Witam i ja, juz po wizycie niestety jak juz Kajdusia odgadla dostep do neta ograniczony wiec dopiero dzis sie melduje
Za to usmiech od wczoraj nie schodzi nam z twarzy..:-):-) Przede wszystkim pomiary byly super, serce(cztery komory) prawidlowo pompuje krew, nogi dlugie ze hoho!, widzielismy jak dzidzia pije wody plodowe ssie paluszka i bawi sie stopka
Na zakonczenuie doktor dal nam plyte z filmem z calego pokazu i ogladamy ja non stop:-)
No i dla nas najbardziej zaskakujaca wiadomosc bo juz wszyscy wykrakali synka...a tu nic sie nie dynda miedzy nogami!
Czyli uwaga: na dziewczynke niekoniecznie chce sie slodkosci i wyglada jak maszkara ;-) Ja na slodkie raczej ochoty od poczatku nie mam..
Gratuluje wszystkim dziewczynom wspanialych wiesci, przepraszam ze nie moge kazdej odpowiedziec ale bardzo, bardzo sie z wami ciesze
athena trzymaj sie jak dlugo dasz rade bez zwolnienia, ja tez uwielbiam moja prace i dopoki moge bede ja kontynuowac, bo daje mi to najwieksza frajde :-)
O
la-fasola gratuluje nowootwartego biznesu! Trzymaj sie i badz silna, mam nadzieje ze wszystko bedzie sie dobrze ukladalo i rozkrecalo po waszej mysli
no i kochany twoj maz ze ci lozko wstawil
Kajdusia kochana moja znowu mnie Piotrus rozbroil az sie na sercu cieplo robi jak o nim piszesz :-) I powiedz smierdzi ci nadal choinka, wyobrazilam sobie czterech chlopa ktorzy jak pieski dookola skakali i ja niuchali :-):-) Az brzuch rozbolal od smiechu..
lasposa gratuluje wiesci z wizyty, dobrze ze wszystko jest jak powinno!
Anik79 no i tak powinno byc, precz wszystkie krwiaki!! i gratuluje synka !!!!!!!
paula ja mam sporego powera juz od jakiegos czasu
a od wczorajszej wizyty jeszcze wiekszego chyba..
Kochane czerwcoweczki!
Poniewaz jutro pewnie mi sie nie uda juz zajrzec, zycze wam wszystkim cieplych, wyjatkowych swiat Bozego Narodzenia, zwlaszcza mamom ktore po raz pierwszy sa w ciazy, niech te dni beda dla was szczegolne w swej wyjatkowosci
Nosimy pod sercem nowe zycie, oby nadchodzace dni staly sie przez to na prawde wyjatkowe. Sciskam was wirtualnie, Wesolych Swiat!!