P
paula24211
Gość
nie moze byc inaczej pewnie sie złuszczył i poszedl daleko od CiebieWłaśnie tak też obstawiam tego krwiaka.
i tak ma byc niech sie juz nic nie czepia żadnej z nas;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie moze byc inaczej pewnie sie złuszczył i poszedl daleko od CiebieWłaśnie tak też obstawiam tego krwiaka.
Kurcze, u mnie tak leje ze szok, a ja musze isc po maslo bo zapomnialam wczoraj a bez tego nie zaczne sernika... wrrr...
super wieściWitajcie dziewczynki!
Wczoraj nic nie pisałam po wizycie bo mój nie dał mi dojść do kompa grał na jakiejś grzeAle na wizycie wszystko w porządku dzidzia śliczna ma 8cm czyli troszke większa jak na swój wiek,przezierność1.5 czyli też ok kość nosowa tez jest i serdunio wali jak szalone:-)tylko u mnie na szyjce zrobił się jakiś polip ale gin mnie pocieszał że to w ciąży się tak robi czasem a po ciąży zniknie ale trochę się martwie zaraz zmykam poczytać co to ten polipjakiś nieproszony gośćacha i pokombinuje póżniej z fotkami z usg bo wogóle mi to wstawienie nie wychodzi