reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Płaczę na widok tego słodkiego dzidziusia:tak:a dziś wskoczyło mi nowe zdjęcie...ach te hormony...:-D

jak ten czas szybko leci :szok::szok::szok::szok: jak sobie pomysle ze jeszcze jakies 3-4 tyg i juz bedzie polowa:szok::szok: i 20 tygodni ktore tak szybka zleca i nasze maluszki beda na swiecie

a wiesz ze ja tez zrobilam sie strasznie wrazliwa
rycze nawet jak widze pieska ktory sa biega tak jakby sie zgubil tak mnie to rusza ze masakra i zaraz sobie mysle ze pewnie go kros wyrzucil i sie teraz błąka:-:)-:)-( i zaraz rycze:zawstydzona/y:

reklama
witam

poruszacie tyle tematów ze tylko geniusz to nadrobi :-):-):-)

chciałam powiedziec ze zyjemy i ze mam nadzieje ze wszystko ok ,w sobote jedziemy do Polandu i w poniedzialek mam wizyte u mojej pani doktor mam nadzieje ze rozwieje moje wszelkie watpliwosci a mam ich milion!!
martwie sie tym ze nadal nie czuje ruchow a przy 2 ciazy podobno czuc je duzo wczesniej ,jeszcze tak mnie Mikolaj kopnał kilka dni temu w brzuch ze az mi sie ciemno zrobiło ,wiem ze to niechcacy bo sie bawilismy ale coz stalo sie.....jak bylam u pani doktor to na oko powiedziała ze wszystko ok ,juz mi sie niechce komentowac tego leczenia tutaj SZKODA SŁÓW I NERWÓW:szok::szok::szok:

pozatym chyba jakas depresja mnie łapie bo wszystko dookoła mnie denerwuje chodze i placze o byle co,nie mam ochoty nawet na zakupy swiateczne nic mnie nie cieszy!!! juz wiem co to depresja bo juz raz ja przechodzilam po urodzeniu Mikolaja nikomu tego nie zycze!!:no::no:

ok uciekam ubrac mojego skarba i.......niewiem co dalej bede robic pewnie nic konkretnego :zawstydzona/y::-(

mama mikolaja nie martw się, napewno jest wszystko ok:tak:mój maluch też mi funduje kopniaki w brzuch:szok:ale co zrobić- to przecież dziecko, nie robi tego specjalnie;-)

Wreszcie wymyśliłam co na obiad- PIEROGI!!!:-Dmniam To lecę robić:-)

mama mikolaja nie martw się, napewno jest wszystko ok:tak:mój maluch też mi funduje kopniaki w brzuch:szok:ale co zrobić- to przecież dziecko, nie robi tego specjalnie;-)

Wreszcie wymyśliłam co na obiad- PIEROGI!!!:-Dmniam To lecę robić:-)
mniam chyba tez sie skusze ale z kapusta moj M zrobil sobie wczoraj z miesem bleeeeeeeee

cześć Dziewczynki, chciałam tylko zameldować,że wszystko u mnie oki, tylko wpadłam w przedświąteczny wir przygotowań i postanowiłam to wykorzystać póki mi weny starczy no i starczyło na 1,5 dnia, bo dziś mi się już kompletnie nic nie chce robić:-D:-D powiem Wam, ze moja dzidzia coraz częściej i mocniej daje o sobie znać:-D:-D a wczoraj spotkała mnie miła niespodzianka, odebrałam paczkę z allegro dla mnie, ale to nie ja zamawiałam tylko mój mąż, który postanowił,że ma dość słuchania,że nie mam co na siebie włożyć i zamówił mi kilka ciuszków ciążowych i wiecie co trafił w 10 co do rozmiaru i mojego gustu :-D:-):-):-):-) Nawet Mu powiedziałam dla żartu,że chyba ma kochnkę, że mnie tak rozpieszcza:-D:-D a Oni mi na to,że tyle na mnie pieniędzy wydaje,ze na kochanki Go już nie stać:-D:-D i właśnie za to Go też kocham

