reklama
Klementinka
Fanka BB :)
Dobranoc wszystkim, kolorowych snów
nie doczekałam się wiadomości od Leny, najwyżej jeszcze przed pracą sprawdzę
mnie tez to troche niepokoi, ciagle zagladam ale cisza
juz chyba tez odloze do jutra
dobrej nocy
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
To dobranoc wszystkim :-)
Czekam na dobre wiadomości po USG jutro i oczekuję "fotografii" maluchów sama też wieczorem wejdę i napiszę co tam u mojego brzdąca.
DOBRANOC
Czekam na dobre wiadomości po USG jutro i oczekuję "fotografii" maluchów sama też wieczorem wejdę i napiszę co tam u mojego brzdąca.
DOBRANOC
kpi23
chyba lena już dziś nie napisze ...
pewnie świętuje ...:-)
dobranoc
pewnie świętuje ...:-)
dobranoc
Witajcie wpadłam na chwilę przed praca by sprawdzic wiadomości od Leny ale cisza. Teraz dopiero wieczorem zajrzę bo w pracy nie mam takiej mozliwości.
Życzę miłego dnia i udanych wizyt u lekarza.
Mnie po pracy czeka jeszcze wyprawa na basen z córka i do domu zląduje wieczorem.:-)
Życzę miłego dnia i udanych wizyt u lekarza.
Mnie po pracy czeka jeszcze wyprawa na basen z córka i do domu zląduje wieczorem.:-)
koriander
Witam o baaardzo jak dla mnie wczesnej porze Cos mnie dziwnego obudzilo, myslalam ze to glod i zjadlam biszkopta ale leze i nie moge zasnac i tak patrze za okno i jakos tak mnie ruszylo, podchodze a tam..bialutko Pierwszy snieg w tym roku, niestety meza sie nie da dobudzic o tej porze wiec dziele sie z wami. Ta niesamowita cisza, jest w tym cos magicznego..
widze ze lena nadal nie napisala, na pewno za duzo wrazen,
kpi masz racje juz zlych wiadomosci u nas nie moze byc ale stresol zawsze gdzies tam wisi w powietrzu
paula a o co sie ze swoim misiem popstrzykalas, pewnie to tylko "hormony" ?
Kajdusia to jak te wieszaki sprawdzone to chyba tez sie pokusze, co prawda na swieta prezenty juz mam, ale okazji bedzie jeszcze wiele ;-) Co do neta to bedzie sporadycznie, mama w domu nie ma wiec bedzie trzeba do brata czesciej zagladac Na pewno sie ucieszy A spotkanie to trzeba koniecznie bedzie omowic! Oby ci dzis szybciutko dzien w pracy zlecial, juz chyba od przyszlego tygodnia przerwa swiateczna?
Dziewczyny ktore maja wizyty, ale nam wrazen dzis dostarczycie! doliczylam sie 3 zgadza sie? Trzymam kciuki!!
widze ze lena nadal nie napisala, na pewno za duzo wrazen,
kpi masz racje juz zlych wiadomosci u nas nie moze byc ale stresol zawsze gdzies tam wisi w powietrzu
paula a o co sie ze swoim misiem popstrzykalas, pewnie to tylko "hormony" ?
Kajdusia to jak te wieszaki sprawdzone to chyba tez sie pokusze, co prawda na swieta prezenty juz mam, ale okazji bedzie jeszcze wiele ;-) Co do neta to bedzie sporadycznie, mama w domu nie ma wiec bedzie trzeba do brata czesciej zagladac Na pewno sie ucieszy A spotkanie to trzeba koniecznie bedzie omowic! Oby ci dzis szybciutko dzien w pracy zlecial, juz chyba od przyszlego tygodnia przerwa swiateczna?
Dziewczyny ktore maja wizyty, ale nam wrazen dzis dostarczycie! doliczylam sie 3 zgadza sie? Trzymam kciuki!!
kpi23
Witam i ja,
U mnie za oknem bielutko i nadal prószy , no i -11 na termometrze to nie stopnieje:-)
oj, żeby tak było w Święta ... białe są najpiękniejsze ...
athena83 - mnie gina poleciła Tantum Verde lub Tantum Lemon, można brać i pomaga
weź sobie też profilaktycznie APAP C
życzę wszystkim udanych wizyt i czekam na relacje!
a ja zmykam coś porobić dopóki mi się chce ... cudne uczucie jak ma sie chęć zrobić tak wiele rzeczy a nie tylko leżeć!
buziaki i miłego dnia wszystkim :-)
U mnie za oknem bielutko i nadal prószy , no i -11 na termometrze to nie stopnieje:-)
oj, żeby tak było w Święta ... białe są najpiękniejsze ...
athena83 - mnie gina poleciła Tantum Verde lub Tantum Lemon, można brać i pomaga
weź sobie też profilaktycznie APAP C
życzę wszystkim udanych wizyt i czekam na relacje!
a ja zmykam coś porobić dopóki mi się chce ... cudne uczucie jak ma sie chęć zrobić tak wiele rzeczy a nie tylko leżeć!
buziaki i miłego dnia wszystkim :-)
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Witajcie
W Poznaniu też bialutko, aż miło z okna popatrzeć ;-)
Lena się nie odzywa... Dziewczyny musimy wprowadzić zasady, że po każdej wizycie obowiązkowo trzeba zdać relację
W Poznaniu też bialutko, aż miło z okna popatrzeć ;-)
Lena się nie odzywa... Dziewczyny musimy wprowadzić zasady, że po każdej wizycie obowiązkowo trzeba zdać relację