scorpioniczkaa
Fanka BB :)
Akurat zajrzała do mnie w pracy położna z którą sie spotykam w czasie wizyt u gina (jest żoną mojego pracodawcy i czasami zagląda, zapytać o samopoczucie), oczywiście kazała przyjść na wizytę, a w razie bólów głowy od razu jechać na pogotowie. Pozatym jak jej powiedziałam , że fatalnie się czu7ję, bo jakoś tak mi słabo i czuje jakby we mnie wszystko latało - to od razu kazała mi zjeść. Poczułam sie lepiej, więc stwierdziła, ze pewnie problemy z cukrem mam. Ale to sie okaże5 stycznia na badaniach.
A badaniu cisnienia w oczach pierwszy raz słyszę. Muszę znaleźć jakiegoś dobrego okulistę.
A ja nawet nie moge teraz na L4 iść, bo sie zwala mi do zakładu pracy kontrola z RIO na 2 miesiące. Masakra. A oni w sąsiednim urzędzie nawet umierającego na raka człowieka, kazali ściągnąć, bo kontrola wazniejsza.Więc jakoś przetrzymam, albo im zemdleje przy tej kontroli .
A badaniu cisnienia w oczach pierwszy raz słyszę. Muszę znaleźć jakiegoś dobrego okulistę.
A ja nawet nie moge teraz na L4 iść, bo sie zwala mi do zakładu pracy kontrola z RIO na 2 miesiące. Masakra. A oni w sąsiednim urzędzie nawet umierającego na raka człowieka, kazali ściągnąć, bo kontrola wazniejsza.Więc jakoś przetrzymam, albo im zemdleje przy tej kontroli .