reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja juz wrócilam ze spotkania z kolezankami, było barrdzo sympatycznie:))))
Agi78, Anik79 - życze wytrwałości mężom, moj M. nie pali już ponad 2 lata:-)
kreatorka - zazdroszczę tego kopnięcia!

Czesc dziewczyny. Strasznie dlugo tu nie zagladalam. Jakos tak wyszlo. Przyjechalam na swieta do domku i nie mam czasu siedziec przy kompie. Wciaz cos sie dzieje...no i sporo sie wydarzylo.
aaaa wczoraj dowiedzielismy sie,ze to bedzie CHLOOOPAAAAK!!! nie moge uwierzyc do tej pory. Chyba nawet troszke bardziej wolalam chlopca,ale teraz jestem w ciezkim szoku,bo nie wierzylam sie uda. Ja mam same siostry,moj maz tez i moja mama ma tylko siostre. No i moja siostra w kwietniu urodzi coreczke :)
Poza tym z moim dzieciciem wsyztsko ok. Jest duzy,kilka dni wiekszy :) Termin przesunal sie na17.06. A ja przytylam tylko 2kg! choc brzuch juz sterczy jak nie wiem co :) buziole

Ma jakiś czas temu wróciliśmy z sanek :-D w tym roku darowałam sobie zjeżdżanie ze strachy przed wywrotką, ale popatrzyłam sobie i się dotleniłam przy okazji :-D Mój facet za to się wyszalał jak małe dziecko :-)
Jutro jadę na pogrzeb cioci :-( więc pewnie też się dotlenie bo to będzie cały dzień poza domem.

CZY KTÓRAŚ Z WAS NA L4 BYŁA KONTROLOWANA PRZEZ ZUS????? Ja się bardzo boję...:szok::-(

Ja na zwolnieniu jestem prawie od początku i kontroli nie miałam. ZUS co najwyżej skontroluje czy jesteś w domu (czy np będąc na zwolnieniu nie wyjechałaś gdzieś sobie na wycieczkę). Stanu zdrowia nie skontrolują bo jak Ci udowodnią że się dobrze czujesz?? To że wyniki ok nie znaczy że nie masz mdłości itp. :-D Więc niema się czego bać :-)

przyznam, że trochę mnie przeraża perspektywa utycia ponad 15 kg... a jak z zrzucaniem wagi po porodzie??

Ja też się trochę boję, jednak jak tu ograniczać jedzenie skoro (przynajmniej mnie) mdli jeśli przez jakiś czas nic nie zjem :-) Zresztą maluch najważniejszy a kilogramy wcześniej czy później uda się zgubić i za rok będziemy świetnie wyglądać w kreacjach sylwestrowych :-D

Dzień dobry :-D
Ja dzisiaj chciałam wstać wcześniej żeby się zabrać rano za pisanie pracy, a wstałam jak zwykle ostatnio :dry: czyli przed chwilą.

Mam to samo, przede mną jeszcze duuuuużo pisania (raczej przepisywania :-) ale ciężko mi zacząć a czasu coraz mniej :-(

Cześć dziewczyny!:-)
My też nie dawno wróciliśmy od rodziców i już zostajemy w domciu, bo mój mąż jutro po miesiącu lenistwa wraca do pracy;-)
Anik79 dzieci to zawsze wszystko powiedzą:-) Ale rzeczywiście to było słodkie:-)

Czesc dziewczyny. Strasznie dlugo tu nie zagladalam. Jakos tak wyszlo. Przyjechalam na swieta do domku i nie mam czasu siedziec przy kompie. Wciaz cos sie dzieje...no i sporo sie wydarzylo.
aaaa wczoraj dowiedzielismy sie,ze to bedzie CHLOOOPAAAAK!!! nie moge uwierzyc do tej pory. Chyba nawet troszke bardziej wolalam chlopca,ale teraz jestem w ciezkim szoku,bo nie wierzylam sie uda. Ja mam same siostry,moj maz tez i moja mama ma tylko siostre. No i moja siostra w kwietniu urodzi coreczke :)
Poza tym z moim dzieciciem wsyztsko ok. Jest duzy,kilka dni wiekszy :) Termin przesunal sie na17.06. A ja przytylam tylko 2kg! choc brzuch juz sterczy jak nie wiem co :) buziole

Gratuluję wspaniałe wieści:-)

Witajcie w ten piękne snieżno - słoneczne niedzielne południe:-)
Własnie wróciliśmy z rodzinką z kościoła i o ile do tej pory nie wszyscy znajomi wiedzieli że spodziewamy się drugiego maluszka, to po dzisiejszej mszy już wiedza wszyscy:-) moja Wiktoria jak ksiądz pytał za co sie modlimy zgłosiła się i powiedziała na cały kościół: modlimy się za to by nasz dzidziuś urodził się zdrowy:-) mi się tak miło zrobiło na serduszku, kochana ta moja córeńka:-)

co do palenia, to mój mąż też rzuca palenie:-) całkiem nieźle mu to idzie. Pomaga sobie tabletkami TABEX okazuje się że naprawdę zdają egzamin, no i jestem z niego dumna.

Zyczę miłej niedzieli my zaraz po obiadku idziemy ze znajomymi na sanki:tak:

Ależ słodka córeczka....Chyba z niecierpliwością czeka na rodzeństwo....Musiało Wam być bardzo miło jak to usłyszeliście:biggrin2:

Gratuluję synka...To musi być fajnie wiedzieć już co się urodzi...:biggrin2:.Można zaplanować imię, kupić odpowiednie ubranka...ach...Ja mam USG za nieco ponad 2 tygodnie będę wtedy w 18 tygodniu więc może się dowiem co się urodzi....ale najważniejsze żeby wszystko było ok z dzidzia, :biggrin2:
Ja mam nadal przeczucie na dziewczynkę, choć całe życie marzyłam o synku...a jak juz zaszłam w ciąże to odrazu poczułam że pod sercem noszę dziewczynkę...Jak już jest się w ciązy to chyba juz przestaje być tak ważne....zwłaszcza przy pierwszym dziecku

Gratulacje super wieści no i juz kolejna z nas wie jakiej płci bedzie maluszek który zamieszkał pod serduszkiem;-);-):-)
my jedziemy jutro na wizyte i tez mam nadzieje ze w koncu sie dowiemy:tak::tak::tak:

Gratuluje!!! Super wieści:-D:-D

reklama
Do góry