reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
czesc dziewczynki ja wlasnie skonczylam robic bigos i jestem wykonczona :szok::szok::szok: leze juz w łożeczku i marze zeby zasnac
kajdusia- no kopniaczki są slodkie delikatne ale są :tak::tak::tak:

wiec sie zegnam i mowie słodkich snów

Witam z rana:-) i życzę Wam miłej niedzieli:tak::-)

czesc dziewczynki ja wlasnie skonczylam robic bigos i jestem wykonczona :szok::szok::szok: leze juz w łożeczku i marze zeby zasnac
kajdusia- no kopniaczki są slodkie delikatne ale są :tak::tak::tak:

wiec sie zegnam i mowie słodkich snów

Widzę że nie tylko ja miałam wczoraj "bigosowy" dzień:-Dtyle że ja walczyłam już od rana, bo wtedy mam jeszcze trochę chęci by cokolwiek zrobić hihi

Przepraszam, ale przeczytalam tylko po lebkach. Bylam wczoraj u lekarza, mam brac luteine 3xdziennie i no spe oraz jak najwiecej lezec bo mam skurcze. Dzidzia super, ma sie swietnie, jest sliczna i na 90% jest dziewczynką :tak: Mam nawet zdjecie cipeczki:-) Postaram sie pozniej wkleic.

Ostatnia edycja:
Hej kobitki jak Wasze samopoczucie. Ja dzisiaj kompletnie niewyspana mimo że męża nie było bo całą noc u kumpla imprezował :-)

Sobie od rana podziwiam jaką wciąż piękną mamy zimę :-) Chce się nią nacieszyć skoro lada dzień mają się zacząć plusowe temperatury :-(

Witam!Dziś się nawet wyspałam ale poszłam wcześnie spać.Zrana mała dostała rozwolnienia i już raz zwymiotowała pewnie jakieś zatrucie czy co oj bidulka.

hej Dziewczyny
ja wczoraj cały dzień i co najgorsze całą noc walczyłam z gorączką mojego męża ponad 39 stopni :szok: ciekawe co dzisiaj będzie a chciałam do rodziców jechać i nie wiem co robić

agast-ja poprzednią ciąże też prawie od początku miałam skurcze i brałam nospe a od 32 tygodnia fenoterol i coś jeszcze na skurcze ale strasznie sie po tym żle czułam i odstawiłam sobie sama 3 tygodnie przed porodem i oczywiście odrazu urodziłam ale lepsze to niż miałam się jeszcze na tych lekach męczyć samopoczucie po tym było naprawde tragiczne nigdy się tak okropnie nie czułam teraz też martwie sie żeby znowu nie brac takich świństw

Witam!Dziś się nawet wyspałam ale poszłam wcześnie spać.Zrana mała dostała rozwolnienia i już raz zwymiotowała pewnie jakieś zatrucie czy co oj bidulka.
Kurcze, moze to ten wirus zoladkowy? Wspolczuje i duzo zdrowka dla Corci!

hej Dziewczyny
ja wczoraj cały dzień i co najgorsze całą noc walczyłam z gorączką mojego męża ponad 39 stopni :szok: ciekawe co dzisiaj będzie a chciałam do rodziców jechać i nie wiem co robić
Oj to chyba lepiej bedzie jak zostaniecie w domku. W czasach jakis dziwnych gryp lepiej nie ryzykowac:-( Zdrowka!
Ewelinko- ja w poprzedniej ciazy tez bralam fenoterol i isoptin ale bardzo dobrze to znosilam ..

Ostatnia edycja:
reklama
ja mialam nocke z glowy :confused2:o godzinie 3 rano obudzil mnie bol zoladka,i glowy , momentalnie slinotok,udalo mi sie nie wymiotowac o dziwo.zostalo mi ogladanie ''kto cie tak urzadzil'' i ''usterki'' i ''rozmow w toku'' .:eek: moj maz jest na l4, ma angine. szkoda ,ze nie pomoze mi w zadnych obowiazkach domowych skoro jest juz w domu.wolalabym zeby juz poszedl do pracy :D mieszkamy tesciami,jego matka jest nie do zniesienia,biega synkowi z herbatka, z tabletkami na bol glowy,a ja jak zwykle wychodze na ta zla i nie dobra...

Do góry