reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hefi - oj też bym dobrego rosołku troszkę zjadła :tak::tak:
....
A u mnie właśnie śnieżek spadł za oknem, a ja cały dzień dzisiejszy i wczorajszy sprzątam jak najeta :tak: czyżby słynny przypływ energii?? heh mam nadzieję, że już mi tak zostanie :-):-)

zapraszam :-D W zamian dasz mi trochę energii bo u mnie z energią kiepsko.

A mi całkiem przeszły mdłości...od tygodnia totalny luzik....więc nie było tak źle....Te dolegliwości miałam więc tylko nieco ponad 2 tygodnie....więc chyba nie mogę narzekać.....

Ja mam odwrotnie :baffled: w pierwszym trymestrze w porównaniu do teraz był luzik. Do tej pory wymiotowałam więcej razy niż w I trymestrze :dry: i cały czas mam dziwny posmak w buzi.

Ale muszę się pochwalić i żeby nie zapeszyć to tak po cichutku ;-) coraz częściej czuje maleństwo :-D

reklama
O swojej wadze wolę nie myśleć :-( Po tych świętach to na pewno jest dużo na plusie :-( Mam tylko nadzieje że częste spacery z wózkiem pomogą się ich pozbyć :-D :-D

Ostatnio mam dziwne przeczucie, że będzie u mnie dziewczynka. Tyle, że ta moja intuicja to hmm lepiej nie komentować :-D
Dziewczynka czyli córka, dziwnie to brzmi i chyba jeszcze tak do końca do mnie nie dotarło. Córka, syn, rodzice oj aż strach się bać :-D Też tak macie??

Ostatnia edycja:
Ja dziś troche mniej kalorycznie właśnie wypiłam szklane soku świeżo robionego z marchewki i jabłuszek dostaliśmy z m pod choinke sokowirówke więc teraz będe codzień pić:tak: i zmykam na spacerek pogoda śliczna:-)

Ostatnio mam dziwne przeczucie, że będzie u mnie dziewczynka. Tyle, że ta moja intuicja to hmm lepiej nie komentować :-D
Dziewczynka czyli córka, dziwnie to brzmi i chyba jeszcze tak do końca do mnie nie dotarło. Córka, syn, rodzice oj aż strach się bać :-D Też tak macie??

Oj tak dla mnie to strasznie dziwna perspektywa:-) w sumie sama jestem małolata, a tu okazuje się, że będę matką dla córki lub syna :tak: strasznie abstrakcyjnie to brzmi póki co, chociaż nie mogę się już doczekać tego maleństwa :-):-)

hej dziewczyny no z mężem juz ok jeszcze czasem mu skacze cisnienie ale juz w miare lepiej jest
a my lezymy caly dzien w łóżku troche pospalismy mnie tez dzisiaj ciaglo jakos w brzuszku i tak w srodku jak wiekszosc z Was....
a co do wagi ja na samym poczatku schudłam 4 kg i mam tylko +2 kg wiec na minusie jeszcze 2;-)

a my dzisiaj bardz wyraznie czulismy maluszka nawet maz jak przylozyl reke do boku to czuł go i tak sie usmiechał:tak::tak::tak::tak::tak: ułozyl sie z prawej strony i caly czas sie wierci:-D

Ja dziś troche mniej kalorycznie właśnie wypiłam szklane soku świeżo robionego z marchewki i jabłuszek dostaliśmy z m pod choinke sokowirówke więc teraz będe codzień pić:tak: i zmykam na spacerek pogoda śliczna:-)

sokowirówka dobra rzecz :-D Muszę się chyba ze swoją przeprosić bo jej od 2 lat z szafki nie wyciągałam.

reklama
Do góry