reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie
wróciłam z ponownej wizyty i lekarka mnie uspokoiła, narazie wszystko ok i mówi że jakby miało się coś dziać to by sie już działo:-) wymierzyła malucha na wszystkie sposoby:-) i wiecie co? na 100% to SYNEK:-) mam zdjęcie jego klejnotów:laugh2: wiec później wstawie. ale mam prezent na święta:-) a to jego wymiary:
BPD- 3,73
AC - 11,34
FL - 2,62
waga - 197g
:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Hej kobietki!
Ja też miałam wczoraj wizytę i wszystko jest w jak najlepszyym porządku. Przyzierność 1,4cm, kość nosowa tez ok więc tylko się cieszyć! Myślałam że może dowiem się czy chłopczyk czy dziewczynka ale lekarz powiedział że dopiero w 17 tygodniu będzie dobrze widać a teraz to tylko zgadywanie, tak więc musimy jeszcze poczekać poza tym dzidziuś się tak kręcił że ciężko było fałd zmierzyć, ciągle jakby na głowie dziecko stało i to jeszcze tyłem do nas. Mój mężuś zachwycony, jeszcze nie dowierza że w moim brzuszku coś tak bryka!
Cieszę się że u Was po wizytach wszystko dobrze.

Gratuluję. Super mieliście przeżycia przy oglądaniu malucha:tak:

Witajcie
wróciłam z ponownej wizyty i lekarka mnie uspokoiła, narazie wszystko ok i mówi że jakby miało się coś dziać to by sie już działo:-) wymierzyła malucha na wszystkie sposoby:-) i wiecie co? na 100% to SYNEK:-) mam zdjęcie jego klejnotów:laugh2: wiec później wstawie. ale mam prezent na święta:-) a to jego wymiary:
BPD- 3,73
AC - 11,34
FL - 2,62
waga - 197g

Cieszę się że wszystko ok. No proszę i synuś:-) pewnie się cieszycie, bo widzę że jedną księżniczkę już macie w domku:tak:i to w wieku mojej Wiktorii hihi

anik-No naprawde świetne wiadomości przed świętami i będziecie mieli parke chłopiec i dziewczynka super!:tak:
kurcze męcze się z tymi zdjęciami i nie moge wkleić robie to według przepisu tam gdzie się brzuszki wstawia może któraś ma lepszy sposób wstawiania zdjęć bo już mnie to denerwuje tyle się męcze i nic z tego:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witajcie
BPD- 3,73
AC - 11,34
FL - 2,62
waga - 197g

Gratulacje!!:-):-):-)
Widzę że kolejny maluszek przybrał osobowość:-D

Witam i ja, juz po wizycie niestety jak juz Kajdusia odgadla dostep do neta ograniczony wiec dopiero dzis sie melduje :tak: Za to usmiech od wczoraj nie schodzi nam z twarzy..:-):-) Przede wszystkim pomiary byly super, serce(cztery komory) prawidlowo pompuje krew, nogi dlugie ze hoho!, widzielismy jak dzidzia pije wody plodowe ssie paluszka i bawi sie stopka :tak::tak: Na zakonczenuie doktor dal nam plyte z filmem z calego pokazu i ogladamy ja non stop:-)
No i dla nas najbardziej zaskakujaca wiadomosc bo juz wszyscy wykrakali synka...a tu nic sie nie dynda miedzy nogami!:-D:-D:-D

Czyli uwaga: na dziewczynke niekoniecznie chce sie slodkosci i wyglada jak maszkara ;-) Ja na slodkie raczej ochoty od poczatku nie mam..

Gratuluje wszystkim dziewczynom wspanialych wiesci, przepraszam ze nie moge kazdej odpowiedziec ale bardzo, bardzo sie z wami ciesze:-D

athena trzymaj sie jak dlugo dasz rade bez zwolnienia, ja tez uwielbiam moja prace i dopoki moge bede ja kontynuowac, bo daje mi to najwieksza frajde :-)

Ola-fasola gratuluje nowootwartego biznesu! Trzymaj sie i badz silna, mam nadzieje ze wszystko bedzie sie dobrze ukladalo i rozkrecalo po waszej mysli:happy: no i kochany twoj maz ze ci lozko wstawil :tak::tak:

Kajdusia kochana moja znowu mnie Piotrus rozbroil az sie na sercu cieplo robi jak o nim piszesz :-) I powiedz smierdzi ci nadal choinka, wyobrazilam sobie czterech chlopa ktorzy jak pieski dookola skakali i ja niuchali :-):-) Az brzuch rozbolal od smiechu..
lasposa gratuluje wiesci z wizyty, dobrze ze wszystko jest jak powinno!
Anik79 no i tak powinno byc, precz wszystkie krwiaki!! i gratuluje synka !!!!!!!
paula ja mam sporego powera juz od jakiegos czasu :-D a od wczorajszej wizyty jeszcze wiekszego chyba..:tak:

Kochane czerwcoweczki!
Poniewaz jutro pewnie mi sie nie uda juz zajrzec, zycze wam wszystkim cieplych, wyjatkowych swiat Bozego Narodzenia, zwlaszcza mamom ktore po raz pierwszy sa w ciazy, niech te dni beda dla was szczegolne w swej wyjatkowosci :tak:
Nosimy pod sercem nowe zycie, oby nadchodzace dni staly sie przez to na prawde wyjatkowe. Sciskam was wirtualnie, Wesolych Swiat!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry