reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzieńdobry!
pałaszuje sobie śniadanko i podczytuje co tam od wczoraj napisałyście i popijam kakao zamiast kawki pije je teraz codziennie niewiem co mnie nawiedziło ale pewnie też dzidzia czegoś tam potrzebuje bo to takie 100% kakao bez cukru i wogóle a teraz akurat mam na takie smaka.
Dziś dzień pełen wrażeń u córci choinka i jakieś przedstawienia o 14 a póżniej19 45 wizyta i usg chyba nie wytrzymam do tej godziny:tak:najchętniej bym poszła już
witam ella S !

reklama
Lasposa- super ze u dzidzi wszystko ok :tak: Ja tez teraz bede miala usg dopiero 22 stycznia. Bedzie dobrze, szybko zleci ;-)
Ewelinka- pozno ta wizyta Twoja. Jak dasz rade to napisz wieczorem co i jak, ale napewno wszystko ok :tak:

Ja sie przed chwila wystraszylam omal w gacie nie narobilam. Pomylilam sie przy robieniu przelewu i przelalam na zly rachunek prawie 3500zl :szok: ale zadzwonilam szybko do banku i udalo sie to cofnac, uff

A wczoraj straszna rzecz mnie spotkala. Zadzwonilam do mojego fryzjera- jedynego ktoremu ufam, mistrza, cudownego, cieplego czlowieka i dowiedzialam sie ze nie zyje:-( Chorował...

witajcie :-)
ja dzisiaj rowniez mam wizyte,mam nadzieje ze jak namowie lekarza,to zrobi mi usg:D ostatnie miialam robione w 6tc jak sprawdzal czy w ogole w niej jestem,wtedy byl tylko pecherzyk,ale i tak sie poplakalam :tak:minelo juz od tego czasu 8tygodni,chcialabym zobaczyc co i jak sie tam wyprawia :-) lekarz raczej nie stosuje usg co mc:( normalnie robi 3 przez cala ciaze. musi sie udac:D wizyta na 17.pozdrawiam

Witajcie,

Ja już po śniadanku :-)
Dziś jadę do fryzjera na nową fryzurę i kolor! A na razie dalej sprzątam i przygotowuję do Świąt :)

lasposa - cieszę się, że dzidziuś ok ... płeć to fajny byłby prezent na urodziny...,

ewelinka307 - szybko zleci ;) trzymam kciuki i daj znać koniecznie!
cobra18 - to życzę, żeby zgodził się na USG - zobaczysz coś pięknego ;)

Witajcie z rana,

ja własnie zbieram sie na badania a potem jade po reszte prezentów, niestety sama bo mężus po szpitalu odpoczywa.

EllaS - witamy, napisz coś wiecej o sobie:tak:
Ewitka- oczywiście, z eo Tobie pamiętamy, życze Ci wesołych, rodzinnych Świąt!!
lasposa - super, że u dzidzi ok:-D
mama mikołaja - czekam na wiesci!!!
cobra18 - mam nadzieje, ze uda się sie przekonać do tego usg:tak::tak:
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:-D:-D

dzień dobry! Ale naprodukowałyście od wczoraj rana:tak:
Gosiagro - trzymam więc kciuki za maleństwo - na pewno będzie wszystko dobrze
Kpi123 - za Was też ściskam mocno - i za wszystkie dzisiejsze wizyty:-)
Kasiulka - a bardzo słabe masz te wyniki???
LenaDTR - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i gratulacje ogromne:-)
Sealet - super, że maluszek rośnie zdrowo - nospa mam nadzieję pomoże i zrobi Mu się wygodniej:tak:
Krakowianka79 - przykro mi, że przez to przechodzisz, ale pamiętaj, że to tylko statystyka - wierzę, że będzie dobrze
Anik79 - biedna córcia - samej Jej trudno pewnie beż mamy a i mamie bez córci też na pewno - powodzenia na wizycie
Athena83 - przemilczę temat lekarzy, bo by musieli moją wypowiedź wypikać:szok:
Ewitka - dla Ciebie również serdeczne życzenia:tak:
Lasposa - rośnij zdrowo - super wieści od lekarza
Agast22 - dobrze, że udało się ten przelew cofnąć:szok:

a ja wczoraj zrobiłam z siostrzenicą pierniczki - wyszły pyszne a dziś leniu****ę - choinkę dopiero ubierać będę w wigilię, a święta i tak spędzamy "po ludziach" więc duzo nie muszę szykować - tylko ciasto upiec:tak:
pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki

Krakowianka79 - głowa do góry i bądź dobrej myśli, maluszki odbierają pozytywne wibracje! To tylko szacunkowe ryzyko, a maluszek sie mocno wiercil + błąd pomiaru - jestem pewna, że będzie dobrze
Anik79 - doskonale rozumiem Ciebie i Twoja córcię...dobrze, że tylko do środy jesteście osobno
Mam podobną sytuację - sama się popłakałam. Właśnie dowiedziałam się, że moja siostrzenica ma ospę i w związku z tym przez całe święta nie mogę zobaczyć się z moimi rodzicami i siostrą, tylko spędzimy je z teściami :-( :-( :-( u dalszej rodzinki grasuje szkarlatyna :-( Tak mi smutno....
Poza tym denerwuję się bardzo, bo widziałam się z siostrzenicą w sobotę, a teoretycznie wtedy już mogła zarażać. Ja przechodziłam ospę w dzieciństwie, mąż też, ale bardzo boję się o nasze maleństwo...

cobra- mialam dokladnie taka samą sytuację :tak: W 6-ym tyg byłam na USG w celu potwierzenia ciąży i w zeszłym tygodniu na kolejnym:-D Gin powinien Ci zrobić USG, bo przecież zaczęłaś już 2 trymestr...
Zobaczysz, jak ten pęcherzyk się zmienił:tak::-D
Ja mam fotki z obu USG:-)

reklama
Do góry