reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
czesc dziewczyny fajnie ze czujecie co niektóre już kopniaczki ja delikatne ruchy ale typowego kopniaka jeszcze nie dostalam.....:-D

rano sie wystraszylam mąż znowu mial wysokie cisnienie 180/110 od razu wysłałam go do lekarza dostal skierowanie na badania i juztro sie okaze czy cos sie dzieje id czego to.....
3 dni pod rzad bylam w stresie ale juz sie staram byc spokojna dla malenstwa:tak::tak::tak::tak:

od rana probuje zaczac pisac prace i cos nie moge zaczelam znowu spac po poludniu zero prplywu energii czekam na nia z niecierpliwoscia do tego od wczoraj boli mnie wątroba

jak tak czytalam o tyych bólach z krzyża to powiem ze ja t obawiam sie ze bede miala takie bóle od samego poczatku czesto bola mnie plecy w lędzwiach a moja mama miala tez takie bole i mowi ze to cos strasznego miala raz z brzucha a jak ten przeszedl to z krzyza :szok::szok::szok: szła do porodu i płakała

witam przyszle mamusie, chcialam sie przywitać :-)

Witaj:-)napisz o sobie coś więcej:tak:

Ja po wizycie:tak:Weszłam przed czasem, bo juz po 13 a umówiona byłam na 14.45:szok:Poszłam wczesniej usiąśc w poczekalni, bo już nie mialam nic do załatwiania, a tu nagle moja gin otwiera drzwi i zaprasza:szok::-DWcześniej była dziś, bo nie miala cesarek- mówi że przed Nowym Rokiem nikt nie chce rodzić :tak:
No a u mnie wszystko ok:tak::-):-):-)Odebrałam wyniki i byly trochę "nie bardzo" ale uspokoiła mnie że mogą takie być:tak:No i usłyszałam to co dla mnie było dziś na wagę złota :"szyjka zachowana, ujście zamknięte":tak:uffffffffffff co za ulga!!! Następna wizyta 02.02.2010r wtedy już z usg:tak::-)

Miłego wieczoru wszystkim

Jeśli chodzi o ból krzyżowy podczas porodu to ja słyszałam, że jeśli dziewczynę podczas okresu bolą plecy to najprawdopodobniej będzie miała te bóle. Mnie właśnie podczas okresu tylko na dole plecy bolą :-( to znaczy bolały :-D

cześć dziewczęta.
widzę,że piszecie o bólach porodowych, ja wolę sobie nie przypominać jak to było podczas porodu, bo bolało strasznie, ja mam typowe bóle krzyżowe i nie mogłam wyleżeć zanim kazali mi przeć, więc wszystkie skurcze przyjmowałam na siedząco lub na kucaka a potem jak przyszły skurcze parte to już plecy mniej bolały i myślałam tylko,żeby szybko urodzić:-):-)

Gosia-gratuluje super wieści i widzisz nie ma się czego bać:-):-)

reklama
u mnie trwają przygotowania do sylwestra , bo w tym roku wyprawiamy u Nas w domku, przyjdzie kilkoro przyjaciół i zapowiada się super zabawa, właśnie z przyjaciółkami ustalamy menu na imprezkę i się śmiejemy,że takie z nas kompanki do picia,że szkoda gadać, bo będą dwie ciężarne i jedna karmiąca i tylko jedna dziewczyna będzie piła no i oczywiście faceci :-):-)

Do góry