reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Szukam właśnie i coś mi nic nie podchodziLena- glownie na allegro
agast22
Fanka BB :)
lena- a patrzylas tutaj Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe. ?
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Nie nie patrzyłam ale zaraz zobacze
P
paula24211
Gość
czesc dziewczyny fajnie ze czujecie co niektóre już kopniaczki ja delikatne ruchy ale typowego kopniaka jeszcze nie dostalam.....
rano sie wystraszylam mąż znowu mial wysokie cisnienie 180/110 od razu wysłałam go do lekarza dostal skierowanie na badania i juztro sie okaze czy cos sie dzieje id czego to.....
3 dni pod rzad bylam w stresie ale juz sie staram byc spokojna dla malenstwa
od rana probuje zaczac pisac prace i cos nie moge zaczelam znowu spac po poludniu zero prplywu energii czekam na nia z niecierpliwoscia do tego od wczoraj boli mnie wątroba
jak tak czytalam o tyych bólach z krzyża to powiem ze ja t obawiam sie ze bede miala takie bóle od samego poczatku czesto bola mnie plecy w lędzwiach a moja mama miala tez takie bole i mowi ze to cos strasznego miala raz z brzucha a jak ten przeszedl to z krzyza szła do porodu i płakała
rano sie wystraszylam mąż znowu mial wysokie cisnienie 180/110 od razu wysłałam go do lekarza dostal skierowanie na badania i juztro sie okaze czy cos sie dzieje id czego to.....
3 dni pod rzad bylam w stresie ale juz sie staram byc spokojna dla malenstwa
od rana probuje zaczac pisac prace i cos nie moge zaczelam znowu spac po poludniu zero prplywu energii czekam na nia z niecierpliwoscia do tego od wczoraj boli mnie wątroba
jak tak czytalam o tyych bólach z krzyża to powiem ze ja t obawiam sie ze bede miala takie bóle od samego poczatku czesto bola mnie plecy w lędzwiach a moja mama miala tez takie bole i mowi ze to cos strasznego miala raz z brzucha a jak ten przeszedl to z krzyza szła do porodu i płakała
Gosia***
Fanka BB :)
witam przyszle mamusie, chcialam sie przywitać :-)
Witaj:-)napisz o sobie coś więcej
Ja po wizycieWeszłam przed czasem, bo juz po 13 a umówiona byłam na 14.45Poszłam wczesniej usiąśc w poczekalni, bo już nie mialam nic do załatwiania, a tu nagle moja gin otwiera drzwi i zapraszaWcześniej była dziś, bo nie miala cesarek- mówi że przed Nowym Rokiem nikt nie chce rodzić
No a u mnie wszystko ok:-):-):-)Odebrałam wyniki i byly trochę "nie bardzo" ale uspokoiła mnie że mogą takie byćNo i usłyszałam to co dla mnie było dziś na wagę złota :"szyjka zachowana, ujście zamknięte"uffffffffffff co za ulga!!! Następna wizyta 02.02.2010r wtedy już z usg:-)
Miłego wieczoru wszystkim
Jeśli chodzi o ból krzyżowy podczas porodu to ja słyszałam, że jeśli dziewczynę podczas okresu bolą plecy to najprawdopodobniej będzie miała te bóle. Mnie właśnie podczas okresu tylko na dole plecy bolą :-( to znaczy bolały
cześć dziewczęta.
widzę,że piszecie o bólach porodowych, ja wolę sobie nie przypominać jak to było podczas porodu, bo bolało strasznie, ja mam typowe bóle krzyżowe i nie mogłam wyleżeć zanim kazali mi przeć, więc wszystkie skurcze przyjmowałam na siedząco lub na kucaka a potem jak przyszły skurcze parte to już plecy mniej bolały i myślałam tylko,żeby szybko urodzić:-):-)
Gosia-gratuluje super wieści i widzisz nie ma się czego bać:-):-)
widzę,że piszecie o bólach porodowych, ja wolę sobie nie przypominać jak to było podczas porodu, bo bolało strasznie, ja mam typowe bóle krzyżowe i nie mogłam wyleżeć zanim kazali mi przeć, więc wszystkie skurcze przyjmowałam na siedząco lub na kucaka a potem jak przyszły skurcze parte to już plecy mniej bolały i myślałam tylko,żeby szybko urodzić:-):-)
Gosia-gratuluje super wieści i widzisz nie ma się czego bać:-):-)
reklama
u mnie trwają przygotowania do sylwestra , bo w tym roku wyprawiamy u Nas w domku, przyjdzie kilkoro przyjaciół i zapowiada się super zabawa, właśnie z przyjaciółkami ustalamy menu na imprezkę i się śmiejemy,że takie z nas kompanki do picia,że szkoda gadać, bo będą dwie ciężarne i jedna karmiąca i tylko jedna dziewczyna będzie piła no i oczywiście faceci :-):-)