reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Chyba też nie doczekam wieści od leny ale jutro z samego rana zajrzę. Pewnie zachwyca się widokiem maluszka:tak:

Spokojnej nocy kochane:-)

To dobranoc wszystkim :-)
Czekam na dobre wiadomości po USG jutro i oczekuję "fotografii" maluchów :tak: sama też wieczorem wejdę i napiszę co tam u mojego brzdąca.

DOBRANOC :happy:

Witajcie wpadłam na chwilę przed praca by sprawdzic wiadomości od Leny ale cisza. Teraz dopiero wieczorem zajrzę bo w pracy nie mam takiej mozliwości.

Życzę miłego dnia i udanych wizyt u lekarza.

Mnie po pracy czeka jeszcze wyprawa na basen z córka i do domu zląduje wieczorem.:-)

Witam o baaardzo jak dla mnie wczesnej porze :-D Cos mnie dziwnego obudzilo, myslalam ze to glod i zjadlam biszkopta ale leze i nie moge zasnac i tak patrze za okno i jakos tak mnie ruszylo, podchodze a tam..bialutko :-D:-D Pierwszy snieg w tym roku, niestety meza sie nie da dobudzic o tej porze wiec dziele sie z wami. Ta niesamowita cisza, jest w tym cos magicznego..

widze ze lena nadal nie napisala, na pewno za duzo wrazen,

kpi masz racje juz zlych wiadomosci u nas nie moze byc :tak: ale stresol zawsze gdzies tam wisi w powietrzu

paula a o co sie ze swoim misiem popstrzykalas, pewnie to tylko "hormony" ? :cool2:
Kajdusia to jak te wieszaki sprawdzone to chyba tez sie pokusze, co prawda na swieta prezenty juz mam, ale okazji bedzie jeszcze wiele ;-) Co do neta to bedzie sporadycznie, mama w domu nie ma wiec bedzie trzeba do brata czesciej zagladac :-D Na pewno sie ucieszy :tak: A spotkanie to trzeba koniecznie bedzie omowic! Oby ci dzis szybciutko dzien w pracy zlecial, juz chyba od przyszlego tygodnia przerwa swiateczna?

Dziewczyny ktore maja wizyty, ale nam wrazen dzis dostarczycie! doliczylam sie 3 zgadza sie?:-D Trzymam kciuki!!

No i ja czekam i czekam na wiesci od leny a tu cisza....

Pięknie jest u nas, bialutko i caly czas pada...:-)

Athena- mozesz ssac tabletki Isla. Z reszta zapytaj w aptece to napewno Ci cos dadzą. No i zdrowka!

Witam i ja,

U mnie za oknem bielutko i nadal prószy ;), no i -11 na termometrze to nie stopnieje:-)
oj, żeby tak było w Święta ... białe są najpiękniejsze ...

athena83 - mnie gina poleciła Tantum Verde lub Tantum Lemon, można brać i pomaga ;)
weź sobie też profilaktycznie APAP C

życzę wszystkim udanych wizyt i czekam na relacje!

a ja zmykam coś porobić dopóki mi się chce ... cudne uczucie jak ma sie chęć zrobić tak wiele rzeczy a nie tylko leżeć!

buziaki i miłego dnia wszystkim :-)

reklama
Witajcie :-D

W Poznaniu też bialutko, aż miło z okna popatrzeć ;-)

Lena się nie odzywa... Dziewczyny musimy wprowadzić zasady, że po każdej wizycie obowiązkowo trzeba zdać relację :rofl2:

Do góry