właśnie dotarło do mnie że już czas pomyśleć o zakupach spożywczych na święta w tym roku zupełnie zapomniałam o zrobieniu czekolady którą mój syn uwielbia może jeszcze do świąt zdąży wyschnąć jak zrobię ją dzisiaj,Troche mniej stresu to i więcej zapału do pracy .Wczoraj niestety musiałam iść na wywiadówke do szkoły miałam stresa jakbym czekała ma wyniki egzaminów ale nie było tak strasznie wychowawczyni miała niezły chumorchyba działa na nią atmosfera przedświątedzna

Agi, iiwka gratuluje wspanialych wiesci :-D:-D Ciesze sie ze tyle dobrych nowin jeszcze nas czeka przed swietami :tak:
Kajdusia no co za irytujacy gosc, ten profesor, szkoda gadac.. mam nadzieje ze znajdziecie jakis zloty srodek:tak:
magdalena79 no rzeczwiscie bylysmy sasiadkami! Ja mieszkam doslownie kilka ulic dalej w strone Mercatorplein. Mieszkamy tu od kwietnia, ale juz pare lat temu mialam pracownie w tej okolicy. Ale przypadek spotkac cie na forum :-D

A ja sie witam i powoli zabieram za pakowanie, w sobote lecimy do domku :tak:

Ja też mówię dzień dobry wszystkim :-)
niestety za oknem pochmurno ale chyba jakoś dziś więcej mi się chce ;)

może wreszcie wypiszę kartki, pojadę na pocztę i do sklepu, a po południu na zajęcia! zabieram się zaraz za to wszystko żeby chęć mi nie przeszła ...

jeżeli ci chodzi o omega 3 to dobrym rozwiązaniem są witaminy feminatal +DHA
"DHA jeden z wielonienasyconych kwasów tłuszczowych z grupy Omega 3, które mają szczególne znaczenie dla prawidłowego rozwoju mózgu i wzroku dziecka" Te witaminy są zalecane od 13 tygodnia ciąży, ja je właśnie zaczęłam brać, cena za opakowanie ok 50 zeta

ja też biorę go od poniedziałku ;)
u nas też 50 zeta a opakowanie starczy na miesiąc ...

kpi- drogi też poród w tej klinice, swoją drogą sporo macie prywatnych porodówek w tej Warszawie- ja w Bydgoszczy nie słyszałam o żadnej...
:-)
drogi, drogi ...
pewnie u Was też są prywatne przychodnie sieciowe jak LUX MED, LIM, MEDICOVER czy CENTRUM MEDYCZNE DAMIANA - dwa ostatnie mają w Warszawie swoje szpitale no i dlatego też porodówki ... , bez obrazy ale to jednak stolica gdzie jest najwięcej bogatych ludzi i można zarobić ...

magdalena79 no rzeczwiscie bylysmy sasiadkami! Ja mieszkam doslownie kilka ulic dalej w strone Mercatorplein. Mieszkamy tu od kwietnia, ale juz pare lat temu mialam pracownie w tej okolicy. Ale przypadek spotkac cie na forum :-D
:tak:

ten świat jest taki mały!!!

miłego dnia życzę wszystkim!

reklama
Witam kochane!
siedze już w pracy rano byliśmy zakupić karton szampanów na ślub i zanieśliśmy je do usc teraz to już chyba wszystko załatwione pójde tam dopiero w piątek prosto na ślub.Co do witamin to biore też feminatal mój gin powiedział że jest w tej chwili chyba najlepszy a co do kopniaków w brzuch to też córcia co i raz zafunduje mi niezłego kopa i jeszcze mówi że tam dzidzi nie ma bo jeszcze brzuszek za mały to narazie można kopać jak urośnie to ona już nie będzie.izia_tcz-ja mam zebranie w poniedziałek i cala jestem w stresie nie mieli kiedy zrobić tylko na święta jeszcze psuć humor:no:

Do góry