nie bedzie blizniak tylko rak. lepsze to niz lew albo skorpion,z ktorym ja nigdy dogadac sie nie moglam ,kazdy wie lepiej od drugiego i chce rzadzic
czy ktos z was sie irientuje czy w przychodni nfz takkiej normalnej z labolatorium mozna odplatnie zrobic badanie krwi?
badania robilam prywatnie w steszewie,a nie wiem gdzie gdzies blisko mnie sa jakies prywatne labolatoria a do lekarza za dwa tygodnie
Też tak mam. U mnie zbliża się sesja, więc sądzę że w domu w tym okresie będę miała błyskJa dziś wstałam o 8.00 żeby zjeść śniadanko i ambitnie dalej pisać tą nieszczęsną pracę. Jest już prawie 10.00 a ja jeszcze nawet książki nie otworzyłam Za to zdążyłam wstawić pranie, zetrzeć kurze itp od podstawówki tak mam że jak tylko muszę zająć się nauką lub pisaniem to zabieram się za porządki domowe lub gotowanie
hi hi tak czytam i kurcze mysle jakiego synka i tak po chwili wpadlam ze pewnie chodzi o paulka82 he he
Witam !!
Mało sie udzielam ale czytam was każda jedną strone
Więc dzis chciałam oświadczyć że juz nie czuje bulgotań tylko dośc wyrażne kopniaczki oczywiscie nie cały czas i nie bardzo mocne ale jednak
myslałam ze za szybko i niechcialam pisac ale jestem teraz pewna po dzisiejszym poranku heh :-)
A jak Rak i tez czasami lubię kogos podszczypać