reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama

kajdusia
- właśnie to łóżeczko zamierzam kupić, tylko nie wiem czy w opcji z kołyską

Polecam z kołyską... W każdej chwili możesz łatwo zablokować kołyskę, a jednak "bujawka" w pierwszym okresie bardzo nam się przydała...

A ja nie wiem ile przytyłam, ile ważę teraz... nie mam wagi, zważę się dopiero we wtorek u lekarza, sama jestem ciekawa...

To widzę, że rozbieżność jest duża w przybieraniu na wadze :-) przyznam, że trochę mnie przeraża perspektywa utycia ponad 15 kg... a jak z zrzucaniem wagi po porodzie??

Ja też oglądałam takie łóżeczka.....Wprawdzie my na początek chcemy używać łóżeczka szczebelkowego ale chcemy również zakupić takie łóżeczko kiedy będziemy jeżdzic z dzidzią do Polski....musi w czymś spać wygodnie nasz skarbek....narazie z tego co oglądałam podobały mi się te dwa....
Buy Fisher-Price Rainforest Travel Cot. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Argos - www.argos.co.uk
no ale ja jeszcze nie mogę się przekonać żeby coś dzidzi kupić...po wizycie w Polsce może zaczniemy coś kupować...przynajmniej mamy takie plany:biggrin2:

To widzę, że rozbieżność jest duża w przybieraniu na wadze :-) przyznam, że trochę mnie przeraża perspektywa utycia ponad 15 kg... a jak z zrzucaniem wagi po porodzie??

z tego co czytam na wątku listopadówek czy grudniówek już po porodzie zostawiają z 10kg, a po pierwszym miesiącu wchodzą w stare spodnie, więc chyba nie jest tak źle :-D

Aha apropos tycia....to ja nie wiem dokładnie na samym początku w pierwszym miesiącu przytyłam nieco 1kg...w środę mam kolejne spotkanie z położna i kolejne ważenie więc pewnie się dowiem....sądząc po tym jak wyglądam doszło mi co nie co ale ile dokładnie to już niedługo sie dowiem....ne wiem czy powinnam już sie bać!!!!:-D:-D:-D

to znaczy, że teraz to dopiero zacznę tyć? :-D
No zazwyczaj po polowie dopiero sie porzadnie zaczyna przybierac :) Aczkolwiek ja nie zamierzam przeskoczyc 15kg tym razem. Poprzednio zrzucilam w 5 miesiecy wszystko :tak: ale diete mialam taka ze hoho, no i karmienie cycem :)

a dlaczego nie używaliscie od poczatku tego turystycznego?
my tez chcemy wlasnie takie kupic,,......
Jakos mi sie ten materac malo stabilny wydawal... Zaczelismy uzywac jak mala sie obijala w nocy o szczebelki i budzila od tego..:wściekła/y:

reklama
a dlaczego nie używaliscie od poczatku tego turystycznego?
my tez chcemy wlasnie takie kupic,,......

My też mieliśmy dwa łóżeczka- szczebelkowe w domu do ok. 2 roku życia i turystyczne- do dziś na wyjazdach mój trzylatek w nim śpi... Turystyczne jest na początku mniej wygodne, bo dziecko od razu leży blisko ziemi... trudniej go brać na ręce, no i nie ma też jak zapewnić atrakcji typu karuzelka itd...,ale to kwestia przyzwyzcajenia i wyboru każdej z nas

Do góry