reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
scorpioniczkaa-ja bóle z krzyża miałam przy dwóch porodach i teraz innych się nie spodziewam jeżeli te z brzucha są mniej bolesne to poprosze teraz takie he he

Ja przy pierwszym porodzie nie wiedziałam czego mam sie spodziewać. Dopiero potem dowiedziałam się, ze miałam bóle z brzucha, dlatego nie był to bolesny poród, mimo, że był trudny, ale o tym też dowiedziaąłm sie już po wszystkim, bo niby skąd mogłam wiedzieć, że przy porodzie nie powinno być trzech lekarzy-ginekologów , a łyżeczkowanie to nie standard ;-). teraz już jestem bardziej doświadczona i chyba bardziej się boję porodu, bo wiem czego się moge spodziewać.

scorpioniczkaa-ja teraz chyba mniej się boje bo już wiem czego mniej więcej się spodziewać przy pierwszym to byłam taka zakręcona i nie wiedziałam co i jak i kiedy to się wkońcu skończy teraz wiem jakie są etapy porodu i kiedy już dzidzia zaczyna wychodzić na pierwszym porodzie to myślałam że mi się chce kupe i prosiłam lekarza żeby wyjść do łazienki on mówił ze to dziecko wychodzi i mam już bóle parte a ja dalej swoje:-Dłyżeczkowanie też miałam ale przy drugim

tylko cobra18 ja w poniedzialek ide na fundusz i to w pleszewie (u rodzicow) wiec sprzet moze sie roznic, zreszta nie wiem czy mi zrobi usg. Ale na poniedzialek tez jestem zapisana prywatnie do niego w poznaniu, tylko pewnie odwolam ta wizyte bo nie wracam jeszcze do poznania. Jesli chcesz to mozesz wejsc na moje miejsce. Jestem umowiona na 17.30 . Chyba ze cos wypadnie i nie pojde na fundusz, ale to jedynie lekarz musialby nie przyjechac. Daj znac co ty na to.

Kasiulka_1980 , askut mam dylemat - czy lekarka,w tej samej dacie co mialam isc,czy przystojny mulat w poniedzialek... kurde dajcie mi czas do jutra,musze sie ogarnac co i jak .

reklama
spoko cobra18 mozesz zastanowic sie do poniedzialku bo jakby co wtedy odwolam wizyte. Rano ide na fundusz i wtedy od razu dam ci znac. Jak bedziesz chciala to pojdziesz, jak nie to odwolam i nie ma problemu:-)

Do góry