reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny poradźcie proszę co na kaszel bo jużnie mogę, jak mnie atak kaszlu złapie to aż się dławię i już mnie brzuch cały boli:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny poradźcie proszę co na kaszel bo już nie mogę, jak mnie atak kaszlu złapie to aż się dławię i już mnie brzuch cały boli:-(

ja ostatnio tez miałam taki problem, i po tygodniu stosowania różnych środków, jak myślałam,że płuca wypluje poradzono mi syrop DROSETUX, to lek homeopatyczny, dozwolony dla kobiet w ciąży i po trzech dniach stosowania miałam zupełnie kaszel z głowy :-):-)

Witam.
Ja dziś na wizytę... na 14.45 mam :tak: czyżbym sama była dziś??? Czy ktoś jeszcze ma wizytkę???

Milego dnia Kochane:-)

Dzień dobry!
gosia-powodzenia na wizycie!
Ale wczoraj się wyszaleliśmy na śniegu pogoda była super prawdziwa zima ulepiliśmy ogromnego bałwana miał prawie trzy metry marchewke jako nos ziemiaki jako oczy i guziki śliczny :tak:mała wogóle nie chciała iść do domu a i tak spędziliśmy na dworzu trzy godzinki.

Witam. bardzo mało sie udzielam na forum, po prostu brak czasu, ale ...
mam wiadomość.
Wczoraj mój maluszek zasadził mi takiego kopniaka, że aż na łóżku podskoczyłam :-). Od jakichś dwóch tygodni czułam bardzo delikatne ruchy, ale ten kopniak był niesamowity. Mogę śmiało powiedzieć, że już czuje ruchy dziecka. :-)

Dzień Dobry wszystkim,

U mnie poranek słoneczny i chyba dość ciepły bo śniegu ubyło ;(
A w planach wizyta w pracy po skierowanie na badania i zakupki sylwestrowe z przyjaciółką ;)

Gosia - trzymaj się na dzisiejszej wizycie
LenaDTR - muszę zacząć już męża urabiać .... może wkleisz linki na naszym wątku z linkami ??? będzie łatwiej znaleźć ....:-)
emalia, hefi - nam już rok płacenia kredytu minął ... szybko ....

witajcie:D
scorpioniczkaa zazdroszcze Tobie,ale tak pozytywnie :-)ja tez chce:)
jestem tak zmeczona po pracy,ze nie wiem jak sie nazywam.mialam 3mc przerwe i nie moge sie przestawic z trybu lenistwo,na tryb dzialania:-D a tak powaznie nie wiem czy dam rade,oprocz tego ze kregoslup mnie boli ,kolana ,to wczoraj piierwszy raz bolal mnie brzuch. dziewczyny jak to jest,zeby dostac jakas kaske,czy l4 trzeba pracowac na umowie 3mc? moze byc umowa zlecenie? zaczcne tipsy robic w domu, bo to jest gra nie warta swieczki.

zastanawiam sie nad zmiana lekarza, tyle ze nie znam jakiegos godnego polecenia w Poznaniu :zawstydzona/y: najpierw bym poszla na samo usg,zobaczyc czy jest roznica.

reklama
Trochę przeczytałam kilka ostatnich stron, bo wszystkiego nie dam rady nadrobić.

Współczuję problemów mieszkaniowych, a już najbardziej współczuję dziewczynom mieszkającym z teściami. My mieszkamy sami, nie mamy kredytu mieszkaniowego, ale za to musimy sami utrzymać cały dom, a to dość kosztowne, bo to dom-gigant. Jedynie babcia płaci za prąd który sama zużywa, ale opał, woda, ścieki, podatki - to już Mój partner sam pokrywa.

Widzę, że juz robicie zakupy dla maluszków. ja dużo rzeczy mam po córce, ale mój partner i tak już kupił łóżeczko i jakieś mebelki. Niestety nie widziałam ich jeszcze, bo odebrać ma dopiero po nowym roku.
Nie bardzo wiemy jednak gdzie ulokować maluszka. czy od razu w osobnym pokoju, czy na początek u nas. A jak wy robicie??

Do góry