reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam już z pracy!
U mnie też dziś sniegu dosypało i jeszcze sypie ale co z tego jak na święta ma się rozpuścić:no:po pracy muszę się wziążć za reszte sprzątania i chyba na wieczór też ubiore choinke albo jutro jeszcze zobacze mój wczoraj przytargał taką śliczną jodełke srebrną i olbrzymią jemiołe ta jemioła jest prawie taka jak choinka:tak:
krakowianka-powodzenia na wizycie ja jutro i stres rośnie ale ciesze się że dzidzie zobacze nareszcie już prawie miesiąc nie widziałam:tak:

dzięki kochana, ja tez będę trzymała kciuki za twoją jutrzejszą.:-)

reklama
A ciekawe jak tam Mama Mikołaja, bo zdaje się miała mieć dzisiaj wizytę u polskiego gina? Mam nadzieje, że zaprezentuje nam zdjęcie pięknego malucha:tak::tak: i same cudowne wiadomości:tak::tak:

Cześć dziewczynki witam po długiej nieobecność tzn zaledwie 3 dni:-DŚlub cywilny wypadł nam przepiękny, wiele atrakcji, gości co nieco, wszyscy szczęśliwi a najważniejsze, że my jeszcze bardziej zapatrzeni w siebie!!:-)Koleżanki z pracy zrobiły niespodziankę i się zjawiły wraz z szefem;-)ale emocje:)Dzisiaj dokańczałam tortai zagryzałam krokietem:-)a teraz czas na ogarnięcie wszystkiego;-)Dzisiaj wolne więc trzeba wykorzystać ten dzień:-)Pozdrawiam Was bardzo cieplutko:):tak:

Cześć dziewczynki witam po długiej nieobecność tzn zaledwie 3 dni:-DŚlub cywilny wypadł nam przepiękny, wiele atrakcji, gości co nieco, wszyscy szczęśliwi a najważniejsze, że my jeszcze bardziej zapatrzeni w siebie!!:-)Koleżanki z pracy zrobiły niespodziankę i się zjawiły wraz z szefem;-)ale emocje:)Dzisiaj dokańczałam tortai zagryzałam krokietem:-)a teraz czas na ogarnięcie wszystkiego;-)Dzisiaj wolne więc trzeba wykorzystać ten dzień:-)Pozdrawiam Was bardzo cieplutko:):tak:

GRATULACJE KOCHANA I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:happy:

Ja też witam po weekendowej nieobecności.
Troche nadrobiłam zaległosci. :-)
Wstawię tez fotke z równego 17tyg.
U mnie śnieg pada, jest w sumie tak super i światecznie;-)

Załączniki

• 17t.jpg
    17t.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 34

Super że wszystko sie udalo :-) GRATULUJE!!
A jak tam usg i maleństwo bo się nic nie chwalisz :cool2:

Elizka jaki brzusio :-D super.

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja już po dzisiejszej wizycie - maluch rozmiarowo rośnie regulaminowo, termin się nie przesuwa i waży 172g - prawie tyle co kostka masła :-) wprawdzie nadal muszę łykać duphaston, ale już na następnej wizycie mam go odstawić :tak: Płci nie było widać...
Martwi mnie trochę jedna rzecz, mam bardzo silny mięsień macicy przez co maluch ma mało miejsca i nie może fikać spokojnie - lekarz przepisał mi no-spe 2x1 tabl.:-( mam nadzieję, że nie zaszkodzi maleństwu i będzie lepiej następnym razem.

A tak świątecznie to kupiliśmy właśnie choinkę i odtaja w korytarzu :)

Do góry