reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam kochane!
siedze już w pracy rano byliśmy zakupić karton szampanów na ślub i zanieśliśmy je do usc teraz to już chyba wszystko załatwione pójde tam dopiero w piątek prosto na ślub.Co do witamin to biore też feminatal mój gin powiedział że jest w tej chwili chyba najlepszy a co do kopniaków w brzuch to też córcia co i raz zafunduje mi niezłego kopa i jeszcze mówi że tam dzidzi nie ma bo jeszcze brzuszek za mały to narazie można kopać jak urośnie to ona już nie będzie.izia_tcz-ja mam zebranie w poniedziałek i cala jestem w stresie nie mieli kiedy zrobić tylko na święta jeszcze psuć humor:no:

również zajadam feminatal:laugh2:

reklama
właśnie opędzlowałam wszystkie pierogi (chyba 25) które były na obiad i tym sposobem nie mam obiadu dla rodzinki :-):-D tzn została jeszcze zupa, ale nie wiem czy to jakieś pocieszenie dla mojego męża ;-):-D
jadę po Patryka do przedszkola, miał dziś spotkanie z Mikołajem :-) i wracając muszę kupić coś na obiad;-):-)

Właśnie słyszałam w wiadomościach że w szpitalu, nie pamiętam w którym mieście pijana matka urodziła dzieciątko. matka 1 pronil alkoholu a dziecko 1.5 promila :wściekła/y: jakbym dorwała taką matkę :wściekła/y:
Wsciekam się jak takie coś słyszę.

czesc dziewczyny ciesze sie ze wszystko z maluszkami jest super:tak::tak:

ja wrócilam z zakupków kupilam sobie 4 bluzeczki mężowi 2 pary spodni i 4 bluzy no i dla maluszka kilka sztuk body mąz jak zobaczył to wszystko to powiedział ze zwariowałam:-D:-D:-D:-D
ale i tak najwieksza radośc sprawily mi zakupki dla maluszka jakbym mogla to bym kupila juz wzystko ale musze sie uspokoic hi hi reszte zaczne kupowac po swietach ale dzisiaj to nie mogłam sie powstrzymac:tak::tak:;-);-):-D

reklama
Do góry