reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie,

wczorajsze lody były pyszne, wzielam duuzy pucharek z truskawkami bo jakoś na nie ochote mialam:-D:-D dzisiaj chyba czeka mnie intensywny dzien, bo musimy pojezdzic po sklepach meblowych, zeby poszukac jakiegos wypoczynku, bo ten co mamy jest za wielki, a przeciez trzeba szykować miejsce dla naszego maluszka:-D
Gosia - trzymam kciuki:tak:
Zdec-
przesliczne te mebelki:-D

Kasiulka_1980 jezdze na swierczewo,wiec w sumie nie ma roznicy gdzie. tylko szkoda ze to kobieta :( mam jakies opory psychiczne ;-)

witajcie:D
scorpioniczkaa zazdroszcze Tobie,ale tak pozytywnie :-)ja tez chce:)
jestem tak zmeczona po pracy,ze nie wiem jak sie nazywam.mialam 3mc przerwe i nie moge sie przestawic z trybu lenistwo,na tryb dzialania:-D a tak powaznie nie wiem czy dam rade,oprocz tego ze kregoslup mnie boli ,kolana ,to wczoraj piierwszy raz bolal mnie brzuch. dziewczyny jak to jest,zeby dostac jakas kaske,czy l4 trzeba pracowac na umowie 3mc? moze byc umowa zlecenie? zaczcne tipsy robic w domu, bo to jest gra nie warta swieczki.

zastanawiam sie nad zmiana lekarza, tyle ze nie znam jakiegos godnego polecenia w Poznaniu :zawstydzona/y: najpierw bym poszla na samo usg,zobaczyc czy jest roznica.

hej

ja też zmieniam lekarza w poznaniu na dr macieja hassana bartza moja mama do niego chodzi na fundusz i bardzo go sobie chwali. w poznaniu przyjmuje na jackowskiego prywatnie, pracuje w szpitalu na lutyckiej. w poniedzialek mam wizyte to powiem co i jak.

witajcie:D
scorpioniczkaa zazdroszcze Tobie,ale tak pozytywnie :-)ja tez chce:)
jestem tak zmeczona po pracy,ze nie wiem jak sie nazywam.mialam 3mc przerwe i nie moge sie przestawic z trybu lenistwo,na tryb dzialania:-D a tak powaznie nie wiem czy dam rade,oprocz tego ze kregoslup mnie boli ,kolana ,to wczoraj piierwszy raz bolal mnie brzuch. dziewczyny jak to jest,zeby dostac jakas kaske,czy l4 trzeba pracowac na umowie 3mc? moze byc umowa zlecenie? zaczcne tipsy robic w domu, bo to jest gra nie warta swieczki.

zastanawiam sie nad zmiana lekarza, tyle ze nie znam jakiegos godnego polecenia w Poznaniu :zawstydzona/y: najpierw bym poszla na samo usg,zobaczyc czy jest roznica.

Wydaje mi się że trzeba mieć umowę o pracę (bez znaczenia czy na czas określony czy nie określony) i jeden pełny miesiąc składkowy. Upewni się jednak jeszcze. W internecie są informacje lub najlepiej zajrzyj na stronę Zus :-D

askut czy ten lekarz jest Polakiem?nazwisko takie ciekawe,moze mulat? :D uwielbiam mulatow. jak tak to ide nawet dzis :D

tak tak,zwariowalam

Kasiulka_1980 ja tez mialam isc 19, musze pomyslec.

reklama
tak ten lekarz jest mulatem. wpisz jego nazwisko w google to wyskoczy jego strona gabinetu. z racji ze teraz jestem u rodzicow to ide w pon na kase chorych, a pozniej juz bede chodzic w poznaniu. ma same poytywne opinie i nie ma roznicy czy idziesz na fundusz czy prywatnie. a wizyta prywatnie kosztuje 100 zl z usg tak mi mowila recepcjonistka.

Do góry