I
iiwka
Gość
Ale masz super córcieWitajcie w ten piękne snieżno - słoneczne niedzielne południe:-)
Własnie wróciliśmy z rodzinką z kościoła i o ile do tej pory nie wszyscy znajomi wiedzieli że spodziewamy się drugiego maluszka, to po dzisiejszej mszy już wiedza wszyscy:-) moja Wiktoria jak ksiądz pytał za co sie modlimy zgłosiła się i powiedziała na cały kościół: modlimy się za to by nasz dzidziuś urodził się zdrowy:-) mi się tak miło zrobiło na serduszku, kochana ta moja córeńka:-)
Gratki!!!!!!To już drugi chłopak na forum jak narazie:-):-)Czesc dziewczyny. Strasznie dlugo tu nie zagladalam. Jakos tak wyszlo. Przyjechalam na swieta do domku i nie mam czasu siedziec przy kompie. Wciaz cos sie dzieje...no i sporo sie wydarzylo.
aaaa wczoraj dowiedzielismy sie,ze to bedzie CHLOOOPAAAAK!!! nie moge uwierzyc do tej pory. Chyba nawet troszke bardziej wolalam chlopca,ale teraz jestem w ciezkim szoku,bo nie wierzylam sie uda. Ja mam same siostry,moj maz tez i moja mama ma tylko siostre. No i moja siostra w kwietniu urodzi coreczke
Poza tym z moim dzieciciem wsyztsko ok. Jest duzy,kilka dni wiekszy Termin przesunal sie na17.06. A ja przytylam tylko 2kg! choc brzuch juz sterczy jak nie wiem co buziole
Kurczę aż sama już bym tak bardzo chciała wiedzieć