reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Gratuluję udanych wizyt - wspaniale, że wasze maluszki tak rosną i mają się świetnie

Witam nowe koleżanki na forum :):):)

A ja chyba przez to czwartkowe amnio nie mogę spać już od 4 rano na nogach:-( a zawsze tak o 8:30 wstawałam. Ten strach jest silniejszy odemnie. Własnie piorę sobie ulubioną piżamkę i szlafrok na pojutrze do szpitala.

Życzę miłego dnia wszystkim tym pracującym i tym odpoczywającym w domku:)

reklama
Witam mamusie:-) właśnei skończyłam śniadanko, juz drugie dzisiejszego dnia:-) coś od wczoraj mam wilczy apetyt, wczoraj jadłam nonstop i dzisiaj widze że mnie to znowu czeka. Mam nadzieję że to przejściowe:-) Dzisiaj jakoś tak słabo się czuję, wstałam, zjadłam odprowadziłam małą do przedszkola i nie mam siły juz na nic a przydałoby się przynajmniej odkurzyć, ale łóżko tak zachęcająco wygląda:-)

Życzę miłego dnia

Ja dziś wstałam o 8.00 żeby zjeść śniadanko i ambitnie dalej pisać tą nieszczęsną pracę. Jest już prawie 10.00 a ja jeszcze nawet książki nie otworzyłam :zawstydzona/y: Za to zdążyłam wstawić pranie, zetrzeć kurze itp :-D od podstawówki tak mam że jak tylko muszę zająć się nauką lub pisaniem to zabieram się za porządki domowe lub gotowanie :zawstydzona/y:

Nie zazdroszcze wam pisania tych prac, całe szczęście amm już to za sobą. Jak byłam z mała w ciży to też pisałam i pamietam ciężko bywało:-)broniłam się w czerwcu a we wrześniu urodziłam, miałam problem z ubiorem na obronę:-)i pamiętam mama mnie uratowała pożyczając spódnicę:-)

Witam z rana :-) ja dzisiaj idę na badanie moczu i krwi, a na wizytę w piątek :tak:

Nie martw sie mi i pewnie nie tylko mi tak wychodzi ;-) najważniejsze, żeby dzieciaczek był zdrowy, a urodzi się kiedy przyjdzie czas :-D ja mam termin liczony od ostatniej @

Witam
Ja wstałam niedawno.

Też planowałam iść na badania ale nie chciało mi się wstawać o 6, jutro pójdę, bo w czwartek wizyta u lekarza:)

Witajcie:-D

chyba w końcu przyszła do mnie ta słynna werwa, wczoraj miałam bardzo intensywny dzien, posprzatałam domek, przejrzałam swoje ciuchy, zrobilam obiadek bylam na zakupach:-) jak dla mnie na jeden dzień to dużo:-D
Ale najcudowniejszy był wieczór kiedy spokojnie sobie leżałam, wtroiłam Snikersika i synusiowi chyba posmakowało bo kopnąl mnie kilka razy, ale tak słodziutko i wreszcie poczułam to bez przykładania ręki do brzucha. Było to cudowne mój M. tez był w siódnym niebie:cool2::cool2:

ewus2090
- witamy w naszym gronie i gratuluje bliżniaków:-)
hefi - 60 stron to juz całkiem, całkiem:-D
liliti - cieszę się, że wszystko ok, odwiedzaj nas częściej:tak:
paulka82, paula24211- jeszcze raz gratuluje wam córeczek!!
lenaDtr - suoer, ze wszystko ok, jak masz zwolnienie to sobie odpoczniesz:tak:
pati1159 - sliczny maluszek i najważniejsze ze się dobrze rozwija:tak:
dziubek82, anj.81, Jagoda. - witamy, piszcie częsciej:tak:
anusia004 - gratuluje synka:-)
gniesha - dorodna kruszynka, gratuluje:-)

Witam mamusie:-) właśnei skończyłam śniadanko, juz drugie dzisiejszego dnia:-) coś od wczoraj mam wilczy apetyt, wczoraj jadłam nonstop i dzisiaj widze że mnie to znowu czeka. Mam nadzieję że to przejściowe:-) Dzisiaj jakoś tak słabo się czuję, wstałam, zjadłam odprowadziłam małą do przedszkola i nie mam siły juz na nic a przydałoby się przynajmniej odkurzyć, ale łóżko tak zachęcająco wygląda:-)

Życzę miłego dnia
KochNA MASZ to co ja od poniedziałku bym jadła i jadła:)A ja idę do nas na targ polatać, popatrzec zakupic świeże owoce:)W koncu mam wolne;)
GOSIAGRO kochana w końcu dostałam zwolnienie i na pewno odpocznę ale jak narazie to bym sprzątała zamiast leżeć i odpoczywać:)

Witam w ostatnim dniu luzu ... ! Od jutra do pracy ... wszyscy się już cieszą, że pomoc nadchodzi ;)

Agi78 - będę w tym samym czasie na wizycie co TY, no prawie bo ja 17 tydzień i 5 dzień ... ja też chciałbym zobaczyć co tam u mojej dzidzi ... czy nadal nic czy cosik wyrosło .... trzymajmy kciuki żeby się udało ...!
a nie możesz iść prywatnie w Anglii jeszcze później ???

paulka24211 - świetnego macie synka ... nie wpadłabym na takie pytanie hahahahaha

dziubek82, anj.81, Jagoda - witam Was na forum ;)

anusia004 - gratuluję synusia!
gniesha - cieszę się, że wszystko u Was dobrze ;) a do początku lutego szybko zleci ...

ewus2090 - trzymamy kciuki za Was!

A ja w związku z ostatnim dniem laby wybieram się pozałatwiać sprawy w Stoenie i banku, może po drodze jakieś zakupy ...
a wszystkim miłego dnia życzę ;)

reklama
dobry :-)
cala noc mnie dlon boli,wczoraj polerowalam kieliszek i pekl mi w rece i kawalek szkla mam pod skora i nie wiem jak to wyjac.

takze mam termin na 17 , ale watpie zeby udalo sie w ten dzien wycelowac ;p takie liczenie na podst ost okresu jest bardziej domniemaniem wg mnie,bo sama nie bylam w stanie okreslic ktorego dokladnie dnia moglismy to dziecko splodzic :Dnie notuje takich rzeczy w kalendarzu :-) moj brat ma urodziny 25 wiec pewnie bedzie cos kolo tego, i nie bedzie blizniak tylko rak. lepsze to niz lew albo skorpion,z ktorym ja nigdy dogadac sie nie moglam ,kazdy wie lepiej od drugiego i chce rzadzic :-D

czy ktos z was sie irientuje czy w przychodni nfz takkiej normalnej z labolatorium mozna odplatnie zrobic badanie krwi?
badania robilam prywatnie w steszewie,a nie wiem gdzie gdzies blisko mnie sa jakies prywatne labolatoria:no: a do lekarza za dwa tygodnie

Do góry