Gosia***
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki!
Wczoraj nic nie pisałam po wizycie bo mój nie dał mi dojść do kompa grał na jakiejś grzeAle na wizycie wszystko w porządku dzidzia śliczna ma 8cm czyli troszke większa jak na swój wiek,przezierność1.5 czyli też ok kość nosowa tez jest i serdunio wali jak szalone:-)tylko u mnie na szyjce zrobił się jakiś polip ale gin mnie pocieszał że to w ciąży się tak robi czasem a po ciąży zniknie ale trochę się martwie zaraz zmykam poczytać co to ten polipjakiś nieproszony gośćacha i pokombinuje póżniej z fotkami z usg bo wogóle mi to wstawienie nie wychodzi
witajcie.usze sie pochwalic wizyta wczorajsza,niestety wymarzonego zdjecia nie mam,akurat drukarka odmowila wspolpracy,a moj telefon nie ma aparatu :-(najwazniejsze ze widzialam mojego babla pierwszy raz go widzialam takiego ''czlowiekowego'' . serduszko bije, raczki sa,nozki sa,ladnie bylo kregoslup widac, glowke i wszystko bylo takie magiczne. bylam zdziwiona na poczatku ze w ogole sie nie rusza,a okazalo sie ze spi ginekolog do mnie,ze trzeba go obudzic i zaczal mi tym sprzetem od usg mieszac po brzuchu,malenstwo sie wyprostowalo na chwile i zaczelo wymachiwac nozkami i raczkami,po czym wzielo stopke bo buzi,i odwrocilo sie do nas pupka pewnei was zanudzam,ale dla mnie to bylo mega przezycie.
dzisiaj ide do pracy , a ta pogoda wcale mi sie nie podoba.pzdr wszystkie mamusie :-)
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt i wspaniałych przeżyć:-)