magdalena79
Fanka BB :)
dzięki;-)Wypisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki;-)Wypisze
CZY KTÓRAŚ Z WAS NA L4 BYŁA KONTROLOWANA PRZEZ ZUS????? Ja się bardzo boję...:-(
przyznam, że trochę mnie przeraża perspektywa utycia ponad 15 kg... a jak z zrzucaniem wagi po porodzie??
Dzień dobry
Ja dzisiaj chciałam wstać wcześniej żeby się zabrać rano za pisanie pracy, a wstałam jak zwykle ostatnio czyli przed chwilą.
Czesc dziewczyny. Strasznie dlugo tu nie zagladalam. Jakos tak wyszlo. Przyjechalam na swieta do domku i nie mam czasu siedziec przy kompie. Wciaz cos sie dzieje...no i sporo sie wydarzylo.
aaaa wczoraj dowiedzielismy sie,ze to bedzie CHLOOOPAAAAK!!! nie moge uwierzyc do tej pory. Chyba nawet troszke bardziej wolalam chlopca,ale teraz jestem w ciezkim szoku,bo nie wierzylam sie uda. Ja mam same siostry,moj maz tez i moja mama ma tylko siostre. No i moja siostra w kwietniu urodzi coreczke
Poza tym z moim dzieciciem wsyztsko ok. Jest duzy,kilka dni wiekszy Termin przesunal sie na17.06. A ja przytylam tylko 2kg! choc brzuch juz sterczy jak nie wiem co buziole
Witajcie w ten piękne snieżno - słoneczne niedzielne południe:-)
Własnie wróciliśmy z rodzinką z kościoła i o ile do tej pory nie wszyscy znajomi wiedzieli że spodziewamy się drugiego maluszka, to po dzisiejszej mszy już wiedza wszyscy:-) moja Wiktoria jak ksiądz pytał za co sie modlimy zgłosiła się i powiedziała na cały kościół: modlimy się za to by nasz dzidziuś urodził się zdrowy:-) mi się tak miło zrobiło na serduszku, kochana ta moja córeńka:-)
co do palenia, to mój mąż też rzuca palenie:-) całkiem nieźle mu to idzie. Pomaga sobie tabletkami TABEX okazuje się że naprawdę zdają egzamin, no i jestem z niego dumna.
Zyczę miłej niedzieli my zaraz po obiadku idziemy ze znajomymi na sanki
Gratuluję synka...To musi być fajnie wiedzieć już co się urodzi....Można zaplanować imię, kupić odpowiednie ubranka...ach...Ja mam USG za nieco ponad 2 tygodnie będę wtedy w 18 tygodniu więc może się dowiem co się urodzi....ale najważniejsze żeby wszystko było ok z dzidzia,Czesc dziewczyny. Strasznie dlugo tu nie zagladalam. Jakos tak wyszlo. Przyjechalam na swieta do domku i nie mam czasu siedziec przy kompie. Wciaz cos sie dzieje...no i sporo sie wydarzylo.
aaaa wczoraj dowiedzielismy sie,ze to bedzie CHLOOOPAAAAK!!! nie moge uwierzyc do tej pory. Chyba nawet troszke bardziej wolalam chlopca,ale teraz jestem w ciezkim szoku,bo nie wierzylam sie uda. Ja mam same siostry,moj maz tez i moja mama ma tylko siostre. No i moja siostra w kwietniu urodzi coreczke
Poza tym z moim dzieciciem wsyztsko ok. Jest duzy,kilka dni wiekszy Termin przesunal sie na17.06. A ja przytylam tylko 2kg! choc brzuch juz sterczy jak nie wiem co buziole
Gratulacje super wieści no i juz kolejna z nas wie jakiej płci bedzie maluszek który zamieszkał pod serduszkiem;-);-):-)Czesc dziewczyny. Strasznie dlugo tu nie zagladalam. Jakos tak wyszlo. Przyjechalam na swieta do domku i nie mam czasu siedziec przy kompie. Wciaz cos sie dzieje...no i sporo sie wydarzylo.