reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie ;)

Ja zaraz za odśnieżanie się biorę ...
Muszę energię rozładować bo z moim J. się jakoś ostatnio często nie dogadujemy ...ehhhhh... tylko dzidzi szkoda bo się pewnie też denerwuje ...

A później jedziemy odwiedzić kumplę która synka na początku listopada urodziła ;)

paula24211 - tak dostałam, dziś przeczytałam ... odpowiedź w drodze ...

Agi78 - ja też tak mam jak się obudzę, że bardzo ssie i nie mogę o niczym innym myśleć ....

badicka - my właśnie jesteśmy podróżnicy i dlatego planujemy zakup dwóch ... na szczęście nie trzeba kupować od razu ...

co do rogala to mój ma zdejmowany pokrowiec, więc z praniem nie będzie kłopotu
Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl

miłego dnia!

reklama
Część dziewczyny :happy2: ale mnie wczoraj jak czytałam dzidziuś kopnął, aż sie zdziwiłam, pierwszy raz poczułam go tak wyraźnie :-D:-D:-D:-D
Zdecydowanie pierwszym o czym myślę rano jest jedzenie :-) a na dodatek jest to ostatnia rzecz o jakiej myślę wieczorem:-D

Witajcie, widze ze forum ruszylo pelna para po swietach ;-)

Witam
Ja też tylko na chwilkę...Przywitać się chciałam i zmykam na śniadanko, bo jestem niesamowicie głodna...Tez tak macie...za każdem razem jak się obudzicie pierwsze o czym myśleć to to żeby coś zjeść....????
Agi ja od jakiegos czasu poza pobudka na siusiu mam pobudke na kanapke ok 4-5 rano, ale za to potem przesypiam do 9 :-)

:-) ja 8kg do przodu :-)
Ja tyje ok 1 kg na miesiac ale przez swieta troche sie to zachwialo :-) Mam teraz 4,5kg na plusie, ale jakos mi to nie przeszkadza :sorry2:

A to mój synuś Kubuś:-D
Sliczny Kubus i fajne imie :tak: I witam nowa kolezanke:-)

Kpi co cie maz tam meczy, strzel go pozadna sniezka w ucho :-D
Kajdusia jak zdrowko wasze??

Co do rogali do karmienia/spania to zwracajcie uwage na dwie wazne rzeczy: czy mozna zdejmowac poszewke do prania (dziecko sie ulewa, w nocy moze wyciekac pokarm) i na rodzaj wypelnienia: powinny to byc drobne kuleczki bo wtedy cala poduszka swietnie sie dopasowuje swoim ksztaltem do ciala. Rady od doswiadczonych mam :tak:

Witajcie w ten piękne snieżno - słoneczne niedzielne południe:-)
Własnie wróciliśmy z rodzinką z kościoła i o ile do tej pory nie wszyscy znajomi wiedzieli że spodziewamy się drugiego maluszka, to po dzisiejszej mszy już wiedza wszyscy:-) moja Wiktoria jak ksiądz pytał za co sie modlimy zgłosiła się i powiedziała na cały kościół: modlimy się za to by nasz dzidziuś urodził się zdrowy:-) mi się tak miło zrobiło na serduszku, kochana ta moja córeńka:-)

co do palenia, to mój mąż też rzuca palenie:-) całkiem nieźle mu to idzie. Pomaga sobie tabletkami TABEX okazuje się że naprawdę zdają egzamin, no i jestem z niego dumna.

Zyczę miłej niedzieli my zaraz po obiadku idziemy ze znajomymi na sanki:tak:

moja Wiktoria jak ksiądz pytał za co sie modlimy zgłosiła się i powiedziała na cały kościół: modlimy się za to by nasz dzidziuś urodził się zdrowy:-) mi się tak miło zrobiło na serduszku, kochana ta moja córeńka:-)

Dzieci są bezbłędne :-D

A ja właśnie powiesiłam pranie, przesadziłam kwiatka bo dopiero zauważyłam że ma za małą już doniczkę i poodkurzałam bo moja psina oczywiście nie mogła się powstrzymać żeby nie pokruszyć przysmaku na dywanie :cool2:. Chwilę odsapnę, zjem coś i muszę się w końcu za tą pracę zabrać bo wieczór mnie zastanie.

reklama
Do góry