kpi23
Fanka BB :)
Gosiagro - ja też mam wizytę w środę
Ja też mam w środę . Kto jeszcze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosiagro - ja też mam wizytę w środę
Ja też mam w środę . Kto jeszcze?
Niestety też mam to g***, wyskoczyło mi wczoraj. Muszę zaraz męża popędzić do jakieś apteki po te plasterki Coomped, bo Vratizolin nic nie pomaga:-(Witajcie,
ja dzisiaj odbieram męża ze szpitala, jestem z tego powodu szczesliwa, bo razem to zawsze inaczej:-) przez te codzienne dojezdzanie do szpitala, zobaczylam dzisiaj ze wyłazi mi opyszczka na ustach, a fe akurat na swieta, ale moze zdaze ja zaleczyc, na szczęscie mialam juz ja przed ciązą także maleństwu nie zagraża.
Za wszystkie ktore maja dzisiaj wizyty trzymam mocno kciuki!!!:-) ja mam w srode i już doczekac sie nie moge
Zdec,ciesz się bo Ty masz i tak mało
Jak dziś samopoczucie????
A ja własnie oglądam swoje wyniki badań krwi i chyba mam anemię...
a bierzesz jakieś witaminy? ciekawe jakie mi jutro wyjda wyniki?
A mi nie urosły jeszcze aż tak piersi i spokojnie mieszczę się w swoim rozmiarzeJa też musze kupić, bo mierzyłam wczoraj te co mam w domu i w zaden nie wchodze, zostal mi tylko jeden
jutro to w ogóle chyba będzie dzień wizyt bo o ile się orientuje będzie ich dużo
Ja w pierwszej ciąży miałam od początku dużą anemię i nie mogłam się jej pozbyć do końca,ale ja nie brałam witamin prawie do połowy ciąży i nie jadałm żadnych owoców i warzyw.A ja własnie oglądam swoje wyniki badań krwi i chyba mam anemię...