Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A ja się zastanawiam, czy to już nie czas na wrześnióweczki 2010 ;-)
Czekam na ten wątek i czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się zastanawiam, czy to już nie czas na wrześnióweczki 2010 ;-)
witajcie
scorpioniczkaa zazdroszcze Tobie,ale tak pozytywnie :-)ja tez chce
jestem tak zmeczona po pracy,ze nie wiem jak sie nazywam.mialam 3mc przerwe i nie moge sie przestawic z trybu lenistwo,na tryb dzialania a tak powaznie nie wiem czy dam rade,oprocz tego ze kregoslup mnie boli ,kolana ,to wczoraj piierwszy raz bolal mnie brzuch. dziewczyny jak to jest,zeby dostac jakas kaske,czy l4 trzeba pracowac na umowie 3mc? moze byc umowa zlecenie? zaczcne tipsy robic w domu, bo to jest gra nie warta swieczki.
zastanawiam sie nad zmiana lekarza, tyle ze nie znam jakiegos godnego polecenia w Poznaniu najpierw bym poszla na samo usg,zobaczyc czy jest roznica.
Kasiulka_1980 jezdze na swierczewo,wiec w sumie nie ma roznicy gdzie. tylko szkoda ze to kobieta mam jakies opory psychiczne ;-)
witajcie
scorpioniczkaa zazdroszcze Tobie,ale tak pozytywnie :-)ja tez chce
jestem tak zmeczona po pracy,ze nie wiem jak sie nazywam.mialam 3mc przerwe i nie moge sie przestawic z trybu lenistwo,na tryb dzialania a tak powaznie nie wiem czy dam rade,oprocz tego ze kregoslup mnie boli ,kolana ,to wczoraj piierwszy raz bolal mnie brzuch. dziewczyny jak to jest,zeby dostac jakas kaske,czy l4 trzeba pracowac na umowie 3mc? moze byc umowa zlecenie? zaczcne tipsy robic w domu, bo to jest gra nie warta swieczki.
zastanawiam sie nad zmiana lekarza, tyle ze nie znam jakiegos godnego polecenia w Poznaniu najpierw bym poszla na samo usg,zobaczyc czy jest roznica.