reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

anecznik no wlasnie sek w tym ze ja tez jestem lwem :-) ale jestem typowa męda spod tego znaku,nie dla kazdego,ale jak ktos mi sie nie podoba to ma przerabane.. nie obrazaj sie ;p ja w horoskopy nie wierze nic a nic. nawet ich nie czytam , ale to co o mnie pisza zgadzza sie ;] biada jak mam sie klocic z lwem albo skorpionem. ziemia az drzy :tak::-D

Gdybym była typowym lwem to pewnie bym się obraziła i jeszcze zaczęła warczeć :-D Mi jednak bliżej do lwiątka niż do lwicy :-D Mój facet jest koziorożcem i cieszę się że nie będę miała dwóch koziorożców w domu, ponieważ z dwoma tak wielkimi uparciuchami to chyba bym zwariowała :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Tak to wszystko jest nie doopisania
Jestem w ciązy poraz trzeci ale tak szybko czas leci ze sie zapomina jakie to uczucie
Mój maz tez jest LWEM I SYNEK TEŻ
Urodzili sie tej samej daty 21 sierpnia a córci 12 czerwca może sieuda ze nasze dzieciątko tez jakos tak wyjdzie

Hej.
Czytam was i czytam a tu mi ciągle stron przybywało :-D myśłam że nie doczytam już...:zawstydzona/y:
Gratuluję wszystkim co sie dowiedziały jaka bedzie płeć!:tak:
Witam nowe mamusie:-)
Ja w tym tyg ide badania robic i za tydzien 14ego do lekarza idziemy z mężem :tak: mam nadzieje ze zrobią mi usg i może sie dowiem wreszcie czy w brzuszku dziewczynka czy chłopczyk. Dla mnie to w sumie obojętne, córke i synka mam ;-) ale czuje ze dziewczynka bedzie.
Kopie już fajnie i coraz częsciej już czuje:-)

lenka- mój mężus jest rakiem:) Tyyyypowy męski przedstawiciel tego znaku- stanowczy, chodzi swoimi ścieżkami, uuuuupaaaarty jak osioł... No i jeśli potwierdzi się mój termin, to nasze Maleńswto tez będzie rakiem:) Wstępny termin miałam na 24 czerwca- urodzinki mojego mężusia:):):), imieninki teściowej i babci:)....Aaaaaaaaale by się uzbierało uroczystości na jeden dzień. U nas w domu często opowiada się teraz historię, jak to do teściowej na imieniny pozchodziły się tłumy gości, a ona się bidna nagotowała i pojechała na porodówkę:) Imieninki przerodziły się w pępkowe:):):) Zwłaszcza że szanowny Pan teśc, mając 2 córki trafił w końcu SYNA:) Lubię słuchać tej historii...

witam wszystkie nowe koleżanki. Super że nas przybywa. Życzę Wam tooony zdrówka

u mnie rodzice to raki ... dodatkowo mam termin porodu w urodziny taty, więc jest przeszczęśliwy ... a dwa dni później tata ma imieniny, moja najlepsza przyjaciółka urodziny a tydzień później są urodziny mojej mamy! :-)
już powiedziałam, żeby od 27 czerwca na 2 tygodnie urlopy pobrali ...

kochane, z mężem z spod znaku wodnika też często niełatwo ...

ja tam kompletnie się nie znam na znakach zodiaku:-) ja - bliźniak, mąż - byk, córcia - panna i całkiem nieźle razem funkcjonujemy:-)

reklama
Do góry