reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie dziewczynki!
Wczoraj nic nie pisałam po wizycie bo mój nie dał mi dojść do kompa grał na jakiejś grze:wściekła/y:Ale na wizycie wszystko w porządku dzidzia śliczna ma 8cm czyli troszke większa jak na swój wiek,przezierność1.5 czyli też ok kość nosowa tez jest i serdunio wali jak szalone:-)tylko u mnie na szyjce zrobił się jakiś polip ale gin mnie pocieszał że to w ciąży się tak robi czasem a po ciąży zniknie ale trochę się martwie zaraz zmykam poczytać co to ten polipjakiś nieproszony gość:no:acha i pokombinuje póżniej z fotkami z usg bo wogóle mi to wstawienie nie wychodzi

witajcie.usze sie pochwalic wizyta wczorajsza,niestety wymarzonego zdjecia nie mam,akurat drukarka odmowila wspolpracy,a moj telefon nie ma aparatu :-(najwazniejsze ze widzialam mojego babla :tak:pierwszy raz go widzialam takiego ''czlowiekowego'' . serduszko bije, raczki sa,nozki sa,ladnie bylo kregoslup widac, glowke i wszystko bylo takie magiczne. bylam zdziwiona na poczatku ze w ogole sie nie rusza,a okazalo sie ze spi:D ginekolog do mnie,ze trzeba go obudzic i zaczal mi tym sprzetem od usg mieszac po brzuchu,malenstwo sie wyprostowalo na chwile i zaczelo wymachiwac nozkami i raczkami,po czym wzielo stopke bo buzi,i odwrocilo sie do nas pupka :-Dpewnei was zanudzam,ale dla mnie to bylo mega przezycie.
dzisiaj ide do pracy , a ta pogoda wcale mi sie nie podoba.pzdr wszystkie mamusie :-)

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt i wspaniałych przeżyć:-)

reklama
Witajcie,

ale dziś paskudna pogoda, leje cały czas i sniegu już nie ma:-( mam nadzieje, że w ten szary dzien usyszę dobre wieści na wizycie:-D juz sie nie moge doczekac:rofl2:

Paula24211 - bardzo ładny brzuszek:tak::tak:
Anik79 - powodzenia na wizycie:-)
ewelina307 - gratuluje super wieści:-D, zycze zeby ten polip jak najszybciej znikł!, no i czekamy na te fotki:tak:
magdalena79 - Tobie i Twojej rodzinie równiez najlepsze życzenia na świeta!! i odzywaj się cześciej;-)
cobra18 - cudne wieści:-D

trzymam kciuki za pozostałe dzisiejsze wizyty!
miłego dnia:-D

cobra-moje wczoraj też sobie spało jak wszystko mierzył i badał a póżniej też mówi że obudzimy troszke a dzidziuśpokręcił się chwilkie a póżniej odwrócił się do nas tyłkiem i spał dalej nie lubi chyba fotek
Pytałam wczoraj oczywiście o tą płeć bo ciekawość wzieła góre ale powiedział że płeć to koło20 tyg teraz sobie tym głowy nie zawraca bo narządy są bardzo podobne narazie i łatwo o pomyłke:-(a myślałam że ja dojrze tam jakiegoś siusiaczka hi hi
U mnie już choinka ubrana ale jeszcze dziś siedze w pracy a po pracy końcowe zakupki i już święta:-)

Cześć dziewczyny, miłego dnia i miłych przygotowań do Świąt.
Lecę, bo jeszcze tyyyyle pracy przede mną, przepraszam, że nie poodpisuję teraz...

A ja siedzę w pracy z dziewczynami i czekam na Wigilię. Okazało się że w tym roku mamy ją dopiero o 15:/. Mój mąż jeździ po mieście po Rossmannach i szuka perfumów 1 Milion, bo nigdzie ich nie ma:( Biedaczek...

Witam się w wirze przygotowań światecznych - oczywiście zostawiłam sobie na dzis ciasta a jeszcze o 17 mam wizytę:szok:
u mnie śniegu też nie zostało nic i leje deszcz:-(
Ola_fasola - teraz rozumiem dlaczego nie idziesz na zwolnienie
tierney - a ta Twoja menadżerka też jakaś dziwna - co nie wierzy, że w ciąży jesteś:szok: ja własnie pracuję z dziećmi, więc zwolnienie mam od początku - sezon grypowy by mnie chyba nerwowo w pracy wykończył
kajdusia - no to dałaś czadu z tą choinką:-D:-D:-D a tekst synka - rewelacja:tak:
Kasiulka - super wieści z wizyty
LenaDTR - dziwny ten Twój lekarz - jemu się wydaje, że walka z pracodawcą to taka miła sprawa - wiadomo, że byś wygrała, ale pracy potem byś nie miała:szok: spróbuj prywatnie - opowiedz wszytsko i na pewno da Ci zwolnienie
Anik79 - powodzenia na wizycie - by wszystko było ok
Gosia - spalony sernik;-) - przyznaj, ze miałaś na niego ochotę i dlatego już go nie ma:-D:-D:-D
agast22 - gratuluję kopniaczków - ja też chcę!!!!
Paula - my też się w styczniu przymierzymy do przemeblowania i porządków w szafach - trzeba zrobić miejsce dla maluszka:tak:
zdec - grunt, że teraz już nic nie leci - też myślę, że to jakieś pozostałości po krwiaku:tak:
ewlinka307 - super wieści z wizyty - a skoro lekarz mówi, że polip zniknie to pewnie tak będzie
paulka82 - na pewno hormony - ja też płaczę na zawołanie:tak:
cobra18 - nie zanudzasz - fajne przeżycie zobaczyć maleństwo, prawda:tak:

życzę miłego dnia i zmykam do kuchni

ewelinka307 ja jestem teraz prawie w 15tygodniu a nawet nie zaproponowalam zeby mi plec sprobowal okreslic,bo na tym jego sprzecie bylo guzik widac:( wiec byloby to zgadywanie bardziej..
za mc, ide do niego i z usg bede miec zrobiony filmik. mowil mi ze 18-19tc to najlepszy czas,bo potem moze sie nie miescic malenstwo na ekranie :tak:
mam przeczucie ze bede miec coreczke:) Zuzie, i juz tak o niej mowie . zobaczymy moze za 2mc czy mam racje:)

Hej kobietki!
Ja też miałam wczoraj wizytę i wszystko jest w jak najlepszyym porządku. Przyzierność 1,4cm, kość nosowa tez ok więc tylko się cieszyć! Myślałam że może dowiem się czy chłopczyk czy dziewczynka ale lekarz powiedział że dopiero w 17 tygodniu będzie dobrze widać a teraz to tylko zgadywanie, tak więc musimy jeszcze poczekać poza tym dzidziuś się tak kręcił że ciężko było fałd zmierzyć, ciągle jakby na głowie dziecko stało i to jeszcze tyłem do nas. Mój mężuś zachwycony, jeszcze nie dowierza że w moim brzuszku coś tak bryka!
Cieszę się że u Was po wizytach wszystko dobrze.

reklama
Do góry