reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie kochane,
właśnie wkleiłam foteczkę z usg w 12t5d. Dzidzia pięknie rośnie- wg. usg wyprzedza swój wiek o 5 dni;-) ma CRL 64,3 mm, jest strasznie ruchliwe i wogóle fajowe. Oczywiście zdrowiutkie jak rydz:-)
Spróbuję trochę nadrobić zaległości bo jesteśmy już u teściów na święta i mam dostęp do neta.
miłego dnia:-)

reklama
Cześć dziewczynki
Napisałam rano posta, ale widzę, że go wcięło... :-(
Koriander- aż mi się łezka zakręciła takie piękne życzenia napisałaś!No i gratuluję zdrowej dziewuszki pod serduszkiem- cieszę się razem z Wami :-) A choinka już nie śmierdzi, jedyny problem z nią teraz to pion :-D
Anik- gratuluję chłopczyka dorodnego, fajny prezent pod choinkę- poznanie płci dzieciaczka :-) Trzeba będzie zacząć robić jakieś statystyki na wątku, na razie chyba baby przeważają? :-D, u Mamy mikołaja też zdaje się będzie parka, ale macie fajnie, ja też chcę :-)
Ola fasola, ewelinka, cobra- Wam też gratuluję udanych wizyt
Paulka- głowa do góry- przesyłam Ci pozytywne fluidki, ja mam ich sporo :-)

U nas choineczka świeci, a my z Piotrusiem czekamy na R aż wróci ze sklepu z towarem i będziemy mogli się zabrać za wypieki
Miłych przygotowań wszystkim życzę!

No nareszcie udało mi się wkleić fotki ze ślubu i z usg wczorajszego:-)
Zaraz kończe prace nareszcie ale jutro na jakieś dwie godzinki też muszę wpaść:-(

Kochane!
Dawno mnie ostatnimi czasy nie było, ponieważ przedświąteczny wir pracy pochłonął mnie całkowicie - taki to już urok urządzania Wigilii u siebie w domu:tak:. Niemniej jednak nie śmiałabym zapomnieć o Was i w tym miejscy chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia świąteczne - oby ten czas upłynął Wam w harmonii z otoczeniem, cieple domowego ogniska i wszechogarniającym uczuciu wzajemnej sympatii. Oby mrożno i zimowo było jedynie za oknem a w Waszych domach, serduszkach i oczywiście też i pod nimi trwało nieprzemijające ciepłe i słoneczne lato :tak:. Raz jeszcze wszystkiego dobrego na ten świąteczny czas!
A ja tymczasem grzecznie wracam na dół do kuchni robić pasztet z dziczyzny...:eek:.

Witam Was

Ja dziś byłam w pracy dostraczyć zwolnienie i pogadać. I było całkiem sympatycznie. W aumie jestem na zwolnieniu od połowy października, tak więc się troszkę rozerwałam.

Ja jadę na święta do rodziców i teściów (mieszkają jedną ulicę od siebie, tak więc będą dwie Wigilie).

Życzę Wam dużo odpoczynku, zdrówka i objadania się z umiarem :-), co by nas te brzuszki nie rozbolały. A tym dziewczynom ,które jeszcze nie czują swoich maluszków, to żeby je poczuły właśnie w święta.

Mam nadzieję, że ja też mojego brzdąca poczuję, bo na razie to chyba tylko jelita. Zresztą nie wiem, następną wizytę mam 4 stycznia, więc pogadam z lekarzem, zwłaszcza, że idę do innego, bo mój poprzedni, nie odpowoada mi.

Pozdrawiam

Ja już się z wami kochane powoli żegnam. Jeszcze ostatnie prezenty dzisiaj, zaraz wigilia w pracy i wracamy do rodziców na wieś:-):-)
______________$$$$$$
______________$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$$
_________$__________$$$$$$$$
_________$$$$$_________$$$$$$
__________$___$$$$$$_____$$$$
_________*$$$_$_$$_$$_____$$$
________$_$_$**_$_$_$$$___$$$
_________$(O)___(O)_$_$$_*$$$
_______$$__________$*$_$__$$$
____$*__$____*___$$$__$__*_$$
___$*_____*$$$*________$___.**
___$*_______*_________.*$__****
____$*_________________*$__***
___$$$$*_____________*$$§§§§
_$$$$$$$$$*_______*$$$$$$§§§§§
$$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$§§§§
$$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$§§§§§
$$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$§§§§
_$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$§§§§
__$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$§§§
_____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$§§
_____$*$$*******___*$$$$$$$$§
_____$*____________________*$
_____$$*_*__*___*$$_*___*__*$
______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$
_________$_______$________$
_________$*______*_______*$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$
___$$$$$$______________$$$$$$
A to dla was:-):-):-);-)

Dziewczynki wszystkiego najlepszego dla was i waszych rodzin, zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, oby dla każdej z nas był to czas radosny i szczęśliwy :-) Myślę, że już nie będę miała dostępu do internetu, więc składam życzenia teraz :tak:

reklama
ciasta popieczone - właśnie M przyjechał z pracy - zjemy obiad i do lekarza
Ola_fasola, Anik79, Koriander - dobrze, ze z maleństwami wszystko w porządku
Koriander - gratuluję dziewczynki
Askut - poczujesz maleństwo już niedługo - ja też nie moge się doczekać

Wszystkim Czerwcówkom życzę WESOŁYCH ŚWIĄT

Do góry