reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A ja wlasnie poczulam 4 kopniaczki :tak: i to takie calkiem wyraźne:tak:

U nas deszcz leje juz od połnocy...

Gosiu- ja tez sernik dzisiaj bede piekla :) Mam nadzieje ze wyjdzie rownie smaczny jak ostatnio. To ten "nowojorski" z naszych przepisow :)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ktore sa na tym samym etapie ciaży co ja powiedzcie mi czy Wy dostałyście tego powera? ja na poczatku 13 tyg czulam sie super a od jakiegos tygodnia znowu czuje potworne zmeczenie? tez tak macie? normalnie wczoraj jak tarłam pieczarki na tarce to zasypiałam na stojąco:szok::szok::szok:

Paula- tak, ja mam bardzo duzo energii i tzw. powera :tak: Do Ciebie tez przyjdzie!

no ja miałam przez jakies dwa tygodnie a teraz to ciagle bym spała jak na poczatku;-)\z jednej strony trzeba spac bo potem to bedzie ciezko u nas z tym spaniem:-D

po nowym roku musi sie to zmienic bo musimy zrobic przemeblowanie w pokoju i zaczac szykowac kacik dla maluszka ale to bedzie pewnie juz sama przyjemność:tak:;-)

Cześć dziewczyny,

Ja z kolei miałam ciężką noc. Fakt że się wyspałam, bo poszłam spać o 8. Ale obudziłam się i coś ze mnie wyleciało - dosłownie. Jakieś upławy dostałam takie brązowe.:-:)-( Na szczęście tylko raz w nocy i teraz już ich prawie w ogóle nie ma. Czy któraś z was też tak miała?

Cześć dziewczyny,

Ja z kolei miałam ciężką noc. Fakt że się wyspałam, bo poszłam spać o 8. Ale obudziłam się i coś ze mnie wyleciało - dosłownie. Jakieś upławy dostałam takie brązowe.:-:)-( Na szczęście tylko raz w nocy i teraz już ich prawie w ogóle nie ma. Czy któraś z was też tak miała?

zdec kochana moze to reszta krwiaczka.....i moze nie bedzie po nim śladu juz:tak:

Witajcie:-)

U nas leje od wczoraj:-:)eek: A ja nie zrażona wczorajszymi niepowodzeniami z sernikiem wlasnie wyciągnęłam z pikarnika kolejny:-pten chyba jest ok:tak::-Da poprzedni już prawie zjedzony...:zawstydzona/y:

reklama
Zdec- tez mi sie wydaje ze to resztka krwiaka mogla byc tym bardziej ze jak piszesz bylo to brązowe czyli "stara" krew.

Do góry