Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Ja też witam nowe czerwcowe mamusie i zmykam do łóżeczka....wstaje jutro po 5.00...Dobranoc Dziewczyny...Do juterka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę, że masz termin na 7 czerwca tak jak ja :-) i rodzić też będziesz w Łodzi?
Witam się porannie, ja już od pół godziny siedze w pracy. Mam roboty pod sufit...do końca tygodnia sprawozdanie za cały rok...koszmar.
Szukam sobie na allegro jakiegoś pasa ciążowego bo wszystkie bluzki robią się za krótkie. chyba kupie sobie ze 3 takie: Pas Ciążowy - 28 kolorów - Super Nowa Kolekcja! (863068787) - Aukcje internetowe Allegro
chociaż najbardziej podoba mi się ten, tylko cena koszmarna La Belly - Pas ciążowy Rączki i stópki (864059966) - Aukcje internetowe Allegro
hehe to się bardzo cieszę bo nie znalazłam forum mam bliźniaków czerwcowych:(założyłam wątek ale niestety nikt nie dołączył ale może to dobrze, z Wami naprawdę super sie rozamawia, aż ciężko nadążyć za wszystkimi tematami Dzisiaj idziemy do lekarza...Może poznam płci moich urwisków Trzymajcie kciuki:-)ewus-witaj! to chyba pierwsze bliżniaki w naszym gronie
paulka,paula24211-super wieści gratuluje dziewuszek a jeszcze dziś pisałyśmy o tym że rodzą się sami chłopcy
lena-fajnie że wszystko ok
Ja mam wizyte 19 ale pewnie bez usg dopiero teraz połówkowe mi zrobi koło21 tyg to dopiero się dowiem czy to siusiak czy cipulka
Farby zakupione jutro zaczynamy malowanko więc będzie troszke bałaganu:-(
Hmm...mam nadzieję, że to prawidłowy termin, z usg wynika inna data i z ostatniej miesiączki inna i szczerze mówiąc trochę się już w tym pogubiłam Tak będę rodziła w Łodzi najprawdopodobniej w Rydygierze.