Witajcie- dziekuję za miłe słowa wsparcia. Mam naprawdę doła. Zaraz jadę na 14 do dr.hab. nauk med. D. Szpurka - prywatnie. Ma podobno super sprzęt i jeszcze raz zmierzy tą przezierność, bo reszta jest ok maluch jest nawet o 3 dni większy niż powinien. Mam skierowanie co prawda na Polną na badania prenatalne ale kto mi je zrobi przed świętami, a moja gin jescze kazała mi to zrobić do wigilli bo potem będzie 14 tc. Ona chyba na głowę upadła, niby jak w dwa dni mam to zrobić,mogła ona mi to badanie wykonać tydzień temu w 12 tc. wtedy miałbym więcej czasu a nie na ostatni moment. To badanie wykonuje się max do 13 tc i 6 dni a ja mam 13 tc i 4 dni, poprostu super mnie urządziła. Nic jestem w stanie strasznym, głowa od płaczu mnie boli, atmosfera w domu okropna, za 2 h może dowiem się więcej szczegółów, może sprzęt w przychodni na NFZ nie jest zaciekawy, więc mam nadzieję, że skoro dzisiaj wybulę to przynajmniej na konkretnej maszynie będzie to badanie. Wstępnie ją widziałam na stronie internetowej tego lekarza i wygląda naprawdę w deche. Do usłyszenia.
Będzie dobrze, bo musi być;-)
Trzymam kciukasy:-):-):-)