scorpioniczkaa
Fanka BB :)
Dziewczynki a gdzie zaopatrujecie się w ciuchy ciążowe??
Ja kupiłam dwie pary spodni na allegro. Używane , ale w stanie idealnym. dziewczyna przysłała mi jeszcze ciążowy żakiet, ale tak juz na 8 i 9 miesiąc.
Planuję sobie jeszcze dokupić spodnie eleganckie i jakąś ładna tunikę, bo idziemy na wesele w styczniu, a nie chce sukienki kupować.
a teraz chodzę w normalnych bluzkach , tylko dokupiłam sobie bolerka dzianinowe, które przykrywają tylko biust, a na brzuchu normalna bluzka.
dziewczyny ja do lekarza idę 5 stycznia, ale ostatnio się fatalnie czuję. W Wigilię bolała mnie głowa i całą noc, aż przestałam widziec na jedno oko, już nie wytrzymałam i wzięłam tabletkę (wczesniej już wyczytałam , że nie powinna zaszkodzić). Wczoraj znowu zaczęły mi latać mroczki przed oczami i znowu słabo widziałam, w nocy lekko bolała mnie głowa, dzisiaj czuję, jakby migrena się zbliżała. Narazie jeszcze siedze w pracy, ale zobacze jak bedzie , moze pójde do lekarza rodzinnego dzisiaj przynajmniej. Ja wcześniej miałam migreny i te bóle głowy sa potworne. Ale martwi mnie to, że coś mi się ze wzrokiem dzieje. A teraz żadnego prześwietlenia mi nie zrobią. Może wystarczyłaby wizyta u okulisty ??? Może potrzebuję okularów i stąd te problemy. jak myślicie??
Co do sylwestra, to my robimy imprezkę u nas. razem z nami bedzie 10 osób planowanych i 3 niepewne + 4 dzieciaczków. Pijących mniej więcej połowa. Mam nadzieję, że będzie sympatycznie. Ostatnio sylwester obchodziłam w 2004r., wiec troche się stęskniłam.;-)