reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie,

ja dzisiaj odbieram męża ze szpitala, jestem z tego powodu szczesliwa, bo razem to zawsze inaczej:-) przez te codzienne dojezdzanie do szpitala, zobaczylam dzisiaj ze wyłazi mi opyszczka na ustach, a fe akurat na swieta:szok::szok:, ale moze zdaze ja zaleczyc, na szczęscie mialam juz ja przed ciązą także maleństwu nie zagraża.
Za wszystkie ktore maja dzisiaj wizyty trzymam mocno kciuki!!!:-) ja mam w srode i już doczekac sie nie moge:-D:-D
Niestety też mam to g***, wyskoczyło mi wczoraj. Muszę zaraz męża popędzić do jakieś apteki po te plasterki Coomped, bo Vratizolin nic nie pomaga:-(
I będę miała na święta, takie brzydkie coś na ustach:-:)-:)-(

Zdec,ciesz się bo Ty masz i tak mało:-D:-D
Jak dziś samopoczucie????

W sumie rzeczywiście za dużo nie pisałyście, udało mi się to w miarę szybko nadrobić.
Karo 85 współczuję włamania:-( Jacyś idioci żeby tak ludzi na święta załatwić:wściekła/y::wściekła/y:
Widzę że euforia świąt już się większości udzieliła, choinka, potrawy przygotowania. A ja dosłownie nic, siedzę sobie i nic nie robię:tak:
Jutro na chwileczkę do pracy, w środę Wigilia w pracy i jeszcze czeka nas zakup dwóch prezentów:-)
Życzę wszystkim miłego dzionka, bo my powoli lecimy po karpiki dla teściowej:-)

Witam już z pracy!
U mnie też dziś sniegu dosypało i jeszcze sypie ale co z tego jak na święta ma się rozpuścić:no:po pracy muszę się wziążć za reszte sprzątania i chyba na wieczór też ubiore choinke albo jutro jeszcze zobacze mój wczoraj przytargał taką śliczną jodełke srebrną i olbrzymią jemiołe ta jemioła jest prawie taka jak choinka:tak:
krakowianka-powodzenia na wizycie ja jutro i stres rośnie ale ciesze się że dzidzie zobacze nareszcie już prawie miesiąc nie widziałam:tak:

Witam :-D ależ mi humor dziś od rana dopisuje :-) biorę się za sprzątanie skoro akurat mam więcej siły :-)

Powodzenia na wizytach :-) czekam na dobre wiadomości :tak:

reklama
Ja też musze kupić, bo mierzyłam wczoraj te co mam w domu i w zaden nie wchodze, zostal mi tylko jeden:szok:

jutro to w ogóle chyba będzie dzień wizyt:-D bo o ile się orientuje będzie ich dużo
A mi nie urosły jeszcze aż tak piersi i spokojnie mieszczę się w swoim rozmiarze:tak:
A wizyt zapowiada się naprawdę dużo:tak:

A ja własnie oglądam swoje wyniki badań krwi i chyba mam anemię... :szok:
Ja w pierwszej ciąży miałam od początku dużą anemię i nie mogłam się jej pozbyć do końca,ale ja nie brałam witamin prawie do połowy ciąży i nie jadałm żadnych owoców i warzyw.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry