ewelinka307
Fanka BB :)
kreatorka-w pierwszej ciąży przytyłam12 w drugiej8 a teraz jakieś2,5 na plusie musze się chyba opanować z tym jedzeniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dlaczego nie używaliscie od poczatku tego turystycznego?Hefi- fajny zakup. Mam podobne po Hani, ale nie uzywalismy go od poczatku. Na kilka pierwszych miesiecy wole normalne szczebelkowe... ale to jak kto woli..
kajdusia - właśnie to łóżeczko zamierzam kupić, tylko nie wiem czy w opcji z kołyską
a od 20 tc przytylam 30 kilo..
To widzę, że rozbieżność jest duża w przybieraniu na wadze :-) przyznam, że trochę mnie przeraża perspektywa utycia ponad 15 kg... a jak z zrzucaniem wagi po porodzie??
No zazwyczaj po polowie dopiero sie porzadnie zaczyna przybierac Aczkolwiek ja nie zamierzam przeskoczyc 15kg tym razem. Poprzednio zrzucilam w 5 miesiecy wszystko ale diete mialam taka ze hoho, no i karmienie cycemto znaczy, że teraz to dopiero zacznę tyć?
Jakos mi sie ten materac malo stabilny wydawal... Zaczelismy uzywac jak mala sie obijala w nocy o szczebelki i budzila od tego..a dlaczego nie używaliscie od poczatku tego turystycznego?
my tez chcemy wlasnie takie kupic,,......
a dlaczego nie używaliscie od poczatku tego turystycznego?
my tez chcemy wlasnie takie kupic,,......